2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Amiiinn inşallah sağlıklı olsunlar da insan katlanıyo o kadar kanamayla hastanede yattım hep bugünler için

Merhaba güzel anneler:) uzun zamandır okuyorum sizi ama ilk mesajım. Doktorum Demir hapı verdi, kullananlar kabızlık yaptı mı? Bende henüz bi sıkıntı yok ama kabız olmaktan çekiniyorum. Deneyimleriniz nasıl?

Merhaba canm hoşgeldin
Demir ilaci kabizlik yapmiyo canm genelde kabızlığı gideriyo

Canm bana 12. Haftada vermişti o haftaya kadar inanılmaz kabızlık sorunum vardi tam tersi kulanmaya basladigimdan beri hiç öyle bi sorunla uğraşmadm bence yapmıyor

Kızlar merhaba. Ben çalıştığım iş yerinde dün bi müşterinin telefonunu elime almıştım, bugün o müşterinin annesinin Corona pozitif olduğunu öğrendik. Kendisi de hastaymış, ben farketmemistim. Şu an gerginlikten elim ayağım titriyor, öğrendiğimden beri ağlıyorum. Telefonu elime aldıktan sonra elimi dezenfekte edip etmediğimi asla hatırlamıyorum. Normalde elim sürekli dezenfektanda ama hiç hatırlamıyorum. Nolur dua edin bana, inşallah kapmamisimdir bişey

sakin ol canim sana gecmemistir umarim. Bizimde karsi komsu pozitifmis bugun ogrendim. Oturdugum sitede cok fazla pozitif var korkuyorum bende

Doktorum bana günlük ped kullanma, peçete pamuk biseyler koyma. Sürekli çamaşır değiştir demişti :)
bende o kadar kilot yok maalesef günde 30 kere wc ye giriyorum hepsin de değiştiriyorum günlük ped hepsinde iç çamaşırı değiştirsem işimiz iş kullanıyorm ben günlük ped napim yetişemem yoksa

ben de kabız yapıyor ne kadar kayısı yiyip su içtiysem işe de yaramıyor 10 gün sonra dr randevum var soracağım

sakin ol canim sana gecmemistir umarim. Bizimde karsi komsu pozitifmis bugun ogrendim. Oturdugum sitede cok fazla pozitif var korkuyorum bende
İnşallah canım ya. İnsanlar o kadar tedbirsiz ki gerçekten ben bu hastalığı kaparsam bu tedbirsizlerin hiç birine hakkımı helal etmiyorum. Deli gibi elimi yıkamaya, dezenfektanla dolaşmaya, sürekli maske değiştirmeye bi biz mi mecburuz herkes böyle hassas olmak zorundaydı ama çoğunluk önemsemiyo gerçekten delircem. Bebeğim için endişeleniyorum Allah'ım inşallah yoktur biseyimiz. Test falan da yapmiyolar dimi belirti gostermeyince

gynoferon kullanıyorum ben, yaşamadım böyle bir şey. Dr.a sor değiştir istersen hapını.

ben de kabız yapıyor ne kadar kayısı yiyip su içtiysem işe de yaramıyor 10 gün sonra dr randevum var soracağım
Ben kullanmadan yorumlara bakınca kabız yapar Diyen çok olmuş, bende kullanmaya başlar başlamaz geceden suya gün kurusu koyuyorum sabah yiyip suyunu içiyorum şimdilik olmadı bi sorun. Bol lifli beslen canım, ekmek patates yiyorsan kesmeye çalış. Umarım düzelirsin.

Umarım bi sorun olmaz canım. Bende çok korkuyorum birilerinden kapmaktan. Bildiğim kadarıyla belirtiler olmadan test yapmıyorlar. Kendini iyi gözlemle ama sakın panik yapma. Her temasta bulaşmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…