2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende de kramp ve kasık ağrıları oluyo. Doktor randevumda dile getirdim magnezyum verdi ve başka arkadaşımda magnezyum hapı kullanarak ağrıları geçmiş. Sende Doktoruna bi sor istersen

Kizlar size iki sorum var...
1) karnım vs hamile gibi değil normal hissediyorum kendimi, bu rahatlık bu haftalarda normal miara ara giren hafif sizi şeklindeki ağrıları saymazsak tabi
2) canım pizza vs çekiyorhiç sevmem ama mayonez ketçap falan... En sağlıklı pizzayı nerde yiyebilir sizce

Bence en sağlıklı pizzayı kendiniz yapabilirsiniz tam buğday unuyla dışarıdaki herşey katkı maddeli çünkü

1) ilk haftalardaki yorgunluk halsizlik gitti eski halin gibi olman normal ikinci trimester daha rahat geçiyor ondan yani
2)kendin pizza yapabilirsin yapamam dersen temiz bir yerden al ye öyle kendini kasma hergün aynı tip beslenmek doğru değil bir kere ketçap mayonezden bişey olmaz. Hergün pizza yemmeyecwksin sonuçta..

Bi ara benim de canım aşırı pizza istemişti dediğin gibi ketçap mayonezli ilçedeyim merkeze gitmiştik valla kocaman bi pizzayı yedim rahatladım

Bence en sağlıklı pizzayı kendiniz yapabilirsiniz tam buğday unuyla dışarıdaki herşey katkı maddeli çünkü
Evet kizlar en sagliklisi kesinlikle evde yapmak ama şu an pek üşendimçünkü günlerdir annemlerde kaliyorum bugün kendi evime geldim... Malzeme vs yok... Temizlik yaptım birde... Eşim gelince annemlere geri gideceğim önümüzdeki hafta kendi evime geçeceğim Allah nasip ederse... Tahminim o zaman bu şekilde olursam çok kilo alacağımkalabalıkta neysede yalnız kalinca insan sürekli bir şey yemek istiyor

Yaa böyle şeyler varsa ne oluyomus ki cidden de yoruldugum vakit hissediyorum ben bunu. Yorulma dediğim de azcik ayakta kalmak falan ya hemen yoruluyom zaten. Değişik biseymis bunu ben de sorayım doktoruma
Bende bugün iyice dikkat ettim idrarla olanlar yok ben de çok şükür.Yoruluyorum demek ki.

Bende de tam tersi kalabalık ta acayip yiyorum

Ibrahim Mete var arkadaşımın oğlu.Bir diğerinin de Hamza Çınar.
Bu arada eşim dün istedi pizza öyle olunca bugün akşam yemeğinde pizza var

Çok güzel 2 kızın kardeşliği gibi tatlı birşey var mi ? Minnoş minnoş oynarlar birlikte. Sağlıklı olsunlar cinsiyet hiç önemli değil

Canım evde kendin yapabilirsin çok güzel tarifim var benim vereyim yap mis gibi

Hayrlı olsun canım sağ salim sağlıklı doğsunda hiç önemli değil dedipin gibi şükür cinsiyeti öğrendin

1) 2 trimester gebeliğin balayidir.Hamile olduğunuzu unutursunuz.Karninizin çıkmaması da normal.Her annenin vücut yapısı farklıdır.Benim de çıkmadı
2) Ketçap, mayonez, pizza, fast food, cola vb. abartmamak kaydıyla tuketebilirsiniz.Agir metal içeren yiyecek,alkol sigara kullanımı olmadığı sürece çok ta aşırı pimpirikli olmaya gerek yok kanaatindeyim.Siz hiç pizza yasak diyen doktor gördünüz mu? Yasak değil Çünkü.Yasaklar belli

1 icin evet canm artk rahat donemlerdeyiz
2.si icin bende oyleyim canim surekli patates kizartip yanina ketcap mayonez kullaniyom. Mayonez kullanmamak gerek aslinda icinde cig yumurta oldugu icin. Evde pizza yapabilirsin canm yapimi gayet basit yap bi tepsi arta kalani da buzluga at canin istedikce cikar ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…