2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kizlar nette denk geldimde... Benim 17+4 te rahim ağzı uzunluğu 28 di... Sinir 25 yazıyor nette doktorum bana bir şey demedi... Sizlerin kaç? Normali nedir? Hiç bilmiyorum bu konuyuinternete göre panik oldum ama Dr bu hafta progesteronu falanda kesti... Ben normal hayata döndüm ve korkmaya başladım su an

Canim doktorun sıkıntı var demediyse endişelenme bence. İnternette her şeyin bi standardı varmış gibi yazıyor ama internet bilgisiyle telaşa kapılmak çok çok yanlış. Defalarca ben de yaptım doktoruna güven stres yapma hiç kendine

Bencede nette cok bakip da kafani karıştırma canm bazi seyleri ne kadar az arastirrsan o kadar kafa karışıklığı ve can sıkıntısı berabrinde stres ... doktorun endişelenecek bisey olsa soyle zaten duzenli olrak gidiyon zaten doktoruna

Çok derin araştırmalara girme canım 9 ay nasıl geçecek böyle. Dr sorun görse söylerdi.

Ben kızımda prego nun normal bir modelini almıştım titreşim müzik özelliği falan vardı taşıması kolay hafif bir şeydi. Temizlik yaparken oda oda peşimde gezdirirdim hatta duşa bile giriyordum bebek onda oynarken. Baya pratik kullanılan bir şey bence. Bizimkinden sonra iki çocuk daha büyüttü bir şey olmadı. Marka ve fiyat senin bütçene göre değişir tabi ama ben olsam daha hesaplı ve taşıması kolay bir model alırdım. Hem ikinci el almana da gerek kalmaz

evet sizin bu attığınızı pedegoglar öneriyor zaten ama benim 4 moms hayalimdi hep trendyolda 4.0 ı 3binTL ama inşallah biner bizim ki de

haklısınız ama 4 mom hep hayalimdi işte yoksa çok güzel modeller var dediğiniz gibi bakalım temiz bulurum inşallah teşekkrler yardımlarınız için

Kızlar tünaydın ,erkek bebegi olacaklar isim düşünmeye başladınız mı ? Listenizdeki isimlerden paylaşır misiniz?

Kızlar tünaydın ,erkek bebegi olacaklar isim düşünmeye başladınız mı ? Listenizdeki isimlerden paylaşır misiniz?
begendigimiz isimleri listeye ekliyoruz. Simdilik Ege ve Gokdeniz var ikisi de tam anlamiyla icimize sinmedi ama

valla hic bir ismi begenmiyoruz bu gidisle isimsiz kalacak cocuk
Ilk cocuk mu .. biz ilkind3 oyleydikde bunda daha dusunmedik oyle yormuyoz zaten ben soylesem esim begenmiyo o soylese ben begenmiyom doguma yakin artk düşünürüz cunku hemen karar verip koymamiz daha iyi yoksa anlasamiyoz

haklısınız ama 4 mom hep hayalimdi işte yoksa çok güzel modeller var dediğiniz gibi bakalım temiz bulurum inşallah teşekkrler yardımlarınız için
Ben oğluma tiny love İn bir modelini almıştım. 3 kademeli titreşimli müzikli. Baya işime yaradı mutfakta yemek yaparken temizlik yaparken Vs yanımda taşırdım. 3. Kademesinde hafif oturma pozisyonunda ek gıdasını yedirirdim henüz mama sandalyesine oturamazdı baya rahat işime yaradı. Kullanışlı olmasını göz önünde bulundur canım alırken

Kız ismi önerileri de alalım benim hayalim kızım olursa adını Leyla koymaktı, ama şimdi kime leyla desem burun kıvırıyor, dalga geciyor. Büyüyünce cocugumla da dalga gecmesinler diye sanırım vazgeçeceğim. Ela düsünüyorum suanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…