2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benim ki akşam falan azsa ona da şükür dicem ama arada bi yazıyor cevap arada bi yazmıyor.kendince saçma buluyo sorularımı sanırım ama bana göre normal sorular

Evet çok üzüldüm doktorun cevap vermemesini geçtim. Hemşiresinin beni engellemesine çok taktım
Tek derdin bu olsun valla ... Başka doktor başka hastane bakarsin seçeneğin mi yok allasen ...Bosver takma bukadar ...Keske benimde böyle bi derdim olsaydı dedim vallahi düşün gerisini :)

Benim ki akşam falan azsa ona da şükür dicem ama arada bi yazıyor cevap arada bi yazmıyor.kendince saçma buluyo sorularımı sanırım ama bana göre normal sorular
Ne sorarsan sor cevaplamak zorunda telefonunu verdiyse. Öyle saçmalık olamaz. Umarım çok daha iyi bir doktor bulursun. Hangi şehirdesin canım?

Kızlar saç boyamak hakkında ne düşünüyorsunuz doğuma yakın boyamak istiyorum çok kötü oldu on tarafım komple beyaz boya hakkında marka onericek olan varmi
Dördüncü aydan sonra boyayabilirsin dedi iki doktorum da ben de bu hafta boyadım kendim. Arkaları da eşime sürdürdüm ahahha. Watsonstan biomagic aldım güzel

Merhaba bende bu Çantaları beğendim ama daha almadım tabi. Hangisi sizce daha kullanışlı olur??? Size de fikir olur belki...

Eklentiler

• 350B3EA3-F2A0-4FF8-A198-133BB9327059.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 37
  • 4BE10074-62DF-4960-A0AB-26BEF33875FF.webp
    20 KB · Görüntüleme: 39
  • E9AC71D5-C45E-43DD-8D05-3046844D3FA8.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba bende bu Çantaları beğendim ama daha almadım tabi. Hangisi sizce daha kullanışlı olur??? Size de fikir olur belki...
Şu espardile i ben de favorime almıstım yorumları cok iyi. Beni tek düsündüren ağzı dar mı acaba alttaki şeyleri almak zor mu olur. Böyle valiz gibi boydan boya ağzı acılan cantalar var onlar cok kullanıslı gözüküyo. tabi bunun fiyatı cok daha uygun

bence tip olarak 3. canta guzel ama kullanis acisindan sirt cantalari daha rahat olur sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…