2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar ayrıntılı usg çektirenler bebeğin renkli fotosunu verdiler mi size. O kadar para vereceğiz boyutlu foto verseler fena olmaz demi
Dr.Banu çiftçi videosunda ayrıntılı ultrasonla, üç boyutlu ultrason ya da renkli ultrasonun aynı şey olmadığını ayrıntılı ultrasonunda 2 boyutlu normal ultrasona benzeyen bir ultrason olduğunu söyledi canım.bana o kahverengi olan usgden vermediler normal siyah beyaz verdiler bende şüphelenmiştim acaba başka bi şey mi yaptı diye araştırınca rahatladım.

Kızlar ayrıntılı usg çektirenler bebeğin renkli fotosunu verdiler mi size. O kadar para vereceğiz boyutlu foto verseler fena olmaz demi
Canım benim vermedi. Çünkü oğluş sürekli eliyle yüzünü kapattı . Tam dr yakalıyor hop ellerini yüzüne koyuyor. Çok uğraştı ama yakalayamadı. Renkli görmek bile güzeldi.

Hic bilmiyordum ki böyle bir sey bilsem yerdim. Bu sefer alayim yanima ama devlette ultrosana sokuyorlar mi muaynede biliyor musunuz

Benimde ilk hamileliğimde yedirmişlerdi çikolata,şeker bebek az hareket etsin diye. ama tembel o zaman bile etmemişti Devlette muayene olmaya geldim dersen kadın doğuma bakıyorlar ultrasonla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…