2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Selaammm
Biz bugün kontrole gittik herşey yolunda masallah
Ayrıntılı ultrason işte doktor randevu alıp tekrar gideceğim
Baş ağrım oluyor dedim onu sordum magnezyum içerikli vitamin verdi kullanirmiyim bilmiyorum
Pipisini tekrar başa onayladik o kadar belli ki tam onu resim çekip verdi elimize
Ebebeke uğradık 5 li zıbın bide 3 lü çorap aldık ilk kıyafetlerimizi aldık sevip duruyorum

kızlar akıntı durumlarınız nasıl biraz garip bi soru oldu ama bana sanki benim ki biraz fazla gibi gelio
Benim hamilelik öncesi kronik sorunumdu hamilelikte birlikte azalır diye düşündüm ama her gün yaşıyorum. Hamilelikte normalmiş internette de araştırdım doktorda onayladı renkli ve kokulu olmadığı sürece sıkıntı yok diyorlar ama ben çok rahatsız oluyorum.

Doğru söylüyorsunuz organlarına da bakılıyordur ama söylememiştir ben evime gidince gideyim boşuna para vermeyeyim.ayrintiliya geç olmaz heralde degilmi gittiğimde 21+0 olacağım inşallah

kızlar bugün yazlık delikli aldığım zıbınlrı e bebekten değiştirdim kışlık aldım bir de ana kucağı alacak mısınız? senelerdir hayalini kurduğum 4moms var elektirkli ama çok pahalı 2. el baksam mı sıfırını mı alsam yoksa tamamen uzaklaşsam mı bu fikirden çok kararsız kaldım

Kizlar boş kaldıkça bebek seylerine bakmaya başladımçok keyifli... Ekteki resimdeki şey kullanışlı mi acaba? Sadece örnek amaçlı attım... Bebeklerin ruhu daralır mi acaba onda
Canım buna para vereceğine aynı şekilde reflü yatağı var biraz eğimli, ben oğlumda uzunca Bi süre kullandım. Kenarlarından yere vs düşme ihtimali olmuyordu ve kusma vs çok olduğu için reflü yatağı daha sağlıklı oluyor. Onu Bi araştır. Uzun süre derken 3 ay kullanmak bile bence uzun Bi süre oluyor, sonrasında dikkatli Bi şekilde yanımda yatırdığım da güvende olduğuna emin oluyordum. Yuvarlanma düşme vs.

4moms ben de var canim ogluma almistik ama hic sevmemisti. sallanmayi sevmiyormus benimkisicok az kullandik. bebege gore degisiyor sevedebilir sevmeyedebilir. simdiki aklim olsa o zaman babybjörn marka ana kucaklari var o tarz birsey alirdim. hem tasimasi falan daha kolay evin icinde.

Eklentiler

• B9D54722-C621-43B2-9D2B-29E0FECC9648.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 42
Güle güle kullanin inşaallah aldiklarinizi bence sifirina o kadar para vermektense 2. El al alıp kullanmayan o kadar çok kişi var ki

Ana kucagi lazım. Ama 4 ay için çok para vermeye gerek yok. İkinci el araştırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…