2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hayırlı sabahlar hanımlar, bezmialemdem ayrıntılı ultrason için gün aldım 450 lira bi ücreti var. Ben 21.haftadayım doktor 18.haftadan itibaren kendisi veriyormuş günü ama ben direk çekecek olan doktordan aldım günüm geldiği için. İstanbul da bunun için yer arayan varsa Doktor Taha Beyi öneririm. Prof. ve Doç. olan doktorlar da var onlar için de ekstra ücret ödeyip muayene olabiliyorsunuz. Taha Bey ve Halime Hanım uzman olduğu için muayene ücreti yok.

Hastahaneyi arayıp ogrenebilirsin canım . Ama bazı hastaneler söylemiyor .Ayrıntılı ultrasonu ben devlette yaptırdım doktorum istediğin yere yaptirsbilirsi dedi. Bir sorun çıkmadı dün hallettim hepsini
İnternetten numarasını aldım bakalım devlette nasıl oluyor kadın doğum Dr yanına gidip omu sizi yönlendiriyor

İnternetten numarasını aldım bakalım devlette nasıl oluyor kadın doğum Dr yanına gidip omu sizi yönlendiriyor
Evet en erken tarihli randevuyu aldım doktor zaten haftami görünce kendisi dedi ayrıntılı ultrason isteyeceğim diye . Ertesi güne randevu verdiler dün gittim çektirdim kendi doktoruma da sonucu gosterdim
Biraz kosturmali oldu ama işim yok zaten ugrasayim ne olacak dedim sorun olmadı çok şükür

Ben ilçede oturuyorum normalde devlete gidiyorum ama bu aralar virüste artış baya oldu ve burdaki hastane dolu vaka bide kadın doğum uzmanıda yakalanmış bende 2 ay kadar Dr gitmemiştim cinsiyetide öğrenmek için il merkeze özel hastaneye gittim Dr 21 haftada ayrıntılı ultrasona gel dedi normal muayene ücreti 90 TL orda

İnşallah canım. Bebek olmasa bu kadar çok korkmayacaktim biliyorum kendimi ama bebek var diye çok gerginim. Onları korumak zorundayız

Bı sıkıntı sorun çıkmadı inşallah sizin bebişte

ha tabi şunu belirtmeyi unuttum 150₺ ama bir daha ki kontrol ücretsiz yani 75₺ denk geliyor tek muayne ücreti :)

Bu kitabı önerir misin cnm bende alayım yazarı kim ??
ben bu 3 kitabı da okuyorm ortada ki en iyisi ama sayfaları çok karışık yazmış, en sağda ki zaten fotoğraflı doğum anını bile gösteriyor :) en solda ki de ortada kinin daha basit detaya inmeden anlatılmış hali ortada kini öneririm

Eklentiler

• 07E14174-5454-4CE0-8015-65CDC0AE176F.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 56
  • 863ABCA0-5F68-413E-8506-6F899B417F3F.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 62
Bu kitabı önerir misin cnm bende alayım yazarı kim ??
öneririm canım Heidi E. Murkoff yazarı. Bir de Banu Çiftçi'nin Hamilelik ve Doğum kitabını okuyorum o da güzel. Ayrıca Şermin Yaşar'ın Başlarım Şimdi Anneliğe kitabını okudum o da yeni annelere eğlenceli bir kılavuz kitap bence :) bir de yine Şermin Yaşar'ın Oyuncu Anne kitabına başladım şimdi, o da çok güzel ilerde okunabilir ama ben zaman bulamam diye şimdi okuyorum :)

Bende bezmialeme gideceğim perşembe günü bi arkadaşım gitmiş önce doktora muayene oluyorsun ama taha duymaz diyr bi doktora gitmiş o 450 TL fiyatı da bezmialem üni. hastanesinde
Canm ben gıttım 20 dk ya yakın tum organlarına baktı renklendırıp resım bıle aldım guzel detay verıyorlar tavsiye ederm

ayy bunlar bende de var fırsat bulup okuyamıyorm çalıştığm için banu çiftçi çok sevdiğim bi doktor hayallerimin doktoru ama kitabını alamamıştım nasıl cnm yani hamilelikle okuduğum 2 3 kitap var ama kesinlikle bunuda al daha farklı bilgiler var der misin?

Yani çok farklı şeyler yok bence almayabilirsin canım hafta hafta anlatmış hamileliği. Ama Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler daha kapsamlı ve okunası geldi bana Şermin Yaşar ı muhakkak oku canım ben bi kere daha başlıcam, bu sefer önemli yerleri çizerek okucam, çok tatlı bir kadın ya

Canm ben gıttım 20 dk ya yakın tum organlarına baktı renklendırıp resım bıle aldım guzel detay verıyorlar tavsiye ederm
Yanınıza birinin girmesine izin veriyorlar mı bugün randevu alırken bi kadın eşiyle girdi bakalım bende eşimle gitmek istiyorum inşallah alırlar. Dr Banu Hanım çekecekmiş benimkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…