2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
En doğal bakteri öldürücü ev yapımı yoğurt doktor tavsiye etmişti Bi ara idrar yolu enfeksiyonumdabol bol yiyin. Ben ocakta doğum yapıcam sezeryanla tabi inşallah şubat annelerindeyim, haftam orayı gösterdiği için. Bi bakayım dedim aydaşlarıma sağlıklı mutlu hamileliklerde dilerim herkese...

Maşallahhh inşallah sağlıkla dünyaya gelsinler de annelik zor iş şimdiden kaygılar başladı
Aynen cnm Allah büyük kolaylık veirr bir şekilde benimde kızım var 3 yaşında inanılmaz yaramaz napicam hiç bilmiom valla hiç oturmaz uyumaz sürekli ayakta oyun istiyor çok yoruyor beni ama.yapcak bişe yok Allah yardm ediyo bu şekilde büyüyorlar Sağlık versin Rabbim hepsine

Bacaklarını falan da ıslatıyomu ya insallah oyle bisey yoktur tromm test mi ne oyle bisey adı alttan ince bi çubukla örnek alıp bakıyolar hemen cıkıyo sonucu ben devlete gidiyorum ozelde de yaparlar şüpheleniyosan allah korusun ihmal etme

hahahah koptm ama bebek arabasının videosnu izledin mi tek elle açılıyor çok büyk bi buluş gibi geldi bana

Bence iç çamaşırı ıslanması sıcaktan dolayıdır ya gebelik suyu olsa anlarız heralde.
Bir de saçma olacak belki ama sık idrara çıkıyoruz ya bu gebelik suyu tutulabilen bir şey mi yoksa kendiliğinden akar gider mi ondan da şüphelendim şimdi
Allahım tez zamanda doğuralım sağlıkla hayırlı bir şekilde yoksa akıl sağlığım tehlikede

hahahha aynı benm merak ettiklerim bende kızların yazdıklarını şimdi okudum terden olabilir diye düşündm benm de ıslanıyor ama ayıptır söylemesi terden popoma kadar ıslanıyorm artk eşime vantilatör al demiştim neyse ki bi haftadır güzel gidiyor havalar

kızlar sanırım burda bir kaç kişi daha var kan sulandırıcı iğne kullanan ben hem coraspin hem enox 4000 kullanıyorum bir arkadaşım dedi ki kan sulandırıcı iğne olanlar mecbur sezeryan oluyor dedi, ve ben normal istiyorm Rabbim izin verirse, bu bilgi ne kadar doğru bilen var mı?

Ben meselâ 1 hafta önce samsundaydım ve gerçekten çamaşırım ıslanıyodu çok rahatsızdım şuan evimin olduğu ilçe serin bir yer ve öyle bir durum olmuyor. Bence terle alakalı o ıslanması gebelik suyu değildir.

dogum aninda fazla kan kaybi olmasi riskine karsi olabilir canim. Yani bilmiyorum sadece mantik yuruterek yorum yaptim yanlis da olabilir

dogum aninda fazla kan kaybi olmasi riskine karsi olabilir canim. Yani bilmiyorum sadece mantik yuruterek yorum yaptim yanlis da olabilir
bnm de mantığım sezeryan daha kanlı olur gibi geliyr deri yi kesecekler sonuçta sanki sezeryan olmaz da normal doğum yapabilir deseler daha mantıklı gelmişti bilemedim

Canım bugün ilk kez devlete gittim belki test fln yaparlar diye yapmadılar suyu iyi dediler ama ben günde 3litre su içiyorum birde meyve yiyorum devamlı haftayada şehir hastanesinden randevu alırım umarım orda test yaparlar pandemiden korkumdan gidemiyorum ama mecbur gideceğim sanırım Yok öyle değil sadece iç çamaşırımda ıslanma var akıntı bukdr şeffaf olamaz bence ..

Kızlar yengem 8 aylık hamileyken akıntısı olmuştu suyum geldi diye acile gitmişti. Muayenede gelen sıvının idrar olduğunu söylemişlerdi. Test yapılıyormuş ayırt etmek için. Son aylarda normal demişti Dr. Şuan akıntı fazlalığı renksiz ve kokusuz sa normal kabul ediliyor

Kan pıhtılaşması yeni yeni ortaya çıktığında drlar riske atmamak için sezeryan yapıyorlardı. Şimdi öyle zorunluluk kalmadı ben dr sormuştum oğlumdayken normal yapabilir iyim iğne sıkıntı yaparmı diye yapmaz demişti ama ben korkumdan sezeryan istemiştim. İğne kullanıp normal doğum yapan çok tanıdık var

ohh sevindm tabi bilemeyiz hayırlısı ne ise o olsn inşallah

Ben de kullanıyorum, Dr kan sulandırıcı normal doğuma engel değil diyor...

Çok sert değil canım yumuşak sayılır dış genital bölgede
Ben sigil oldunu bilmeden sıkmaya calisiyordum bi iki tane meger sigilmis sivilceden farkli oluo zaten sen yinede dr a sole yerini bi baksin ihmal edilcek bisi degil ileride rahim kanserine yol acio cunki o virusu tasio oluosun surekli simir testi faln kontrol gerekio dogum yapim bende gidicem testler icin

Yok canım benim arkadaşım normal yaptı zaten 30. Haftalarda bitiriyorsun galiba bende corasprin kullanıyorum 32. Haftada bırakıcaz demişti

hahahah koptm ama bebek arabasının videosnu izledin mi tek elle açılıyor çok büyk bi buluş gibi geldi bana
Çok güzel gibi de işte benim oğlum biraz tostirikti o yüzden bana 1,5 sene bile sığamazmış gibi geliyor bir de ne bileyim ben travel sistem olanları seviyorum yine öyle bişey düşünürüm şimdi ilk çocuk ilk heves canın istiyorsa imkanında varsa al kullan bakalım
SEn beğenirsen bende 3. bebeğe alırım belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…