2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
bende o kadar kilot yok maalesef günde 30 kere wc ye giriyorum hepsin de değiştiriyorum günlük ped hepsinde iç çamaşırı değiştirsem işimiz iş kullanıyorm ben günlük ped napim yetişemem yoksa
Bende günlük ped kullanıyorum walla, dediğin gibi her tuvalette değiştiyorum. Kilot yetiştiremem

yapmiyorlarmis canim. Esimin is yerinden biri gitmisti test yaptirmak icin gunde 40 kisi kontenjanimiz var o da doldu yapamayiz demisler. Bide boyle sacma uygulamalar varmis yani. Hakkimizda hayirlisi olsun ne diyim

Aynen benimde ayni

Benim çalıştığım fabrikada da vakalar gittikçe artıyor. İlk günden beri zaten tüm önlemleri alıyordum üstüne hamilelik eklendi. Yemekhnye gidip yemek yemme bile eziyet dönüştü. Tepsiyi bile peçetelerle tutuyorum , tabağın kenarına dokunmaya korkuyorm. Kapılara peçetlerle dokunuyorum. Nasıl korunabilceğiz hiçbir bilgim yok. Korku ve endişe doluyum. Bir de doğum yapacağımız tarihlerde hep vaka patlaması bekliyorlar
Şu an ateş fln belirtisi bile yoo,hafif boğaz ağrısı, kırgınlık, kemik ağrısı şikayetiyle gidenler bile pozitif çıktı. Hamile siniz bir de olmazsa gidin test yaptırın.adana da şu an test yapmıyorlar, ellerinde kalmadığı için .

Belirtiler olmadan test de yapılmıyomus lanet olasica şey için. Gerçekten bi süreç bu kadar yonetilemez ya. Millet olarak da devlet olarak da aşırı tedbirsiziz. Her akşam çıkıp sağlık bakanı konusuyo ama hamileler, yaşlılar, hastalar hala sokaklarda,mecburen çalışıyoruz. Psikolojik olarak hasta hissediyorum şu an kendimi daha dün temas etmeme rağmen

Aslında tüm birimlere ulaşıp hamilelerin idari izinli sayılmasını talep etmek lazım.Cok sayida kisi talepte bulunursa dikkate alınır diye dusunuyorum.Can taşıyoruz sonuçta.Bebeklerimiz tehlikede.Ben mümkün mertebe evden çalışıyorum ama çıkmam gerekiyor belediyeye,araziye vb gidiyorum mecburen

Allah korusun canım sakin olmaya çalış inşallah birşey yoktur

İnşallah canım ya dua edin nolur
Uzmanlar eşya üzerinde bulasa sebep olacak miktarda virüs barinmadigini anlatıyorlardı.Bulas için daha çok konakla/canlı organizmayla temas gerekiyor diyorlardı.Umarim sıkıntı olmaz.Testi özel olarak yapan klinikler var

Canım panik yapma inşallah olmamıştır bir şey. Sen kendini gözlemle. Tek bir belirti bile olsa git pozitif vaka ile temas kurdum vs de yaptır testi. Ama inşallah hiç bir şey olmayacak. İçini sıkma

Ya inşallah öyledir. Kimseyle direkt temasim olmuyo ama telefon dediğimiz cihaz her an elde olan bişey ya ondan çok telaslandim. Kendimde en ufak belirti görürsem hemen gidip yaptiricam

Canım sakin ol bebeğin etkilenmesin. Farkında olmadan pozfitf vakaların dokunduklarına dokunmuş olabiliriz senin bilgin olduğu için panik yaptın şuan. Eşyadan bulaş riski nefesten bulaşmaya göre daha az.
Cok gerildim çok ağladım ama şimdi iyiyim canım. Rabbim hepimizi korusun, ortalık çok fena. Bu kadar dibimde olunca daha da tedirgin oldum

Sağlık bakanı sadece konuşuyor. Rica minnetle tedbirli olun demekle kimse tedbir almaz. 3 ay eve kapandık ne oldu bütün emekler çöp oldu.

Canım panik yapma inşallah olmamıştır bir şey. Sen kendini gözlemle. Tek bir belirti bile olsa git pozitif vaka ile temas kurdum vs de yaptır testi. Ama inşallah hiç bir şey olmayacak. İçini sıkma
İnşallah canım yarın da doktor kontrolüm, ayrıntılı ultrasonum var ertelemeli miyim sizce? Taşıyıcı olduysam hastanedeki insanları da riske atmak istemem

Cok gerildim çok ağladım ama şimdi iyiyim canım. Rabbim hepimizi korusun, ortalık çok fena. Bu kadar dibimde olunca daha da tedirgin oldum
Anlıyorum canım hamileyken insan sadece kendini düşünmüyor can taşıyoruz onuda düşünüyoruz iki kat endişe duyuyoruz Allahın izniyle bişey olmaz

Sağlık bakanı sadece konuşuyor. Rica minnetle tedbirli olun demekle kimse tedbir almaz. 3 ay eve kapandık ne oldu bütün emekler çöp oldu.
Boş laf salatası gerçekten. Bayramda herkes öpüştü, düğünler yapılıyor, tatiller yapılıyor çoğunluk virüsü unuttu. Maskeler de sırf ceza yememek için çeneye takılıyor hep

Boş laf salatası gerçekten. Bayramda herkes öpüştü, düğünler yapılıyor, tatiller yapılıyor çoğunluk virüsü unuttu. Maskeler de sırf ceza yememek için çeneye takılıyor hep
kesinlikle yaa arkadaş bodrumda hergün kulüpler de asla inanamam orda virüs olduğuna hepsi dipdipe devlette doğum yapmak istiyordm ama korkudan sadece idrar vermeye gidebildm idrar yolu enfeksiyon şüphemden dolayı, vakalar böyle olursa özel de mi doğum yapsam diyorum sanki orda virüs yok orda da vardır illa diyorm sonra kafalar karışık

Ocakta nasıl olacak kestiremiyoruzki. Bitmez bitmeye ana azalır mı acaba. Bazı devlet hastaneleri çok tedbirli hastaneye göre değişiyor. Sağ salim doğurup evlerimize geliriz inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…