2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Lütfen korkma canım biliyorum insan korkuyo ama Allahın izniyle negatif çıkıcak sonucun
Dun gece kan sonucunu pandemi biriminde bekledim 2 saat ve filmin içinde gibiydim sürekli ilçelerden sevkle hasta geldi yoğun bakıma. Teyzeler falan o kadar kötü haldeydi ki ağlamamak elde değildi. Allah'ım bize yardım etsin su lanet süreçten kurtulalım. İnşallah sonucum da negatif çıkar

Baktılar ama ben hiç sevmedm aşırı ilgisizdi. Cinsiyeti gene ayni söyledi ama

Malesef özel hastane gibi olmuyorlar.

Hindistan cevizi yağı sürebilirsiniz şimdiden. Ama çok ovmayın meme başını tampon hareketlerle yapın. Şuan belki erken ama meme başının uyarılması rahimde kasılma,sancı yapar ileri ki dönemlerde. Ondan nazik hareketlerle tampon yaparak uygulamak lazım.

Dokunamıyorum ki cnm ovamam zaten. Yağı deneyeceğim ama çok sağol

Amin

Kizlar kamudaki idari izinle ilgili genelge gebeliğim 24. Haftasından itibaren mi geçerli??? Yani 23+0 dan itibaren mi idari izinli sayılıyor??? Yoksa 24+0 mi?

Inanıyorum ki sonucun negatif çıkacak. 2021 sonunda etkinliğini yitirecek muhtemelen.Bu süreçte son derece tedbirli olmalıyız ama aktif çalışma hayatımiz devam ettiği sürece pek te seçeneğimiz olmuyor.

Başla bence canım. Ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Arada da gün içinde masalar yapıyorum çok uyarmadan.

değişiyor benim, bazen tam göbek deliğimin altında hissediyorum bazen çok daha aşağıda sağ ya da sol kasığa doğru. yeri değiştiği için herhalde :)
Göbeğimin etrafında da hissediyorum aşağılarda da. Bebeğin rahatlığına göre oluyormuş
Ben de hep çok aşağıda hissediyorum. Tuhaf geldi kocaman göbeğim var bu çocuk niye böyle sadece aşağıdan dokunuyo diye düşünüyordum bu arada hissetmek gerçekten çok güzelmiş

aaa ben gün de 1 litre içiyordum hamile değilken artk haftada 1 bardağa düşürmüştüm başlıyorum hem de canım nasıl istiyor içmiyorum çok sevindim şuan

kızlar günaydın bir sorum olacak kan sulamdırıcı iğne oluyorm göbekten bi gün sağa bi gün sola oluyorm ki üstüste morluklar denk gelmesin neyse bugün sağa olmam gerekiyor, iğne vucağımız yerde bebek tekmeliyip duruo sola yaptık artık ama içime bi kuşku düştü bu iğnenin ucu bebeğe denk gelmiyordur demi ya

Valla benim canım kola çok istiyor ister istemez içiyorum napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…