2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
bana hep sorarlardı ilk gebeliğimde iğne bebeğe değmiyor mu diye küçücük iğne ucu nasıl ulaşsın bebeğe bebek kaç kat aşağıda canım hareketi geçince yaparsın iğneyi

Inanıyorum ki sonucun negatif çıkacak. 2021 sonunda etkinliğini yitirecek muhtemelen.Bu süreçte son derece tedbirli olmalıyız ama aktif çalışma hayatımiz devam ettiği sürece pek te seçeneğimiz olmuyor.
İnşallah. Gerçekten çok tedbirli çalışıyorum ama keşke herkes biz gibi dikkatli olsa

İlk gebeligimde 26 kilo aldımDoğumdan yaklaşık üç ay sonra 20 kilosunu verdim.Bir yıl sonra tekrar 51 kiloydum.Ama çok çok yoğun şekilde ikiz emziriyorum.Hiç diyet de yapmadım.Alinan kilolar emzirmeyle Bir sekilde gidiyor.Tabi ki ben şeker ve Gluten çok tuketmiyordum bunu belirteyim.Şuan ikinci hamileliğim ve 53 ile hamile kaldım ve dört kilo verdim ilk aylarda.Şuan 16.haftadayim ve henüz 52 kiloyum.Ancak kilo alma hızım arttı.Bu sefer sekiz kilo ile bitirmek istiyorum.Bakalim Ne olacak.Amacım disipline olmak yoksa zaten çatlamışım çatlayacağım kadar

Kızlar bişey sorucam acil yazar mısınız ben bugün 19+5 hamileyim aslında 18+5 ama bebek 1 hafta önden gidiyor.ben daha yeni sağlık ocağına kayıt oldum orda ki doktor hemen tetenoz alışı olmam gerektiğini söyledi sizlerde oldunuz mu ben geç mi kaldım korktum biraz cevap verirseniz sevinirim

Ben 21.haftada yaptrdım.

20. haftada oldum ben

Ben 19+1 de gitmiştim bana tam tersine 20+x de gelmemi söylediler aşı için. Ama doktorum şart değil dediği için yaptırmayacağım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…