- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
- 83
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #12.981
Hayirli olsun tatlim benimde icimde erkek var hala senin gibiKızlar ben doktordan geldim.detayli ultrosan um vardi bebegimm kızmış artık belli oldu nedense hala içime erkek doğuyor sanırım öyle istediğim içindi. Artık hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bende de kramp ve kasık ağrıları oluyo. Doktor randevumda dile getirdim magnezyum verdi ve başka arkadaşımda magnezyum hapı kullanarak ağrıları geçmiş. Sende Doktoruna bi sor istersenbende de çok fazla kasık ağrısı var. hele ki yataktan sağa sola dönmeye calısırken resmen kıvranıyorum ağrıdan. ama diğer dediklerinizin hiç biri yok. yürüyüş yaparsam adım atarken de mesela baskı gibi hissediyorum
Benim bebeğin kafası sağ tarafta, ayakları da sol tarafta. Bende göbeğimin yanında kıpırtı hissediyorum. Doktor ayak hareketleri dedi. Eşim hissedemiyo henüz. Elim sürekli göbüşte ya ne güzel bir duyguO zaman deneyimliler cevap versin
Benİm Doruk ismi aklımda. Babası da Aren, Arel gibi isimleri istiyor. İki isim olcakKızlar tünaydın ,erkek bebegi olacaklar isim düşünmeye başladınız mı ? Listenizdeki isimlerden paylaşır misiniz?
Bence en sağlıklı pizzayı kendiniz yapabilirsiniz tam buğday unuyla dışarıdaki herşey katkı maddeli çünküKizlar size iki sorum var...
1) karnım vs hamile gibi değil normal hissediyorum kendimi, bu rahatlık bu haftalarda normal miara ara giren hafif sizi şeklindeki ağrıları saymazsak tabi
2) canım pizza vs çekiyorhiç sevmem ama mayonez ketçap falan... En sağlıklı pizzayı nerde yiyebilir sizce
1) ilk haftalardaki yorgunluk halsizlik gitti eski halin gibi olman normal ikinci trimester daha rahat geçiyor ondan yaniKizlar size iki sorum var...
1) karnım vs hamile gibi değil normal hissediyorum kendimi, bu rahatlık bu haftalarda normal miara ara giren hafif sizi şeklindeki ağrıları saymazsak tabi
2) canım pizza vs çekiyorhiç sevmem ama mayonez ketçap falan... En sağlıklı pizzayı nerde yiyebilir sizce
Aren ve Arel güzel..Benim listemde de vardı onlar ama pek rağbet görmediBenİm Doruk ismi aklımda. Babası da Aren, Arel gibi isimleri istiyor. İki isim olcak
Ibrahim Mete var arkadaşımın oğlu.Bir diğerinin de Hamza Çınar.Masaallah iste kayinvalidemde o yüzden diyor hem İbrahim hem Hamza çocuğa çok ağır gelebilir diye o ismi hangi isimle yumusatabillirim bilemiyorum
Bi ara benim de canım aşırı pizza istemişti dediğin gibi ketçap mayonezliKizlar size iki sorum var...
Bence en sağlıklı pizzayı kendiniz yapabilirsiniz tam buğday unuyla dışarıdaki herşey katkı maddeli çünkü
Evet kizlar en sagliklisi kesinlikle evde yapmak ama şu an pek üşendim1) ilk haftalardaki yorgunluk halsizlik gitti eski halin gibi olman normal ikinci trimester daha rahat geçiyor ondan yani
2)kendin pizza yapabilirsin yapamam dersen temiz bir yerden al ye öyle kendini kasma hergün aynı tip beslenmek doğru değil bir kere ketçap mayonezden bişey olmaz. Hergün pizza yemmeyecwksin sonuçta..
Sanırım ben de yiyeceğim canım... Yanında buz gibi kola isterdim ama... O kadar da abartmayayimBi ara benim de canım aşırı pizza istemişti dediğin gibi ketçap mayonezliilçedeyim merkeze gitmiştik valla kocaman bi pizzayı yedim rahatladım
Yaa böyle şeyler varsa ne oluyomus kicidden de yoruldugum vakit hissediyorum ben bunu. Yorulma dediğim de azcik ayakta kalmak falan ya hemen yoruluyom zaten. Değişik biseymis bunu ben de sorayım doktoruma
Bende bugün iyice dikkat ettim idrarla olanlar yok ben de çok şükür.Yoruluyorum demek ki.Hmmm.. Ben çok sık idrara çıkıyorum ama çok fazla su içiyorum. Sadece hamilelikte değil normalde de öyleyim. Enfeksiyon belirtilerini anlatmış sanırım doktor.
Ama benim öyle bir ağrım yok. Resmen bikini bölgemde Bi ağrı oluyor ve bacağıma ağrı yapıyor. Bazen hafif bazen biraz daha şiddetli. Geçer diye ümit ediyorum
Bende de tam tersi kalabalık ta acayip yiyorumEvet kizlar en sagliklisi kesinlikle evde yapmak ama şu an pek üşendimçünkü günlerdir annemlerde kaliyorum bugün kendi evime geldim... Malzeme vs yok... Temizlik yaptım birde... Eşim gelince annemlere geri gideceğim önümüzdeki hafta kendi evime geçeceğim Allah nasip ederse... Tahminim o zaman bu şekilde olursam çok kilo alacağım kalabalıkta neysede yalnız kalinca insan sürekli bir şey yemek istiyor
Ibrahim Mete var arkadaşımın oğlu.Bir diğerinin de Hamza Çınar.
Bu arada eşim dün istedi pizza öyle olunca bugün akşam yemeğinde pizza varKizlar size iki sorum var...
Çok güzel 2 kızın kardeşliği gibi tatlı birşey var mi ? Minnoş minnoş oynarlar birlikte. Sağlıklı olsunlar cinsiyet hiç önemli değilKızlar ben doktordan geldim.detayli ultrosan um vardi bebegimm kızmış artık belli oldu nedense hala içime erkek doğuyor sanırım öyle istediğim içindi. Artık hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Canım evde kendin yapabilirsin çok güzel tarifim var benim vereyim yap mis gibiKizlar size iki sorum var...
Hayrlı olsun canım sağ salim sağlıklı doğsunda hiç önemli değil dedipin gibi şükür cinsiyeti öğrendinAmin canimm benim.Allah razı.olsun ya tabiki insan olmayanı istiyor ben çok.istemistim.bitende oğlum oldun doktor kız diyince üzüldüm ilk ama şükürler olsun sağlığı iyi diyince ne önemi var ki dedim rabbim .yazmamis demekki erkek annesi olmayi bana.sukur aratmadı evlat verdi Sağlıkla.dogsun bebeklerimiz yeterki Allah neyi yazmışsa başımızn üstünde yeri var
1) 2 trimester gebeliğin balayidir.Hamile olduğunuzu unutursunuz.Karninizin çıkmaması da normal.Her annenin vücut yapısı farklıdır.Benim de çıkmadıKizlar size iki sorum var...
1 icin evet canm artk rahat donemlerdeyizKizlar size iki sorum var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?