2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kan sulandırıcıyı zaten belli bir süre sonra kesiyorlar canım inşallah normal doğum yaparsın

Yok kız ter anlaşılıyor
Benim de akıntım oluyor afedersiniz 1-2 yemek kaşığı kadar aniden birden istemsizce akıyor ben su olduğunu sanmıyorum normal diye düşünüyorum

Bende ecopirin kullanıyorum. 7.aya kadar kullanacaksın dedi doktor. Bildiğim kadarıyla kan sulandırıcıları doğuma kadar kullanmıyoruz

Ayy valla cnm benimde yoktu hiç başta 2 ay kustm öle sonra bitmişti acaba böyle sonradan olabilir mi neden okuyrki anlamadm. Bende klimanın önünde uzaniyom hep ama.ondan sanmiom cnm olsa olurdu buzamna kadar
canim sen cinsiyetten stres yaptin bence midene vurmus olabilir. gecmis olsun korkulcak bisey oldugunu sanmiyorum. ben de stres oldum mu aninda midemi etkiler

canim sen cinsiyetten stres yaptin bence midene vurmus olabilir. gecmis olsun korkulcak bisey oldugunu sanmiyorum. ben de stres oldum mu aninda midemi etkiler
Ayy evet ya oda olabilir cnm bnde stres yapınca oluyor midem rahatsız hiç aklıma gelmedi ne bilim boş boş takıntı yaptm işte halbuki sağlıkla hyirla gelsin yavrm

Yok canm suyu tutamiyon akiyo oyle . Yani ic camasiri islatma ile olmuyo bildiginiz tum pijama bile islaniyo yani ... ben normal dogum yaptim suyum gelince gittim bnm nisan iki gun onceden gekdigi icin arada kanamam oluyodu o yuzden ped takiyodim suyum geldiginde ped doldu zaten sıcaklığı hiisediyosunuz biseyler aktigini falan...

Kan sulandırıcıyı zaten belli bir süre sonra kesiyorlar canım inşallah normal doğum yaparsın
ben de oksapar iğne ve corasprin kullanıyorum. Doktorum 32. Haftaya kadar devam edeceğimizi söyledi. Ayrıca doğum kanalını gösterirkende normal doğum yaparsan falan dedi. Olumsuz bişey demedi. Bakalım neler olacak

Ay Allah razı olsun

ben de oksapar iğne ve corasprin kullanıyorum. Doktorum 32. Haftaya kadar devam edeceğimizi söyledi. Ayrıca doğum kanalını gösterirkende normal doğum yaparsan falan dedi. Olumsuz bişey demedi. Bakalım neler olacak
bnde coraspini kesicez, iğneyi doğumdan sonra emzirirken de olucam demek ki bnm ki daha mı ileri acaba pıhtılaşma sorunu anlamadm ki

Bende ecopirin kullanıyorum. 7.aya kadar kullanacaksın dedi doktor. Bildiğim kadarıyla kan sulandırıcıları doğuma kadar kullanmıyoruz
32. haftadan sonra coraspini bizde kesiyoruz da iğneyi doğumdan sonra da kullanıcam ama doğum yapacağım gün yaptırmaz heralde iğneyi yoksa akacak kan damarda durmaz yani

off bide kan uyuşmazlığı iğnesi var atlayıp gidicem diye ödüm patlıyor doktorda unutursa işe bak,bura dan fln birileri de yazar da görürüm inş, 28. hafta da da o yapılıyor sanırım, ben ki iğne fobim var ben iğne yaptıramam diyip gezen biriydim şimdi en sevdiğim ilaç iğne dr hap verecek oluyor e iğnesi yok mu diyorm dalga geçiyorum ah kızım doğsun bi, popişine vurup hesabını sorucam

Bende olacam kan uyuşmazlığı iğnesi hep aklımda

Benimde bir oglum var ikinciye hamile kaldim 5 yil sonra herkes bi heycanla kiz olsun kiz olsun cocugumun beynine bile kiz kardesi soktular yapmayin dedim hem ben erkek hissediyorum dedim yok kimse dinlemedi cinsiyeti ogrwndim bir oglym daha olacak herkesi sevincle aradim soledim herkesin tepkisi hadi yaaa olsun 3. Yaparsiniz belki yanlis gormustur tuh bi kiz evladin olsaydi iyiydi falan diye ben 2 sene bekledim bu bebegimi ustelik bide dusugum var kimseye ne dusugumu ne tedavimi soylemedim bana allah bir evlat daha nasip etmis tabiki insan ister kizuda oglanida yasamak ama bir anneye bu solenmez on tanede oglum olsa birini az sevmem nekadar gunaha girigorlar insanin hevesini torpuluyorlar ama biz ne yapiyoruz bol bol karnimizi sevip sukrediyoruz simdiden agzimi hep canim ogullarim diye alistiriyorum allah ne verirse hayirlisini verir bunu sorgulamak kimseye dusmez

Bende aynı şekilde kullanıyorum oksapar ve corasprini ama doktorum bilgi vermedi doğum şekli hakkında. Hayırlısıyla süreç güzel bir şekilde ilerlesin de o zaman düşünürüz bunu, Şimdi gebeliğin keyfini çıkarma zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…