- 14 Ağustos 2020
- 28
- 27
- 38
- 38
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #13.281
Bende günlük ped kullanıyorum walla, dediğin gibi her tuvalette değiştiyorum. Kilot yetiştiremembende o kadar kilot yok maalesef günde 30 kere wc ye giriyorum hepsin de değiştiriyorum günlük ped hepsinde iç çamaşırı değiştirsem işimiz işkullanıyorm ben günlük ped napim yetişemem yoksa
yapmiyorlarmis canim. Esimin is yerinden biri gitmisti test yaptirmak icin gunde 40 kisi kontenjanimiz var o da doldu yapamayiz demisler. Bide boyle sacma uygulamalar varmis yani. Hakkimizda hayirlisi olsun ne diyimİnşallah canım ya. İnsanlar o kadar tedbirsiz ki gerçekten ben bu hastalığı kaparsam bu tedbirsizlerin hiç birine hakkımı helal etmiyorum. Deli gibi elimi yıkamaya, dezenfektanla dolaşmaya, sürekli maske değiştirmeye bi biz mi mecburuzherkes böyle hassas olmak zorundaydı ama çoğunluk önemsemiyo gerçekten delircem. Bebeğim için endişeleniyorum Allah'ım inşallah yoktur biseyimiz. Test falan da yapmiyolar dimi belirti gostermeyince
Aynen benimde ayniBenmde iç çamaşırım ıslanıyo hatta bildiğin su diğer akıntılar gibi değil 4 5 haftadr böle yani geçen doktora gttiğimde sordum suyun çok iyi azalma olsa şüphelenirdim normal dedi. Şeffaf su geliyo bazende sarımsı akıntı doktor korkulacak bişi yok dedi oyuzden alıştım akıntıya heralde
Benim çalıştığım fabrikada da vakalar gittikçe artıyor. İlk günden beri zaten tüm önlemleri alıyordum üstüne hamilelik eklendi. Yemekhnye gidip yemek yemme bile eziyet dönüştü. Tepsiyi bile peçetelerle tutuyorum , tabağın kenarına dokunmaya korkuyorm. Kapılara peçetlerle dokunuyorum. Nasıl korunabilceğiz hiçbir bilgim yok. Korku ve endişe doluyum. Bir de doğum yapacağımız tarihlerde hep vaka patlaması bekliyorlarKızlar merhaba. Ben çalıştığım iş yerinde dün bi müşterinin telefonunu elime almıştım, bugün o müşterinin annesinin Corona pozitif olduğunu öğrendik. Kendisi de hastaymış, ben farketmemistim. Şu an gerginlikten elim ayağım titriyor, öğrendiğimden beri ağlıyorum. Telefonu elime aldıktan sonra elimi dezenfekte edip etmediğimi asla hatırlamıyorum. Normalde elim sürekli dezenfektanda ama hiç hatırlamıyorum. Nolur dua edin bana, inşallah kapmamisimdir bişey
Belirtiler olmadan test de yapılmıyomus lanet olasica şey için. Gerçekten bi süreç bu kadar yonetilemez ya. Millet olarak da devlet olarak da aşırı tedbirsiziz. Her akşam çıkıp sağlık bakanı konusuyo ama hamileler, yaşlılar, hastalar hala sokaklarda,mecburen çalışıyoruz. Psikolojik olarak hasta hissediyorum şu an kendimi daha dün temas etmeme rağmenBenim çalıştığım fabrikada da vakalar gittikçe artıyor. İlk günden beri zaten tüm önlemleri alıyordum üstüne hamilelik eklendi. Yemekhnye gidip yemek yemme bile eziyet dönüştü. Tepsiyi bile peçetelerle tutuyorum , tabağın kenarına dokunmaya korkuyorm. Kapılara peçetlerle dokunuyorum. Nasıl korunabilceğiz hiçbir bilgim yok. Korku ve endişe doluyum. Bir de doğum yapacağımız tarihlerde hep vaka patlaması bekliyorlar
Şu an ateş fln belirtisi bile yoo,hafif boğaz ağrısı, kırgınlık, kemik ağrısı şikayetiyle gidenler bile pozitif çıktı. Hamile siniz bir de olmazsa gidin test yaptırın.adana da şu an test yapmıyorlar, ellerinde kalmadığı için .
Allah korusun canım sakin olmaya çalış inşallah birşey yokturKızlar merhaba. Ben çalıştığım iş yerinde dün bi müşterinin telefonunu elime almıştım, bugün o müşterinin annesinin Corona pozitif olduğunu öğrendik. Kendisi de hastaymış, ben farketmemistim. Şu an gerginlikten elim ayağım titriyor, öğrendiğimden beri ağlıyorum. Telefonu elime aldıktan sonra elimi dezenfekte edip etmediğimi asla hatırlamıyorum. Normalde elim sürekli dezenfektanda ama hiç hatırlamıyorum. Nolur dua edin bana, inşallah kapmamisimdir bişey
İnşallah canım ya dua edin nolurAllah korusun canım sakin olmaya çalış inşallah birşey yoktur
Uzmanlar eşya üzerinde bulasa sebep olacak miktarda virüs barinmadigini anlatıyorlardı.Bulas için daha çok konakla/canlı organizmayla temas gerekiyor diyorlardı.Umarim sıkıntı olmaz.Testi özel olarak yapan klinikler var |
Canım sakin ol bebeğin etkilenmesin. Farkında olmadan pozfitf vakaların dokunduklarına dokunmuş olabiliriz senin bilgin olduğu için panik yaptın şuan. Eşyadan bulaş riski nefesten bulaşmaya göre daha az.İnşallah canım ya dua edin nolur
Canım panik yapma inşallah olmamıştır bir şey. Sen kendini gözlemle. Tek bir belirti bile olsa git pozitif vaka ile temas kurdum vs de yaptır testi. Ama inşallah hiç bir şey olmayacak. İçini sıkmaKızlar merhaba. Ben çalıştığım iş yerinde dün bi müşterinin telefonunu elime almıştım, bugün o müşterinin annesinin Corona pozitif olduğunu öğrendik. Kendisi de hastaymış, ben farketmemistim. Şu an gerginlikten elim ayağım titriyor, öğrendiğimden beri ağlıyorum. Telefonu elime aldıktan sonra elimi dezenfekte edip etmediğimi asla hatırlamıyorum. Normalde elim sürekli dezenfektanda ama hiç hatırlamıyorum. Nolur dua edin bana, inşallah kapmamisimdir bişey
Ya inşallah öyledir. Kimseyle direkt temasim olmuyo ama telefon dediğimiz cihaz her an elde olan bişey ya ondan çok telaslandim. Kendimde en ufak belirti görürsem hemen gidip yaptiricam
Uzmanlar eşya üzerinde bulasa sebep olacak miktarda virüs barinmadigini anlatıyorlardı.Bulas için daha çok konakla/canlı organizmayla temas gerekiyor diyorlardı.Umarim sıkıntı olmaz.Testi özel olarak yapan klinikler var
Cok gerildim çok ağladım ama şimdi iyiyim canım. Rabbim hepimizi korusun, ortalık çok fena. Bu kadar dibimde olunca daha da tedirgin oldumCanım sakin ol bebeğin etkilenmesin. Farkında olmadan pozfitf vakaların dokunduklarına dokunmuş olabiliriz senin bilgin olduğu için panik yaptın şuan. Eşyadan bulaş riski nefesten bulaşmaya göre daha az.
Sağlık bakanı sadece konuşuyor. Rica minnetle tedbirli olun demekle kimse tedbir almaz. 3 ay eve kapandık ne oldu bütün emekler çöp oldu.Belirtiler olmadan test de yapılmıyomus lanet olasica şey için. Gerçekten bi süreç bu kadar yonetilemez ya. Millet olarak da devlet olarak da aşırı tedbirsiziz. Her akşam çıkıp sağlık bakanı konusuyo ama hamileler, yaşlılar, hastalar hala sokaklarda,mecburen çalışıyoruz. Psikolojik olarak hasta hissediyorum şu an kendimi daha dün temas etmeme rağmen
İnşallah canımCanım panik yapma inşallah olmamıştır bir şey. Sen kendini gözlemle. Tek bir belirti bile olsa git pozitif vaka ile temas kurdum vs de yaptır testi. Ama inşallah hiç bir şey olmayacak. İçini sıkma
Anlıyorum canım hamileyken insan sadece kendini düşünmüyor can taşıyoruz onuda düşünüyoruz iki kat endişe duyuyoruz Allahın izniyle bişey olmazCok gerildim çok ağladım ama şimdi iyiyim canım. Rabbim hepimizi korusun, ortalık çok fena. Bu kadar dibimde olunca daha da tedirgin oldum
Boş laf salatası gerçekten. Bayramda herkes öpüştü, düğünler yapılıyor, tatiller yapılıyor çoğunluk virüsü unuttu. Maskeler de sırf ceza yememek için çeneye takılıyor hepSağlık bakanı sadece konuşuyor. Rica minnetle tedbirli olun demekle kimse tedbir almaz. 3 ay eve kapandık ne oldu bütün emekler çöp oldu.
kesinlikle yaa arkadaş bodrumda hergün kulüpler de asla inanamam orda virüs olduğuna hepsi dipdipeBoş laf salatası gerçekten. Bayramda herkes öpüştü, düğünler yapılıyor, tatiller yapılıyor çoğunluk virüsü unuttu. Maskeler de sırf ceza yememek için çeneye takılıyor hep
Ocakta nasıl olacak kestiremiyoruzki. Bitmez bitmeye ana azalır mı acaba. Bazı devlet hastaneleri çok tedbirli hastaneye göre değişiyor. Sağ salim doğurup evlerimize geliriz inşllahkesinlikle yaa arkadaş bodrumda hergün kulüpler de asla inanamam orda virüs olduğuna hepsi dipdipedevlette doğum yapmak istiyordm ama korkudan sadece idrar vermeye gidebildm idrar yolu enfeksiyon şüphemden dolayı, vakalar böyle olursa özel de mi doğum yapsam diyorum sanki orda virüs yok orda da vardır illa diyorm sonra kafalar karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?