2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Zeynep düşünüyoruz canım
Burts Bees in yağını karnım için kullanıyorum annelere özel yağ diye geçiyor ☺ Üst bacak bölgeme de hindistan cevizi yağı sürüyorum canım
Onuda duymuştum canım sanırım onun içeriğinde de tatlı badem yağı vardı.ona da bir bakayım çok teşekkür ederim.hindistan cevizi yağınıda kesinlikle alacağım.

ayy çok geçmiş olsun, doğumdan önce çatlamaya başladıysa, doğumdan sonra emzirmek resmen işkence olur, ben oğlumda ağlayarak emzirirdim, denemedim şey kalmadı ama sadece avent gögüs kalkanı işe yaradı. Şimdiden almalısın, inan farkı göreceksin. Plastik sağlıksız olur dersen gümüşte iyi diyorlar.

Eklentiler

• Screenshot_20200818_103010_trendyol.com.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 68
İlk oğlum hiç göstermedi abartısız hiç ultrason fotosu yok , 2. Direkt göründü. İlkinde merdiven zıplamaktan, yemekten içmekten Bi hal olmuştum ama yinede göstermedi, belli olmuyor o hiç. Sağlıkla kavuşalım bebişlerimize

Eklentiler

• IMG_20200819_122604_155.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 69
Canım bunlar ucunun çatlamaması için mi?Yoksa tüm göğüse faydası olan bi şey mi?benim çatlaklar ucunda değil de göğüslerin alt tarafına doğru kırmızı kırmızı çizikler olmuş.

Kızlar bu bebek çantaları hep sırt çantası şeklindemi normal yokmu bunun ben oğlu dayken kol çantası gibi büyük bir anne bebek çantası almıştım. Şimdi hep sırt çantası şeklinde gerçi daha tam ayrıntılı araştırmadım

o bebek sirt cantalarinin hepsi birbirinin ayni ve hepsi cok cirkin degil mi ya Ben almicam normal sirt cantasi kullancam

Sırt cantasi daha rahat kiz cunku bebegin bi sürü seyi oluyo koyuyon icine agr oluyo tek kolla tasiyinca kollar agriyi

Eklentiler

• Screenshot_2020-08-23-11-07-25-177_com.solidict.ebebek.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_2020-08-23-11-07-25-177_com.solidict.ebebek.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 49
Selam kızlar
Ben de bunları aldım .
Sirt çantasının rahat olmayacağını düşündüm. Zaten belim ve sırtım ağrıyor. Göğüslerim zaten büyüktü iyice dolacak .En azından yan takarım elimde taşırım diye düşündüm . Hoş kocama yüklerim herşeyi de olsun

Eklentiler

• Screenshot_20200823-112456.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20200823-112317.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…