2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
32. haftadan sonra coraspini bizde kesiyoruz da iğneyi doğumdan sonra da kullanıcam ama doğum yapacağım gün yaptırmaz heralde iğneyi yoksa akacak kan damarda durmaz yani
Ahaha amaaann doktorlar biliyorlar işini ben ne dese hee tamam diyorum hangi ilaç ne zaman bilmezler miiii
Bunları düşündükçe stres oluyor insan

Merhaba güzel anneler ben size bisey sormak istiyorum. Ben bugün Allah 'ın izniyle 5 haftalik hamileyim.Allah hepimizi tamamına erdirsinsaglikla kucağımiza alalım inşallah. Benim göğüs ucunda sıkınca dolunca acı oluyordu ama şimdi azalma gözlemledim 2 3 gündür azaldı. Bu normal mi acaba. Sizin ne kadar sürdü

Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun, Rabbim sağlıcakla kavuşmak nasip etsin. Hamilelik belirtilerinde dönem dönem çoğalma, dönem dönem sifirlanma olabiliyor. Burda bi çoğumuz yaşadık bunu. O yüzden endise etmeyin. Ama göğüs ucu sıkmak gibi hareketleri de yapmayın bence. O hassasiyet bi geliyo bi gidiyo zaten rahat olun :)

Cnm çok saol bende devam ederse haftaya test yaptırırım renksiz bazen bembeyaz şeffaf sık sık oluyor bu haftalarda başladı hayırlısı umarım değildir

Benmde iç çamaşırım ıslanıyo hatta bildiğin su diğer akıntılar gibi değil 4 5 haftadr böle yani geçen doktora gttiğimde sordum suyun çok iyi azalma olsa şüphelenirdim normal dedi. Şeffaf su geliyo bazende sarımsı akıntı doktor korkulacak bişi yok dedi oyuzden alıştım akıntıya heralde

Şöyle mükemmel su gibi geçen hamilelik diledim Allahtan valla şu süreçte az kaldı bende akıl sağlığımı yitireceğim gözümü açsamda artık 40.hafta gelse

Umarım normal bişeydir Ama sık sık ıslanıyor devamlı bakma hissi oluşturuyor cnm senin kaçıncı haftan demek ki bu haftalarda olabiliyor ...her haftada gidip kontrol olmuyoruz ayda bir gidiyoruz su gibi olmasa sıkıntı yokta sonuçta akıntı nedir biliyoruz hepimiz artık Allah’a emanet..

canım bende de oluyor iç çamaşırım sırılsıklam oluyor neredeyse. hatta doktora su sızdırıyor olabilir miyim dedim epey bi güldü normalmiş, doğuma kadar daha da artacak hatta o akıntılar dedi. iç çamaşırı değiştirmekten bir hal oldum valla. günlük ped filan mı kullansam diyorum ama o da hava almadığı için cok sağlıklı gelmiyor

Her hafta kendim mayalıyorum ve bir tencere yoğurdu üç kişi tüketiyoruz, bulantı döneminde çok yiyemedim ama yine dikkat edeyim canım teşekkür ederim

Doktorum bana günlük ped kullanma, peçete pamuk biseyler koyma. Sürekli çamaşır değiştir demişti :)

Bıçak gibi kesilir bazen belirtiler sonra yeniden ortaya çıkar dert etmeyin

Bebeğin suyu geldiğinde tutulamıyor ben ilk doğumda su geldi diye gece hastaneye gittim ebe açılma yok su değildir gelen idrar kaçırmışsındır dedi beni geri eve yolladı. Ocak ayıydı her yer kar buzdu kaçırma ihtimali bana da mantıklı geldi üşüttüm herhalde dedim ama eve gidince sabahı zor ettim bebek karnımda hareket ederken canım acıyordu suyu az kaldığı için. Sabah doktora gittim tekrar. Doktor hemen o gün sezaryene aldı. Çok şükür sağlıkla kavuştum kızıma ama hala ya çocuğuma bir şey olsaydı o ebe yüzünden diye geçiriyorum içimden. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize

Kızlar birşey sorucam Instagram'da 80 TL karşılığında hamilelik planlama yapılıyor bu gün denk geldim sayfasına baktım planlaması tutmayan yok gibi msj attım planlama tutma ihtimali % kaç diye % 10 gibi tutmama gibi payı var tabi gerisi takdiri ilahi dedi deneyenler oldumu aranızda yada bı tanıdığınız çok merak ediyorum nasıl tahmini tutturabiliyorlar

Cvp için çok ama çok saol beta düştü mü die korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…