2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240

Tahmini olarak benziyor diye soyledi b3ncede daha küçük aslında

anladm cnm 3 gün önceden bişey olmaz heralde normalde tam 20 de yapacaktık ama olsun artk sık sık izin aldığım için yüzm kalmadı işyerinden de izin istemeye
bence sorun olmaz canim zaten sorun olacak olsa yapmazlar rahat ol

İlk hamileligimde benim de çentik çıkmıştı. Doktorum o kadar kötüydü ki erken doğar gelişemez diye beni korkuttu. Çok ağlamıştım. Sonra iyi bir doktora geçtim. Tansiyonunu kontrol ettiğimiz sürece bir sorun olmaz dedi. Böyle vakalarda erken doğum ihtimali çok azmis. Bol bol dinlendim. Sola yattim. Meyve, sebze yemeyi arttirdim. Bebeğimin kilo alması için yememe dikkat ettim. OMEGA içeren bir vitamin kullanmaya basladim. Oglum zamanından bir hafta önce doğdu. Ama sağlığı kilosu iyiydi çok şükür. Bobregine de büyüme var demişlerdi. Ama bir sıkıntı olmadı düzeldi sonradan.
Şimdiki hamileligimde ayrıntılı ultrason henüz yaptirmadim ama kötü şeyler duymaktan çok korkuyorum. İnsan bu süreçte çok hassas oluyor.

bence sorun olmaz canim zaten sorun olacak olsa yapmazlar rahat ol
bide canım sen ayıptır söylemesi özür diliyorm herkesten kabız oluyordun ya bende oluyorm 1 aydır bugün iyice kötüleştim izin aldm işyerinden, ben ne kayısılar ne zeytinyağ incir üzümler bıraktım hepsini yedim bana mısın demiyor, demir ilacını bırakıcam galiba doktora sorup, sen naptın çözüm bulabildin mi?

canim ben kabiz olmamistim hemoroid olmustu benim kabiz olmadan ama burdan birisi kusburnu receliydi yanlis hatirlamiyorsam onun iyi geldigini soylemisti

Evet haklısın o benim de aklıma geldi uygun fiyatlı olduğu için en kötü sonra başka alırım diye düşündüm
bence tip olarak 3. canta guzel ama kullanis acisindan sirt cantalari daha rahat olur sanirim
İkincisi ikisinin ortası gri olanı kendim alıp 3. Yü birine hediye olarak aldıracağım sanırım

canim ben kabiz olmamistim hemoroid olmustu benim kabiz olmadan ama burdan birisi kusburnu receliydi yanlis hatirlamiyorsam onun iyi geldigini soylemisti
aynı şey olmuyor mu ilerlemiş hali diye biliyorm, bence bende de vardır hemoroid çünkü çok sancılı kabız bu kadr yormamalıydı beni çalışamayacak konuma getirmez yani, peki hemoroid devam ediyor mu? o reçelden sen yedin mi cnm ?

ben kullaniyorum tecrubeyle sabit:) hem sirt cantasi modelleri hem de kola takilan modelleri var. ayrica pusete de takabileceginiz aparatlari mevcut . cok kullanisli oglum icin seyahatlere cikarken hala kullaniyorum
bunlar çok hoş bende bunu beğendim ama doona bebk arabasına tutturulur mu bilemedm kolda taşımak zor olur sanki..

Eklentiler

• 9E91F5FF-9439-4DFC-B4A9-0C71AF5C37B5.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 48
canim benim tuvalete cikmada hic sikintim olmadi. Kremi var onu kullandim 4-5 gun kadar gecti recelden yemedim. Doktoruna danis krem yazsin en iyi cozum o. O zamana kadar vazelin sur canim yumusatsin vazelin yoksa zeytinyagi falan sur

Kızlar sinir olmaya başladım artık ya sarı beyaz gibi bazen kıvamlı bazen kıvamsız akıntım var progestan kullanmaya başladığımdan beri. Her gün değil daha çok hareket halinde olduğum günlerde geliyor sanki. Test yaptırıyorum ne enfeksiyon ne bir şey var. Doktorum kahve pembe kırmızı olmadığı sürece sorun etme dedi ama neden yani

Bende sırf buyüzden yarın doktora gitmeyi düşünüyorum benim genelde kıvamsız şeffaf geliyor ...normalde idrar testi yapılmıştı enfeksiyon yoktu başka ne yapılır bilmiyorum

canim benim tuvalete cikmada hic sikintim olmadi. Kremi var onu kullandim 4-5 gun kadar gecti recelden yemedim. Doktoruna danis krem yazsin en iyi cozum o. O zamana kadar vazelin sur canim yumusatsin vazelin yoksa zeytinyagi falan sur
tmm cnm çok sağol dıştan değil ama içten olduğunu düşünüyorm bakalım yarın randevum var sorarım doktora belki ayrıntılıya da girerim inşallah

Bende sırf buyüzden yarın doktora gitmeyi düşünüyorum benim genelde kıvamsız şeffaf geliyor ...normalde idrar testi yapılmıştı enfeksiyon yoktu başka ne yapılır bilmiyorum
Doktor kaşıntın sızı yanma yoksa vajina enfeksiyonu değil diyor idrar için de test yapıyor ama o da değil. E ne bu ? Forumlarda bu tür şikayeti olanları okudum aynı bu şekildelermiş doğuma kadar da sürmüş. Normal mi bilemiyorum.

Benim de akıntım var bazen beyaz bazen su gibi. Doktorum akıntının artması normal ama kendinden anormallik farkettiginde mutlaka gel hemen dedi. Yoksa bacaklardan falan sizmadiktan sonra normalmiş öyle demişti

Benim de akıntım var bazen beyaz bazen su gibi. Doktorum akıntının artması normal ama kendinden anormallik farkettiginde mutlaka gel hemen dedi. Yoksa bacaklardan falan sizmadiktan sonra normalmiş öyle demişti
Canım ben su olmadığını anlıyorum ama sarı neden oluyor ki sarı iltihap belirtisidir ama o da değil. Sanırım doğuma kadar böyle devam edecek

Aminn canım kendini strese sokma o daha doğmadı içinde stres olmasindogmadanda tam olarak bilinemez rabbim sağlık versin ikinizede inşaallah

Bebeği hissedenlere bi sorum olacak ne sıklıkla hissediyorsunuz hareketlerini? Ben yaklaşık 2 hafta önce hissetmeye başladım ama dün sabahtan beri hiç tık yok normal mi acaba?
Ben tatlı birşey yiyorum bide ardından uzanıp bekliyorum hareketi oluyor mu diye sol tarafima yatıyorum sürekli sende öyle yapabikirsin ben günde bı kaç kez hissediyorum öyle aşırı her anında değil tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…