2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
o çok tatlı başlıcam o kadının kitaplarına bende saniye kangalı seviyorm korkma iyi bir annesin çok güzel daha önce okumuştum, bahar eriş anne beynim aç kesnlikle tavsiye ediyorm

Cnm çok saol ben şu ortadakini alayım bi okuyayım süreçte yardımcı olur hem

Hiçkitap okumuyordum artık okumaya başlayım ilk şu yazdığın kitaptan başlayım sırayla bende alırım saol cnm

selam kızlar benim hamileligimiz sıkıntilarım erken başladı karnım çok çıktı şu ana kadar 5 kilo aldım onunda etkisiyle ayakta zor duruyorum belim dayanmiyop sabah iki rekat namazı zor kıldım ayakta gerisini oturarak kıldım karnım çok geriliyor şu icsem şişiyor bugün artık 5 aylıkken dogurabilsek diye dert tanıyordum kendi kendime

offf siyatik agrisi. bende de var. ilk hamileligimde de olmustu. Rahim buyudukce siyatik sinirine baski yapiyor oda kalcadan bacaga uzanan bir agri yapiyor. Her gun yarim litre sut icmek gerekiyor bana doktorum oyle demisti. diger hamileleigimde sutle gecmisti gercektende. simdi yine basladim hergun duzenli icmeye hafifledi agrim.

Cok kilo almamissin tatlim normal kilon bende 3 kilo falan aldim ama ayaklarim cok agriyo yatsiyi zor kiliyom ben bazende oturarak kiliyom kalkip oturamiyom.. ben kizim pesinde gidip geliyom bide yetmezmis gibi gece de yuruyuslere cikiyom

ya benm de 25 ağustosta randevum var ama 19+4 oluyorm detaylıda bakar mı ki başka bir güne rabdevu mı verir :) heyecanlandım
ben gectigimiz pzartesi gittim detayli ultrasona. 20+2 ydim. gayet guzel gecti. heryerini inceledi sükür hersey yolunda dedi. haftasi erken yada gec haftada bir daha gel gibi bisey demedi.

Ben süt içiyorum canım çoğaltayım o zaman bazen geceleri acıkıyorum süt içip yatıyorum gün içine de yaymam lazım şimdi azaldı çok hafif kaldı ağrısı..

Kızlar doktordan çıktım bebişimi görmeden 1 ay duramadım 3 hafta 1 gün geçince gittim hemen bir de kalça ağrımı sormaktı amacım ve ilaç da yazdırcaktım. Kuşum 1 hafta önden gidiyormuş 420 gr 24 cm olmuş doktor hanım eşime şey dedi umarım kıskanç değilsindir çünkü yandın çok güzel bir kız olacağa benziyor silüetinden öyle anladım dedi e beni çirkinleştirmeye başladı demek ki güzel olcak kuşum aman sağlıklı olsun da güzellik sonra kalça ağrım da siyatikten oluyormuş magnezyumu aksatma dedi ve çok oturma muhakkak ayaklan gez dedi. Öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…