2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bebek çantası alacaksınız hafif olmasına dikkat edin genellikle bebeklere özel çantalar ağır oluyor zaten içine bi dünya eşya koyuyon taşınmaz hale geliyor sonra ben lcw bi çanta almıştım 3 sene onu kullandım artık iç astari parcalaniyordu simdi Gine öyle yapicam

Kızlar saç boyamak hakkında ne düşünüyorsunuz doğuma yakın boyamak istiyorum çok kötü oldu on tarafım komple beyaz boya hakkında marka onericek olan varmi

Kızlar saç boyamak hakkında ne düşünüyorsunuz doğuma yakın boyamak istiyorum çok kötü oldu on tarafım komple beyaz boya hakkında marka onericek olan varmi
Benim doktorum kesinlikle yasakladı, benim de beyazlarım çok fazla boya almıştım doktoruma sormadan önce. Phyto markaydı bitkiseldi yorumlara bakarak almıştım. Ama doktor yasaklayınca ben de bir de bir şey olur sebep olmayayım diye boyamadım. Bence dayanabilirsen sen de boyama canım. Bir arkadaşın bebeği şaşı doğmuştu saçını boyamasına bağlıyordu. Allah bilir gerçi de. Ama en bitkiseli de olsa kimyasal işte.

En iyisi patlıcanlı soğan suyu bide ceviz kabuğu kaynatıp boyamak meltem acikelden duymuştum onu denemek gerek ama çok zahmetli bu ünlüler nasıl yapıyorlar ben esra Erol'un hamileyken saçını rengini değiştirdiğini biliyorum

Son düzenleme:
Canım yapan yapıyor ama ben kıyamıyorum ya ne bileyim. Doktorumun çok etkisinde kaldım bir de kötü örnekler duyunca dedim aman anne olcam ben boyamasam da olur napalım. Eşim de seviyor beyazlarımı, hatta doğumdan sonra da bir daha boyatma diyor

İşte benimki söylendi bi boyasan dedi tabi zararını bilmeden nette çok araştırdım ilk aylar için tehlikeli yazıyordu sonrası için amonyaksiz olanlarindan izin veren Dr var on tarafımda çok var doğuma yakın yaptırıp uzun bi süre kullanmayı dusuyorym

Sen bilirsin o zaman madem canım.

Canım bunlar ucunun çatlamaması için mi?Yoksa tüm göğüse faydası olan bi şey mi?benim çatlaklar ucunda değil de göğüslerin alt tarafına doğru kırmızı kırmızı çizikler olmuş.
Yanlış anlamışım canım, ucu için diğer çatlamalar için yapacak hiçbir şey yok maalesef

Ben açtım, sonra boyadım, ombre de yaptım :) oğlumda da 3. Aydan sonra boyamıştım. Domestos ta daha çok kimyasal var daha çok maruz kalıyoruz.

Eklentiler

• IMG_20200823_013611_791.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20200823_161757.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…