2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
ilk Aşınız mıydı
cnm bende tam bugün 19. haftamdayım haftaya bugün yani 20. haftamda sağlık ocağına gideceğim beni tam 20 de çağırdı tetenoz aşısı olmaya ama kan uyuşmazlığı ile bu tetenozun hiç bir ilgilisi , bende kan uyşmazlığı iğnesi olucam ama o 28 de oluyor die bliyorm

17 haftalıkken ilk tetenoz aşısı oldum diğeri de 21 haftalık olduğumda olucam

2016 da doğum yapmıştım hemşire aşılarını devam ettirdeydin şimdi tetenoz aşısı olmazdın dedi aşı etkisini yitirmiş dedi

Her Hamilelik bir olmuyor ama ilk hamileliğimde 7 ayına kadar kilo almadım göbeğim bile belli belirsizdi ama sonradan ödem şişkinlik oldu baya kilo aldım inşallah bu hamileliğimde ödem falan olmaz

Benimde ilk gebelikte şişlik ödem olmamıştı bun da nasıl olur bilemiyorum. Yediklerimizlede alakalı olabilir aşırı tuzlu hamur işi yememeye çalışalım balık sezonu açılsa da haftada iki gün balık eklesek yediklerimize. Fazla kilo ilerde bize sıkıntı bebek zaten her türlü besleniyor. İlk gebelikte aşırı iştahım yoktu bunda da aynı iştah hiç yok yemiş olmak için yiyorum. İyi bişey mi kötümü onuda çözemedim

Bana da normalde 20. Aydan sonra gel dedi ama dun arayip gel yapalim dedi ben sabah kalkamadigim icin gitmedim haftaya bigun giderim artk

Bende oyleyim ya istahim ya ama olmasinida istiyom ya boyle deli gibi yemek yemek istiyorum sabah kahvalti yaptim midem acliktan gurulduyodu bi elma yedim sussun die zorla ya bu hale gelecegim hic aklima gelmezdi. Ilk gebelikte deli gibi yiyodum sonra cok kilo alınca kendimi yemekten zorla cekiyodum

Beni çağırmadı halâ ya 20+5 im ne zamana kadar yapılıyor ki ?
Canm senin kaydin yapilmis mi saglik ocağına . Belki yok o yuzden aramiyolar cunku dunku beni arayan hemsire 20. Haftayi beklemeye gerek yok hareketlerini hissediyosan yeterli ilk gebeliktede ben hareketlrini hissettigim gibi gidip yapmistim asiyi

Ben ilk 3ayda 3kilo verdim 50ile devam ediyorum açıkçası kilo almak istiyorum aşırı hızlı metabolizmaya sahibim bebek için biraz kilo almak daha faydalı bence...

Her önüne geleni iştahla yiyen hamilelere insan özenir mi özeniyorum valla. Normal zamanda daha iştahlıyımdır. Sanırım gebelik iştahımı alıyor benim. Aşermek nedir bilmiyorum garip yani

Çağırmalarını beklememek lazım hemşire kontrol için gün veriyor şu gün gel diye o zamanda gidince yapılacaklar anlatıyor.

Kaydım var çağıracam demişti hatta. Konuştuk pazartesi cağıracakmış zaten
Cnm bana 21.hafta demişti bence bi arayıp sor sen vaktin gelmiş
Pazartesi çağıracakmış ben dayanamadım sordum yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…