2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
ben kullaniyorum tecrubeyle sabit:) hem sirt cantasi modelleri hem de kola takilan modelleri var. ayrica pusete de takabileceginiz aparatlari mevcut . cok kullanisli oglum icin seyahatlere cikarken hala kullaniyorum

Eklentiler

• 6D5DB220-656D-4344-9736-42469A7D756D.webp
    26 KB · Görüntüleme: 40
  • DBE227C9-47E4-48C1-9498-B664CFC56671.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 42
  • BDE4E15D-E846-4317-9A05-31197F4C5BFF.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 42
  • 32138B8D-2A73-4EC6-A22B-325191BA9285.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar günaydın
İki şey sormak istiyorum.
1) hamileliğinizi öğrendikten sonra doktorunuz folik asit olarak hangi ilacı yazdı?
2) 3.aydan sonra hangi ilaca\vitamine geçtiniz ?

Benim doktorum aynısına devam ettiriyor hiç emin olamadım. Diofol kullnıyordum ilk 3 ay için folik miktarı azdı bana göre ama yeterli dedi, şimdi de devam et diyor

Günaydın canım. Gebeliğin 5.haftasindan beri regenesis max vitamin kullanıyorum. Extra folik asit yada farklı bi vitamin kullanmadım, hala da devam ediyorum ona

1) osende metilfolat
2)osean mumy multivitamin

Kizlar bir kaç gündür ayakta çok kalıyorum ve aksamlari kalçalarım ağrıyor... ayakta kaldığım için mi yoksa bu haftalarda normal mi?
sürekli agrın devam ederse yani günlük oluyorsa yurudukce vs. magnezyum eksikliginden olabilir. Doktoruna söyle magnezyum verir. doktora sorabiliyorsan sor.. hamilelikte ortaya cıkabiliyor magnezyum düşüyor

Selam kızlar. Memlekete annemlere geldik annem yazlıktaydı biz yola çıkınca o da yazlıkta şehre geldi. Eve gelince görseki karşı dairesi karantinaya alınmış. Beni aradı biz yoldaydık dedi böyle böyle adamı karantinaya almışlar ama hiç çıkmıyormuş ekipler ihtiyacını görüyormuş desede yol bana zehir oldu. Oğlumun göz kontrolu için geldik zaten dış kapıya baktıkça içim bir tuhaf oluyor. Umarım sıkıntı olmaz hastalık o kadar yaygınki sanırım hepimiz bir şekilde geçireceğiz.

Sakin olun.Adam zaten karantinadaymış.Size bir etkisi olmaz.

Evet bu gidisle hepimiz yakalanacaz gibi bende cok korkuyorum ya . Bide biz hamileyiz cok sıkıntılı bize ilac falan da yasak

Ben folik adını hatırlamıyorum ama 12.haftdan sonra folik bıraktırdı omepa vitamin ve Demir ilacı verdi onları kullanıyorum

Benim de küçüktü normalde büyüdü ama çatlak henüz yok bebe yağı sürüyorum ben de. Ama kaşınmalar oluyor bende de beşki çatlıcam
Badem yağını bi kere sürdüm ama kokusu çok rahatsız etti beni
Tatlı badem.yagi kullan cnm kesinlikle ben ilk gebeligimde kullandim sıfır çatlak çok.iyi gelişti gerçekten şimdi yine başladım inş bundada olmaz
Kızlar badem yağının kokusu beni rahatsız etti sizler nasıl kullandınız rahatsız olmadınız mı

sürekli agrın devam ederse yani günlük oluyorsa yurudukce vs. magnezyum eksikliginden olabilir. Doktoruna söyle magnezyum verir. doktora sorabiliyorsan sor.. hamilelikte ortaya cıkabiliyor magnezyum düşüyor
Magnezyum kullanıyorum ve en son kanımda iyi çıkmıştı ... Bebek sağlıklı olsunda her şey razıyım

Aman ne olur dikkat edindokunmayın bir yere kesinlikle... Bazıları alışveriş için bakkala markete vs gidiyormuş zorunlu ihtiyaçları aliyormus... Çok dikkatli olun...

Kizlar banada isim konusunda yardımcı olunben de ilk tercihim dini bir isim koymak... Ben tüp bebek icin hazırlık yaparken hamile kaldığım için rabbimin bana sağladığı kolaylık için bebeğimin adını Yüsra koymak istiyorum ama eşim yanaşmıyor... Eşim dini isim koyma taraftarı değil aslında... Ama güzel bir isim olursa kabul ettirebilirim... Bana da fikir verin

Bana hiç koku falan gelmiyo cnm seni etkiledi demkki hepimizin koku hassasiyeti faarkli sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…