2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Aman ne olur dikkat edindokunmayın bir yere kesinlikle... Bazıları alışveriş için bakkala markete vs gidiyormuş zorunlu ihtiyaçları aliyormus... Çok dikkatli olun...
Yazlığa gideceğiz artık canım buralarda kalınmaz. Söylenenden çok fazla vaka var gibi her duyduğumuz korono olmuş

Kızlar saç boyamak hakkında ne düşünüyorsunuz doğuma yakın boyamak istiyorum çok kötü oldu on tarafım komple beyaz boya hakkında marka onericek olan varmi
Benim doktorum doğal boya kullanabilirsin dedi. Ben de doğuma doğru istiyorım çok beyazım var benim de. Foto çekimi için en azından diyorum ama kararsızım da. Belki sprey boyalarla da idare edebilirim
Ben olsam değiştirirdim canım. Bilmiyorum ilgisizlik bu dönemde dönüşü olmayan sorunlara da yol açabilir.
Beni engelleyen hemşiresi doktorum değil zaten hiç bi zaman açmadı telefonumu hemşire
Hem doktor hem hemşiresi ulaşılabilir olmalı. Özelşikle tüp bebekse. Benim de tüp bebek çok para döktüm emek verdim ve istediğimde doktoruma ulaşmak hakkım. Senin de o şekilde

Ben bebek yağı,badem yağı ve hindistan cevizi yağı sürüyorum. Yani karıştırmyorım hangisi elime gelirse onu sürüyorum. Göğüslerime de sürmüyorum aslında göbek bel iç bacaklarıma sürüyorum. Daha bir şey yok umarım olmaz da

Merhaba arkadaşlar, ayrıntılı ultrasona gittim bugün corasprin verdi, rahim kanallarında çentikler gördü doktor o yüzden vermiş. Bu durum da 7. Aydan sonra yüksek tansiyon yapabilirmiş. Takip edeceğim tansiyonumu son aylar da. Bebeğim erkek bu arada böbreğinde de ge işleme varmış sınırda dedi böyle bi durumla karşılaşan var mı?

Hayırlı olsun inşaallah sağlıkla kucağına almak nasip olur ben sadece coraspin kullaniyorum daha detayliya girmedim bilgim yok ne yazikki

Kizlar merhaba ikili testte kiz denip sonradan erkek olduğunu öğrenen oldu mu hepiniz saglicakla kucaginiza alin bebislerinizi
İkili testte cinisyet söylenmez ki benim bildiğim.
Doktorum benimd evi hafta arayla farklı cinsiyetler söyledi. O yüzden bi sonraki kontrolünde daha kesin olacağını düşünüyourm. Ama en net sonuç Ayrıntılı ultrason da çıkar

Hayırlı olsun inşaallah sağlıkla kucağına almak nasip olur ben sadece coraspin kullaniyorum daha detayliya girmedim bilgim yok ne yazikki
Amiiin O kadar üzüldüm ki orda dayanamayıp ağladım. Böbrek genişliği düşük bi ihtimal de olsa down sendromu işaret edermiş HafazanAllah. İkili temiz çıkmıştı ama bilemiyorum. Rabbim hepimizin evladını sağlıkla sıhhatle doğup büyütmeyi nasip etsin inşallah

Elif zeynep isimleri cok guzel ben cok seviyom ama ailede var die koymak istemiyorum

Folidoce vermişti sonra innate Multi vitamin vermişti midemi bulandırıyor diyince ikinci kutuya imom diye bı Multi vitaminle devam ettim.simdide kasık ağrım var diye osteocare yazdı

selam kızlar tetenoz aşısını 19. hafta yaptıran var mı? ben yarın 19+4 olcam ve yarın aşı yaptırmaya gideceğim aslında cuma günü gitmem gerekiyordu ama çalıştığım için sadece salı günleri 7 de açılıyor sağlık ocağı işe başlamadan önce halledeyim dedim ebe de kanaman falan yoksa yapablirz dedi, ama normalde yapılmıyor mu anlamadım

19+ larda yaptirmistim bende 19+6 miydi neydi

Bebeği hissedenlere bi sorum olacak ne sıklıkla hissediyorsunuz hareketlerini? Ben yaklaşık 2 hafta önce hissetmeye başladım ama dün sabahtan beri hiç tık yok normal mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…