2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım bana da vermişti doktor onu hamile olmadan önce. Vajinanin ic dudak kısmına ve deliğe hafif hafif tampon yaparak sürmüştüm. Ta içine sokmadım yani. Bebeğe kadar gidecegini sanmıyorum
tesekkur ederim canim

Canım hiç canını sıkma delik büyük ihtimalle kapanır. benimde kalbim delik ve ben bunu daha birkaç yıl önce öğrendim delik küçük ve kulakcikta olduğu için bı sıkıntı olusturmamis çok şükür.benim ilk oglumdada delik var dediler doğduğunda bı gün sonra kapandı.arkadaşımın bebeğinde 2 3 tane delik vardı biri karinciktaydi simdi 4 yaşında git gide kuculuyor delik ufak bı anjuyla halledilecekmis.

Benim de çatladı ya geçen gün farkettim çok şaşırdım ama göğüslerim büyüdü baya biraz daha büyürse napacan bilmiyorum ağzıma girecekler en sonunda
yağ sürüyorum ama fayda ettiğini sanmıyorum

Bende görünce baya şaşırdım canım kırmızı kırmızı çizgiler olmuş

Kıllanmaktan korkmuyorsanız en güzeli badem yağı mükemmel karnımda hic catlak olmamıstı kocaman karnım olmasına ragmen, ama gogsumu unuttum bişi olmas sanmıstım gogsum biraz catlamıstı badem yagı her gece ve sbah surun gun içinde de yaglı kremlerden sürün ben burts bees macun gibi kremlerden de kullanmıstım cok memnun kaldım lierac hemen kuruyo nemlendirmiyo o yuzden bi işe yaramadı tavsiyem bu bir de bacak içlerine sürün kızlar ben orasına bişi opmas sandım son iki ayda orası catladı aman dikkat

Alayım bari badem yağı canım kıllanma olmasın derken harita gibi olacak her yerim bu gidişle

bende bebek yagi kullaniyorum arada da cay agaci kremi suruyorum

Tatlı badem.yagi kullan cnm kesinlikle ben ilk gebeligimde kullandim sıfır çatlak çok.iyi gelişti gerçekten şimdi yine başladım inş bundada olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…