2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Boş laf salatası gerçekten. Bayramda herkes öpüştü, düğünler yapılıyor, tatiller yapılıyor çoğunluk virüsü unuttu. Maskeler de sırf ceza yememek için çeneye takılıyor hep
Bayram yapılmasaydı, sahiller boş kalsaydı nolurdu sanki dünyanın sonu mu gelirdi. Bu düşüncesizlik yüzünden okullar açılamıyor. Çocuklar evde kafayı yemek üzere. Çok doluyum bu konuda bile bile kurallara uyumayıp bana bişey olmaz diyenlere hakkımı helal etmiyorum.

Ekonomik tarafı çok ciddi sıkıntıya girdi ya çoluk çocuk, hastalık devlet büyüklerinin umrunda bile değil. Kendileri facetimela toplantılara devam ediyorlar nasılsa. Haram olsun bütün haklarımız

Gönlünü ferah tutmaya çalış canım inşallah olmamıştır bi şey.benim eşim sağlıkçı ve her gün en az 10 pozitif vakayla temasa geçiyor stres olmamaya çalışıyorum bende.

Gönlünü ferah tutmaya çalış canım inşallah olmamıştır bi şey.benim eşim sağlıkçı ve her gün en az 10 pozitif vakayla temasa geçiyor stres olmamaya çalışıyorum bende.
Rabbim size kolaylık versin canım benim Rabbim bi an önce kurtarsın bizi bu illetten

Kızlar sağ kalçam dan başlayıp şimdi bacağıma vuran bir ağrı var hiçbir pozisyonda geçmiyor bugün dışarıdaydım ama çoğu zaman dinlendim yinede yorulmuşumdur. Ama canım çok acıyor tek umudum uyuyup uyanınca geçmesi

ya benm de 25 ağustosta randevum var ama 19+4 oluyorm detaylıda bakar mı ki başka bir güne rabdevu mı verir :) heyecanlandım
21. haftadan sonra daha net oluyormus canim bence biraz daha bekle. Cuma gunu benim 21. hftanin son gunu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…