- 17 Aralık 2017
- 96
- 136
- 43
- 35
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #13.721
30 um bendeCanım ben 32 yaşındayım sen resimden anladığım kadarıyla 20lerindesin belki de ondandır. Yeni evlendim ama yaş itibariyle geç kavuşacağım için de olabilir benim titizliğim
Kremi avucuna sikip seyini yikar gibi avucunla her yerinesuruosun ben mantar enfeksiyonunda surmustum iki kerede gecirdiya bisey daniscam sizlere dr idrar yolu enfeksiyonu icin krem yazdi travazol diye sormasi ayip bunu nasil surcemyani icine falan kacsa sorun olmaz mi
tesekkur ederim canimKremi avucuna sikip seyini yikar gibi avucunla her yerinesuruosun ben mantar enfeksiyonunda surmustum iki kerede gecirdi
skip hop anne bebek cantalari hem tarz hem de kullanişlı. bir bakin istersenizEvet bende ikk kizimda normal bisey almistim genel bebek cantalarinj hic sevemedim cok kabalar bide herkeste ayni sey
Günaydın canım. Gebeliğin 5.haftasindan beri regenesis max vitamin kullanıyorum. Extra folik asit yada farklı bi vitamin kullanmadım, hala da devam ediyorum onaKızlar günaydın
İki şey sormak istiyorum.
1) hamileliğinizi öğrendikten sonra doktorunuz folik asit olarak hangi ilacı yazdı?
2) 3.aydan sonra hangi ilaca\vitamine geçtiniz ?
Benim doktorum aynısına devam ettiriyor hiç emin olamadım. Diofol kullnıyordum ilk 3 ay için folik miktarı azdı bana göre ama yeterli dedi, şimdi de devam et diyor
1. En kullanislisi gibi duruyor annesiMerhaba bende bu Çantaları beğendim ama daha almadım tabi. Hangisi sizce daha kullanışlı olur??? Size de fikir olur belki...
1) osende metilfolatKızlar günaydın
1) hamileliğinizi öğrendikten sonra doktorunuz folik asit olarak hangi ilacı yazdı?
Benim doktorum aynısına devam ettiriyor hiç emin olamadım. Diofol kullnıyordum ilk 3 ay için folik miktarı azdı bana göre ama yeterli dedi, şimdi de devam et diyor
Ayy defnem cok tatli ama ikizler burcunun ozelligi olarak çok inatci ve hareketliNasıl oluyor Defne ler annesi
sürekli agrın devam ederse yani günlük oluyorsa yurudukce vs. magnezyum eksikliginden olabilir. Doktoruna söyle magnezyum verir. doktora sorabiliyorsan sor.. hamilelikte ortaya cıkabiliyor magnezyum düşüyorKizlar bir kaç gündür ayakta çok kalıyorum ve aksamlari kalçalarım ağrıyor... ayakta kaldığım için mi yoksa bu haftalarda normal mi?
Sakin olun.Adam zaten karantinadaymış.Size bir etkisi olmaz.Selam kızlar. Memlekete annemlere geldik annem yazlıktaydı biz yola çıkınca o da yazlıkta şehre geldi. Eve gelince görseki karşı dairesi karantinaya alınmış. Beni aradı biz yoldaydık dedi böyle böyle adamı karantinaya almışlar ama hiç çıkmıyormuş ekipler ihtiyacını görüyormuş desede yol bana zehir oldu. Oğlumun göz kontrolu için geldik zaten dış kapıya baktıkça içim bir tuhaf oluyor. Umarım sıkıntı olmaz hastalık o kadar yaygınki sanırım hepimiz bir şekilde geçireceğiz.
Evet bu gidisle hepimiz yakalanacaz gibi bende cok korkuyorum ya . Bide biz hamileyiz cok sıkıntılı bize ilac falan da yasakSelam kızlar. Memlekete annemlere geldik annem yazlıktaydı biz yola çıkınca o da yazlıkta şehre geldi. Eve gelince görseki karşı dairesi karantinaya alınmış. Beni aradı biz yoldaydık dedi böyle böyle adamı karantinaya almışlar ama hiç çıkmıyormuş ekipler ihtiyacını görüyormuş desede yol bana zehir oldu. Oğlumun göz kontrolu için geldik zaten dış kapıya baktıkça içim bir tuhaf oluyor. Umarım sıkıntı olmaz hastalık o kadar yaygınki sanırım hepimiz bir şekilde geçireceğiz.
Ben folik adını hatırlamıyorum ama 12.haftdan sonra folik bıraktırdı omepa vitamin ve Demir ilacı verdi onları kullanıyorumKızlar günaydın
Benim de küçüktü normalde büyüdü ama çatlak henüz yok bebe yağı sürüyorum ben de. Ama kaşınmalar oluyor bende de beşki çatlıcamKızlar göğüslerimde çatlaklar oluşmuşnormalde küçüktü ama şimdi baya büyüdü bebek yağı kullanıyordum hep ama hiç işe yaramamış demek ki.kaşınıyor zaten sürekli..bi önerisi olan var mı?Sizler neler yapıyorsunuz çatlak olmaması için?
Badem yağını bi kere sürdüm ama kokusu çok rahatsız etti beniKıllanmaktan korkmuyorsanız en güzeli badem yağı mükemmel karnımda hic catlak olmamıstı kocaman karnım olmasına ragmen, ama gogsumu unuttum bişi olmas sanmıstım gogsum biraz catlamıstı badem yagı her gece ve sbah surun gun içinde de yaglı kremlerden sürün ben burts bees macun gibi kremlerden de kullanmıstım cok memnun kaldım lierac hemen kuruyo nemlendirmiyo o yuzden bi işe yaramadı tavsiyem bu bir de bacak içlerine sürün kızlar ben orasına bişi opmas sandım son iki ayda orası catladı aman dikkat
Kızlar badem yağının kokusu beni rahatsız etti sizler nasıl kullandınız rahatsız olmadınız mıTatlı badem.yagi kullan cnm kesinlikle ben ilk gebeligimde kullandim sıfır çatlak çok.iyi gelişti gerçekten şimdi yine başladım inş bundada olmaz
Magnezyum kullanıyorum ve en son kanımda iyi çıkmıştı ... Bebek sağlıklı olsunda her şey razıyımsürekli agrın devam ederse yani günlük oluyorsa yurudukce vs. magnezyum eksikliginden olabilir. Doktoruna söyle magnezyum verir. doktora sorabiliyorsan sor.. hamilelikte ortaya cıkabiliyor magnezyum düşüyor
Aman ne olur dikkat edinSelam kızlar. Memlekete annemlere geldik annem yazlıktaydı biz yola çıkınca o da yazlıkta şehre geldi. Eve gelince görseki karşı dairesi karantinaya alınmış. Beni aradı biz yoldaydık dedi böyle böyle adamı karantinaya almışlar ama hiç çıkmıyormuş ekipler ihtiyacını görüyormuş desede yol bana zehir oldu. Oğlumun göz kontrolu için geldik zaten dış kapıya baktıkça içim bir tuhaf oluyor. Umarım sıkıntı olmaz hastalık o kadar yaygınki sanırım hepimiz bir şekilde geçireceğiz.
Bana hiç koku falan gelmiyo cnm seni etkiledi demkki hepimizin koku hassasiyeti faarkli sonuçtaBenim de küçüktü normalde büyüdü ama çatlak henüz yok bebe yağı sürüyorum ben de. Ama kaşınmalar oluyor bende de beşki çatlıcam
Badem yağını bi kere sürdüm ama kokusu çok rahatsız etti beni
Kızlar badem yağının kokusu beni rahatsız etti sizler nasıl kullandınız rahatsız olmadınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?