2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Yaa içim Bi tuhaf oldu, benim drum ilk oğlumda 3. Aydan sonra yaptırabilirsini demişti. Bende 3 kere yine açtırıp gri yaptırmıştım. Çok şükür oğlum iyi.

Kızlar saç boyamak hakkında ne düşünüyorsunuz doğuma yakın boyamak istiyorum çok kötü oldu on tarafım komple beyaz boya hakkında marka onericek olan varmi
Cnm bende boyayacağım doktorum yeni izin verdi kuaförüme sordum hatta bugün var bizde bitkisel amınyaksız dedi ona karışım yaptırıp evde boyayacağım inşşş

Yaa içim Bi tuhaf oldu, benim drum ilk oğlumda 3. Aydan sonra yaptırabilirsini demişti. Bende 3 kere yine açtırıp gri yaptırmıştım. Çok şükür oğlum iyi.
Ya dediğim gibi o arkadaşta da neyden olduğu belli değil sadece ona yormuştu. Allah bilir neden olduğunu. Sizde sorun olmadıysa sıkıntı yok o zaman güle güle kullanın güzel olmuş bu arada ben çamaşır suyu da kullanmıyorum kimyasal her şeyi çıkardım nerdeyse hayatımdan eşime yaptırıyorum çamaşır suyuyla yapılacak şeyleri de sanırım ben baya paranoyağım herkesin taktığı şey başka işte

Yaa çok şaşırdım. Ben de öyle dan dun hamilelik geçiriyorum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

Kızlar herkese iyi pazarlar dün. Kötü bugün geçirdim ve doktorumu değiştirmeye karar verdim bana göre bi insan değil.kızlar geçen hafta idrar kaçırma sorunum vardı haliyle korktum suyum geliyo sandım bunuda ona yazdım hiç cevap vermedi.neyse dedim tetanoz aşısısın sordum onara cevap vermedi .bunada neyse dedim.dun ayrıntılı ultrason raporunu götürecektim kapıdan verip çıkacaktım asistanını arayı. Kafama göre gitmeyim dedim hemsiresi açmıyor telefonu sonra bi baktım whatsıpta beni engellemiş hatta ya tüp bebek yaptırırken engellemiş transferin 4.gunu engellemiş kanamam olmuşsun sormuşum iletilmemiş arttık bu kadarıda fazla dedim başka bi doktora devam edicem sizce haksız mıyım

doktorum hastalarina numarasini bile vermiyor onemli birsey olursa hastaneyi arayabilirsiniz ben olmasam bile ebeler mutlaka yardimci olur demisti. Birsuru hastayla muhattap oluyorlar bence cevap vermemesi normal. Acikcasi ben dr olsam ben de cevap vermezdim. Sizin icin soylemiyorum ama bazi hastalar yerli yersiz herseyde ariyor

Siz doktorun özel muayenehanesine gidiyordunuz değil mi

Keşke vermeseydi ama zaten yard
ımcılarıda açmıyor ki telefonu hiç bi şekilde iletişim kuramıyorum

Yaa çok kötü olmuş, umarım iyi bir Dr bulursun

İnsan bu süreçte her aşamada doktoruna rahatlıkla ulaşmak istiyor. Açıkçası ilk doktorum bu konuda leş gibiydi, aşırı duyarsızdı ama şu anki doktorum yine bir sürü hastası olmasına rağmen mesajlara en geç yarım saatte dönüş yapıyor, ona ulasamasam bile hemşiresi hemen cevaplıyor telefonu. Böyle saçma sapan bi harekette nasıl bulunabilir ki hemşire hanımın yaptığı çok ayıp

Ya geçen sene ki tüp bebek zamanında engellemiş beni şu terbiyesizliğe bak çok sinieür oldum

Benim doktorum da bir sürü hastası olmasına rağmen mesajlarıma en geç 15 dk içinde dönüş yapıyor. Özel hastaneye gidiyorum ben. Ve doktorum sevilen bir doktor yani hasta sayısı da fazla. Öyle bir doktora asla devam etmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…