2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Emzirirken veriliyor.Hatta hamile kalınan kilodan bile aşağı iniliyor.Tabi yemeye tatlıya saldırmamak kaydıyla..Deneyimle sabittir
Ben stresinden çok yiyorum ama dünden beri kendime tabak hazırlıyorum ona göre yiyorum porsiyon usulü hareket etmeye çalışıyorum yoksa çok yiyorum ben

Keşke benim iştahım da kapalı olsa
Yok kapanmasın Zorla yemek daha kötü. Açım ama yiyemiyorum diye ağlamışımdır. Nispeten daha iyiyim en azından tiksinti ler bitti. Ama doğurmadan şöyle ağız tadıyla aşermek istiyorum belki bidaha hamile kalmayacağım tadını çıkarayım yahu

psikolojikmidir nedir azcık acıkınca hemen mide kazınmaları, bulanmaları her şey oluyo bende yiyorum
Yok deme öyle valla çok kötü bişey bebek için yeyin diyorlar böyle vicdanen rahat olmuyorum
Bebek her türlü besleniyodur benim yediklerim hep kendim için
O kadar değil normal zamanım gibi olsam yeter
Mutfakta pasta, börek, tatlı fln olsa resmen dürtüyo beni ya

selam kizlar. Doktordan ciktim cok sukur detayli ultrasonda herseyi normal cikti. 430 gr olmus suyu gayet iyi dedi 1 hafta onde gorunuyor yine. Bunlarin disinda kendi doktorum idrar ve kan tahlili istemisti genel olarak degerlerim iyi ama cok az kansizlik cikti bide hafif idrar yolu enfeksiyonu cikti ama antibiyotige gerek gormedi fitil ve bi toz verdi. Benden havadisler bu kadar sizler naptiniz bakalim

Gözün aydın canım

Gözün aydın olsun canım bizde durumlar aynı ayrıntılı da bitti çok şükür tetanoz için beni 23. Haftada çağırdı ebe

Evetttt iste benden bir tane daha seni çok iyi anlıyorum

Maşallah canım ne güzel benim de 31 ağustosta randevum var. Kontrole gitmeyeli 1 buçuk aydan fazla oldu merak içindeyim. Gitmeden sağlık ocağında vitamin değerlerime baktırayım diyorum doktor istemeden ben yaptırayım

Benim sağlık ocağından doktoruna sor tek doz derse 24.haftada yaparız dedi. İki doz derse 24. Ve 27. Haftalarda yaparız dedi

Kızlar covid test sonucum çok şükür ki negatif çıktı. Şu bi kaç gündür o kadar korktum ki anlatamam asla. Tedbirleri çok çok çok daha sıkı uygulayacağım artık. Nolur siz de çok dikkatli olun, hastanelerde durum çok kötü, dün gece test beklerken şahit olduklarım çok kötü şeylerdi

Eklentiler

• Screenshot_2020-08-21-19-24-33-616_com.android.chrome.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…