2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar benim bacak arasında vajinayla bacağın arasında bı ağrım oluyor. Oturduğum yerden kalkınca yada pantolon çorap giyerken hissediyorum.Yasayan var mı bu durumu

Benim de Bi süredir var bu ağrım. Siyatik olduğunu düşünüyorum. Büyük Bi ihtimalle rahim bazı sinirlere baskı yapıyor. 2 hafta daha beklicem geçmezse doktoruma soracağım.

Kozlar benim akıntımda çoğaldı beyaz renkli ağrı acı yok acaba enfeksiyon mu var ben de hafif bi kaşıntı var evin yanı hastahane akşam bi gidip idrar verieyim diyorum

Benim de Bi süredir var bu ağrım. Siyatik olduğunu düşünüyorum. Büyük Bi ihtimalle rahim bazı sinirlere baskı yapıyor. 2 hafta daha beklicem geçmezse doktoruma soracağım.
O ağrıyı 2 hafta çektim sağ kalçamdaydı. Sağ bacağımı hareket ettiremiyordum resmen. Sinirlere baskı yaptığındanmış. Allahtan geçti

Kozlar benim akıntımda çoğaldı beyaz renkli ağrı acı yok acaba enfeksiyon mu var ben de hafif bi kaşıntı var evin yanı hastahane akşam bi gidip idrar verieyim diyorum
Şu tüketiminizi özen gösterin elbette kaşıntı varsa da bı doktora görünün her enfeksiyon aynı olmayabilir genellikle gebeliklerde enfeksiyonu bol su ile attirtir dojtorlar

Cnm benim doktorum senin gibid eğil hiç ilgilenmiyor. Geçen zehirlenmişim sabah sordum saat 19:40 ta gittim yanına hala msjmı ojumamıştı. Gaz sorunum var ondandır diye düşünüyorum.klimayla yatıyorum aslında çorapsız yatmayın diyorum yine unutuyorum. Geçmezse bugnde haftasonu naparım bilmiyorum. Teşekküler cevabınız için

Benim de sabah uyanınca oluyor şeffaf akıntı. Aynen işe giderken yedek külot götürüp orada değiştiriyorum. Eve gelince de yine duş alip degistiriyorum. Bir sürü beyaz renk külot almıştım. Şimdi hamile külot lazim.

Aynen canım bana da lazım normaller iyice sıkıyor artık

O ağrıyı 2 hafta çektim sağ kalçamdaydı. Sağ bacağımı hareket ettiremiyordum resmen. Sinirlere baskı yaptığındanmış. Allahtan geçti

Ah Allah Bol şifalar versin. Benm de Bi ara o kadar kötüydü ki gece her dönüşümde ağrısına uyanıyordum. Bugün bi tık azalmış gibi. İnşallah geçer benim de

Kızlar merhabalar nasılsınız size bişey sormak istiyorum ben ilçede oturuyorum ama şuan annemdeyim burası il. buradaki özel hastanede ayrıntılı için 500 TL istediler ama bulunduğum ilcedede özel hastane var orda ayrıntılı için ek ücret ödemiyorrum sadece muayene ücreti.arasinda nasıl bı fark varki ben iki oglumdada bulunduğum ilçede ücret vermeden ayrintiliya girdim.şimdi ben bu hafta içi burda para verip mi gireyim yoksa haftaya evime döneceğim orda mi gireyim bilemedim

Ah Allah Bol şifalar versin. Benm de Bi ara o kadar kötüydü ki gece her dönüşümde ağrısına uyanıyordum. Bugün bi tık azalmış gibi. İnşallah geçer benim de
Bilmez miyim sola yatmaktan sol tarafım ağrıyordu bu sefer de geçer geçer sık dişini mümkün olduğunca incitmeden zorlamadan esneme hareketleri yap

Ücretsiz yaptırma imkanın varken neden para ödeyesin. Çocuğuna bir şey alırsın sonuçta az para değil

Evet öyle ama dedim acaba farklı şeylere mi bakıyorlar.ucuz olunca yada beleş olunca insan bı kuskulanir ya bendede öyle olduogullarimda şu organı iyi bu iyi diye tek tek söylememislerdi baktı öyle çok uzunda surmemisti iyi dedi raporunu yazdı onuda kendi doktoruma vermistim o kadar.acaba organlarına tek tek bakmadilarmi diye kuşku düştü

Bilmez miyim sola yatmaktan sol tarafım ağrıyordu bu sefer de geçer geçer sık dişini mümkün olduğunca incitmeden zorlamadan esneme hareketleri yap

Aynen öyle yapmam lazım. Daha yeni hareket etmeye başladım. Kanamam vardı doktor yatış vermişti. Heralde pek hareket etmediğim için ayağımda sinir baskısı oluştu. İnşallah geçer canım

Ücretsiz bakıyorlar ne güzel işte az para değil. Bütün iç dış organlar inceleniyor baştan savma yapmazlar sorumluluğu fazla olur sonuçta. Ben de oğlumda tıp Fak yaptırmıştım yapan radyolog ağzını açıp tek kelime etmemişti. özele gidiyorum dün sordum burda yapılacak dedi 450 artı muayene ücreti. Tıp ta yaptırsam para cebimde kalsa Dr burda yaptırmamışsın raporu kabul etmiyorum dermi acaba kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…