2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok çok geçmiş olsun canım

İnşallah canım benim

Allahım korusun aldırmak aklımdan bile geçmez ama insan ister istemez takıyo kafaya

İnşalalh canım dualarınıza talibim

İnşallah canım du
inşallah canım iki doktorda aynısını söyleyince üzüldük biraz
[/QUOTE]
Benim kuzenimin de delikti kuzum doğunca kapandı şu an. Çok sağlıklı

Çevremden duyuyorum genelde çoğu bebeğin duzeliyormus doğuma kadar

Kızlar selam.bir şey soracağım.lekelenmesi olup progestan kullanarak devam edeniniz varsa bel ağrıları,gebelik belirtileri ne alemde? Ben şu an 6.haftamdayım.salı lekelenmem oldu,o gün iğne oldum bir daha kanama leke falan olmadı ama belim devam tam gaz ağrıyor.güzel giden betam da 16 sında 4800 20 sinde 13477 çıktı yani 2 ye katlayarak gitmemiş.benim gibi olan var mı?

Canım bol bol dua et içini ferah tutmaya çalış
Aynı değildir belki ama oğlum doğduğunda kalbinde açıklık vardı 1 yıl takip etti doktor şükür kapandı
Senin de inşallah 3 hafta sonra hiç sorun yok derler

Merhaba tüm annelere ben de 16 haftalık gebeyim düşük tehlikesi ilaçlar iğneler derken buraya kadar geldim ancak bulantılarım hala geçmedi ve cinsiyetini de öğrenemedik. Bir doktor erkek diyor dieri kiz bu nr kadar bole devam edicek.

En geç ayrıntılı ultrasonda olarak öğrenirsiniz. Cinsiyet için bu kadar gerilmeyin bence. Sağlıkla kavuşmak kısmet olsun

Kızlar bugün kontrolüm vardı. Bir önceki kontrolüm bir ay önceydi. Bir ay önce bebek yüzüstü yatıyordu, bugün de aynı şekilde yatıyordu. Saçma olacak ama sizin her gittiğinizde bebek pozisyonu değişiyor mu. Bir de kahvaltı etmeden gitmiştim doktor kahvaltı etmedin mi az hareket ediyor dedi. Bir daha kahvaltı et , bol tatlı ye hareketlenir dedi. 22. Haftaya detaylı ultrasona randevu verdi . Yine göremedim poncigi

Değişiyor canım benim kızımda hep yüzüstü yatardı bu oğluş yerinde durmuyor Aç olunca daha az hareket eder derler detaylıya girmeden bi 10dk önce çikolata ye :)

Canim bebekler hareket edince sağa sola falan dönüyo hep. Ben ultrasonda da şahit olmuştum gözümüzün önünde poposunu döndü, sonra tekrar sırtüstü döndü, eller ayaklar hep hareket halinde. Ayrintiliya girdiğimde de ağız hareketlerini çok yakından görmüştük. Sen doktorun dediği gibi biseyler ye de git, mutlaka faydası oluyo

Canım bana da vermişti doktor onu hamile olmadan önce. Vajinanin ic dudak kısmına ve deliğe hafif hafif tampon yaparak sürmüştüm. Ta içine sokmadım yani. Bebeğe kadar gidecegini sanmıyorum
ya bisey daniscam sizlere dr idrar yolu enfeksiyonu icin krem yazdi travazol diye sormasi ayip bunu nasil surcem yani icine falan kacsa sorun olmaz mi

Canım beni de doktor uyardı cok dikkat et hastanelerde şuan yer yok dedi. Fena arttı covid dedi şükür senin temiz çıkmış

Çikolataya abanmaz miyim bir dahakine sen de canını sıkma canım deliklerin kapandığını duydum bende . Üç haftaya bir sey kalmaz inşallah
Değişiyor canım benim kızımda hep yüzüstü yatardı bu oğluş yerinde durmuyor Aç olunca daha az hareket eder derler detaylıya girmeden bi 10dk önce çikolata ye :)

Kuzum bnmde 2hafta üst üste gittiğimde hep arkası dönüktü bana suyu arttır rahat hareket etsin demişti ve ben günde 3litre su içmeye başladım bi sonrakinde yüzü dönüktü neye göre dönüyorlar bilemiyorum ama tatlı yiyerek gitmeyi dene bende ayrıntılıya giderken bol su içip tatlı yemeyi düşünüyorum

Canım deli gibi su iciyorum. Tatlı yiyip gidecegim bir dahakine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…