2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Yok belli degil ben deniz istiyorum ama esim pek istemiyor ege ve gokdeniz konustuk onlarda tam icimize sinmedi beklemede isim konusu simdilik Sizin belli mi?

Çok şükür Ata isminde anlaştık. Ata olacak nasipse. Benim 20+2 ydi bugün dr baktı detaylı ultrasonabir şey demedi

Çok şükür Ata isminde anlaştık. Ata olacak nasipse. Benim 20+2 ydi bugün dr baktı detaylı ultrasonabir şey demedi
Ata ismi cok guzel gercekten ama benim bi takintim var kisa isim istemiyorum Ege de o yuzden tam icime sinmedi Ama Ata cok guzel adiyla yasasin oglusun

Magmezyum kullanıyor musun canım? Benimde sol kalçamda öyle bi ağrı olmuştu bir hafta sürdü, doktorum magnezyum verdi geçti ağrım.

Cok gerildim çok ağladım ama şimdi iyiyim canım. Rabbim hepimizi korusun, ortalık çok fena. Bu kadar dibimde olunca daha da tedirgin oldum
Abim işi gereği bankaya çok sık uğruyor telefonunu verdiği banka çalışanının Corona olduğunu öğrendi akşamına, hiçbir şey olmadı, inşallah sana da olmaz canım benim

Abim işi gereği bankaya çok sık uğruyor telefonunu verdiği banka çalışanının Corona olduğunu öğrendi akşamına, hiçbir şey olmadı, inşallah sana da olmaz canım benim
Benim de 2-3 gündür burnum akıyor hapşuruyorum. Bir de gece ağzımdan nefes aldığım için boğaz ağrısıyla uyanıyorum. Çok korkuyorum. Günde 10 kere ateş ölçüyorum. Sürekli kokıu alabiliyor muyum diye bir şeyler kokluyorum.

Canım o bende de var ya dün kasığımda kasılma vardı biraz, sonra iç bacağıma vurdu sabah kalktığımda da kalçamdan bacağıma doğru yayılmıştı. İşe başladım ben 6 saat kadar mecburen oturuyorum diye mi acaba ayaklarımı uzatmaya çalışıyorum masamın altına tabure koydum ama evdeyken genelde uzanıyordum ondan mıdır ki geçmedi hala, magnezyum da içiyorum 3 haftadır zaten. Yarın kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek

Şimdi araştırdım da ikinci trimesterde normalmiş kalça ve bacak ağrısı. Büyüyen rahim siyatiğe baskı yapıyormş ve hormonlar da etki ediyormuş. Çok oturmayacağız, çok fazla ayakta kalmayacağız anlaşılan. Eşime masaj yaptırdım ve soğuk kompres yapıyoruz şimdi sıcaktan korkuyorum hamilelikte. Sana da tavsiye ederim sanki biraz iyi geldi. Siyatik de erkeklerin cüzdan koyduğu yerde. Kompresi oraya uyguluyorum.

Aynı durum bende de var.Ben de araç kullanıyorum bolca ilçeler arası 60 km gittikten sonra kramp giriyor kalcama ,uyluk kemiğime. Bazi gunler 300 km yol yapmam gerekiyor. Oğlumun olduğu hastane 130 km uzaklikta.Haftada en az 2 kez de oraya gidip dönüyorum. Doktora söyledim magnezyumu ihmal etme dedi.Yapacak birşey yok.

Kendini öyle sıkma strese sokma bebeğini düşün canımhapşırık belirti değil zaten alerjik bi durum seninki bellikiodana ağzı açık kapta su koy boğazının kuruması geçecek tir

Napalım katlanıcaz bebişler için artık onlar iyi olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…