2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Cnm bu testi isteyen herkese yapıyorlar mı arkdşlarımdan da şüphelenen vardı ? Buarada çok çok geçmiş olsun sonucuna çok sevindim .şu süreçte hepimiz çok korkuyoruz inş hiçbirimize birşey olmadan atlatırız

Şu iştah açılması nezmn olur acaba çocuğun kilosu iyi sanırım doktorum birşey söylemedi bidahakine sorarım

merhaba canım benim 17.haftadan itibaren iştahım çok açıldı , artık acıktığımda yemekten başka bir şey düşünemiyorum. Aç gözlülük gibi değil resmen midem ekşiyor , tansiyonum düşüyor ve bu sık sık oluyor.

Kızlar ben dün doktora gitmiştim. 18+1'dim bebeğimin kilosu 250 gram geldi. Boyunu doktorum söylemedi ama bacak boyu uzun 19+2 geldi bacak boyu dedi. boyu kaç cm'dir ortalama acaba çok merak ediyorummm :)))

Kızlar merhaba ben Demir ilacına başladım yeni sabahta vitamin alıyorum akşam Demir o şekilde söyledi doktor ama bende afedersiniz ishal var ve dışkı rengi siyah oldu bu normal mi

Maalesef canım. Hastanelerde yeterli test kiti olmadığı için eğer belirti varsa once kan testi ve tomografi aliyolar. Bende gebelik olduğu için tomografi çekemediler,kan testi de anlamlı olmaz diye mecburen sürüntü aldılar. Yoksa normalde kan temiz diyip gönderdiler hep önümdeki hasta insanları

Kızlar merhaba netim yok giremiyorum dün doktor kontrolümüz vardı ayrıntılı usg ye girdik bebeğimin kalbinde delik varmış perinatalojiye yönlendirdi doktor gittik oda var gibi 3 hafta sonra net söylerim dedi canımız çok sıkıldı

cnm dur bakalım 3 hafta sonrayı bekleyelim hemen bozma moralini ayrıca öyle bile olsa artk tıp çok ilerledi herşeyin bi çözümü olur, sen üzüldükçe bebişe yansıyor gerginlik

o delikler sonra kapanıyormuş canım çok büyük ihtimalle

Benm kardeşime de yıllar önce kalbi delik aldırın dediler. Biz de gelen herşey Allahtan nasip demiştik. Çok şükür hiç de birşeyi çıkmadı. Sonra doktorlar delik değil ordaki Bi kabarcığı delik sandık sanırım dediler.

Çok geçmiş olsun canım bazı bebeklerde doğumdam sonra kapandığını duymuştum kötü düşünüp kendini çok fazla yıpratma inşallah tez vakitte hayırlı haberler alırsin

Cnm afiyetler olsun iştahsızlıkta çok kötü miden hiçbişey istemiyo en kısa zmnda fazlasıyla iştahım açılır umarım

Bende bi yerde okumuştum canım o delikler kapanabilyomuş üzme canını 3 hafta sonra hiç bir sorun kalmaz inşallah aminn

Aslında belirti vermeden de test yapmalılar sonuçta kişi şüphelenmese hastaneye gitmez cnm... bu hastaneler nerede acaba ayrı bi bölüm yapmış olmalılar

Cnm çok geçmiş olsun üzülmeni anlıyorum ama güçlü ol inş delik yoktur belkide yanlış görüş verdiler Rabbim şifa versin teknoloji ilerledi Allah korusun öyle bişey var mesela hep tedavileri var Ama inşşş yoktur kuzum[/QUOTE]

o delikler sonra kapanıyormuş canım çok büyük ihtimalle
İnşallah canım benim
Allahım korusun aldırmak aklımdan bile geçmez ama insan ister istemez takıyo kafaya
Çok geçmiş olsun canım bazı bebeklerde doğumdam sonra kapandığını duymuştum kötü düşünüp kendini çok fazla yıpratma inşallah tez vakitte hayırlı haberler alırsin
İnşalalh canım dualarınıza talibim
Bende bi yerde okumuştum canım o delikler kapanabilyomuş üzme canını 3 hafta sonra hiç bir sorun kalmaz inşallah aminn
İnşallah canım du
[/QUOTE]
inşallah canım iki doktorda aynısını söyleyince üzüldük biraz

Aslında belirti vermeden de test yapmalılar sonuçta kişi şüphelenmese hastaneye gitmez cnm... bu hastaneler nerede acaba ayrı bi bölüm yapmış olmalılar
Hastane içlerinde ayrı birim oluşturmuşlar canım. Ben o gece eğitim araştırma Hastanesi'nin aciline gittim direkt pandemi alanına aldılar ama girip test yaptırdıktan sonra sonucu orda bekliyosun. Yani insanın orda biseyler kapması da çok yüksek ihtimal maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…