2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bana vermedi ya dedigin gibi okadar da para verdik acaba normal kontrollerde renkli çekilip verilemiyormu
Hastaneye göre değişiyor herhalde cnm. Kendi drum da benden önce bir hastanın usg ekran görüntüsü renkliydi sanırım belli bir haftada renkli usg verecek sormadım da hiç. İnsan merak ediyor elini yüzünü

Ben verdiklermle birlikte 3 kilo almışım. Doğuma kadar her ay bir kilo makbuldür fazla aşırı iştahım yok zaten bebek beslensin kilosu normal olsun yeter. Doğumdan sonra çok zor kilo vermiştim umarım bunda hızlı veririm şimdiden kaygılandım

Kızlar Banu Çiftçi'nin kitabında gazlı içeceklerin bebeğe zarar vermediğini okudum. Doktorlar gazlı içecekleri annede mide yanmasını tetikler diye içilmesin istiyorlarmış. Yoksa bebeğe asla zararı yokmuş arada içiyorum ben içim rahatladı.

Bende valla cnm hep kola istiyor 3 4litre icerm bıraksalar ama korkumdan icmiom.cnm ama bazen iciyom.bi iki bardak şükür şimdiye kadar midemde de bis olmadı inş gecer bu içimde ki kola isteği yazdığında iyi oldu biraz daha rahtlarm

Çok da rahatlamasak ya ben de şimdi paso içmeye başlamasam bari her öğünde havalar soğuyunca isteğimiz kalmaz herhalde ya şimdi sıcaktan oluyor bence

Normalde çok içmem ama hamile kaldığımdan beri gazlı içeceklere aşırı bi isteğim var. Neden acaba. Hava sıcak ondan mı bilemedim. Bebeğe zararı yok ama yararıda yoktur diyelim fazladan gereksiz kilo demek ama. Maden suyu candır.

Yararı tabi yok ama hep korkuyordum bebeğe zararlı mı diye. Maden suyu da içiyorum ama bazen maden suyundan daha iyi geliyor bana diğerleri

Aynen ben de hamile kaldığında bu yana kola istiyorum normalde hiç sevmem... O yüzden maden suyunu eksik etmiyoruz dolaptan...

Bende uzun zamandır içmediğim kolayıı hamileliğimde canım ister oldu. Yanlız ben şeker kullanmıyorum. O yüzden çok tatlı geliyo çok fazla içemiyorum.

Beypazarının Kızılayın meyveli olanları çok güzel koladan daha masum geliyor bana. Bazen çeşit meyveli alıyorum hem denemiş oluyorum.
Ben de limonlu akmina içiyorum canım. Zaten kola çok tüketmiyorum. Eşim içerken birkaç yudum ama bazen tek başıma içiyorum. Nasılsa hiçbir şekilde kahve içmiyorum sonuçta koladaki kafein kahvedekinden az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…