2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kuzum ama yinede bianda su gelirse acil gel dedi yani sık sık ıslanıyor su gibi bazende beyaz akıntı oluyor onu ayırt ediyorum şeffaf olması sanki anormal gibi geldi bilemedim

Son düzenleme:
Bende bilmiyorum bu haftalarda başladı ıslaklık eskiden akıntı olurdu onu ayırt ediyorum nasıl anlayacağız bilmiyorum yani Allah korusun sızıntıda tehlikeli bişey
Kuzum benimde 15 haftadan beri hep ıslanma falan var test yaptirdim 2 3 defa negatif çıktı. Surekli ic çamasırı degistiriyorum. Dun bile bunun icin acile gittim esimle tartışma oldu habire islanip durdum kramplarda girince ama cok sukur bisey yokmuş. Eczane de aslında bu bebegin suyu mu degilmi anlayabilmek için pedler varmis adını tam bilmiyom allah korusun su gelirse belli bi rengi varmis ona dönüyormuş eczane ye gidersem sorcam

Ben de oğluma concord neo travel set almıştım o zamanlar en pahalılardan biriydi ama neredeyse 5 yaşına kadar bindi şimdi Türkiye’de olmasaydı yine seve seve kullanırdım
Büyük ihtimal senin yüzünden bütün gece rüyamda senin bebek arabasının peşinden koştum durdum içine sinen hangisi ise onu al tabii güzel günlerde kullan

peki ben seneler önce kasımda girdim geçtiğimiz kasımda yenilendi ama kasımdan ağustosa kadar rapor aldım ara ara nerden bakablirm aldığım raporlara bakılan bi yer var mı ki kaç gün almışım
Bizim özlük bilgileri için kullandığımız bir sayfa vardı oradan bakabiliyorduk ama benim çalıştığım iki şirket de çöm büyüktü sistemleri çok gelişmişti her şirkette var mı bilemiyorum

Bide arkadaşlar iki üç gündür kızımın hareketlerini hissetmeye basladm . Karnımın alt taraflarda vurup duruyor hanım efendi ağrı falan olur sanıyordum ama tatlı tatli dokunma falan gibi okadar guzel bi duygu ki rabbim kucagimiza alıp kokusunu içimize çekmeyi de nasip etsin inşallah hepimize ❤

Aminn inşaallah evet ilk pitpitlar çok mutlu ediyor

Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin
İnşallah ileride en iyi arkadaşlar olurlar ben tek kızım annem 2 erkek sonrası beni bulmuş çok dua ettim kızım olsun diye der eğer sende erkek olsaydın bir daha denemeyecektim der
Şimdi o yüzden bana da bu kızdır inşallah diye dua ediyor eğer olursa aynı senin ailen gibi tepki verir bence
Dedem de erkek çoçuk çok istemiş anneannem çok Doğum yapmış ama yaşamamışlar en son hastalanıp vefat etmiş kadıncağız
Sonra dedem yeniden evlenmiş oğlu olmuş ailede en hayırsız evlat o oldu nasip kısmet bu işler
İnsan elbet olmayanı ister ama öyle uygun görüldüyse bize hoşça karşılamak düşer

Bende bilmiyorum bu haftalarda başladı ıslaklık eskiden akıntı olurdu onu ayırt ediyorum nasıl anlayacağız bilmiyorum yani Allah korusun sızıntıda tehlikeli bişey
Bebek rahime baskı yaptığı idrar kaçırmada olabilir akıntıda oluyorsa farketmiyorsunuzdur belki

Kuzum bnmde 2haftadır oluyor iç çamaşırım ıslanıyor ne testi yapıyorlar sana???acaba ben o pedleri araştırdım çok pahalı 180tl imiş her eczanedede olmuyor biraz netten okudum turnusol kağıdı veriyorlarmış onla da belli oluyormuş yani bnm geçen haftaya kdr böyle bir sorunum yoktu 16bitti 17ye başladık devamlı iç çamaşırım ıslak geziyor gibiyim böyle bi durum varsa en azından önlem alırdık süreç yıpratıcı tartışman normal gerçekten yıpranıyoruz bi kanama bi ağrı bi su artık akışında gitse keşke herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…