2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hanımlar merhaba, ben de hep okuyorum; ama ne zamandır girip de yazamadım. Benim bugün normalde detaylı ultrason olacaktı bebişi bir aydan fazladır görmemiştim; ama maalesef birkaç gündür izolasyondayız eşimle. Ben o kadar dikkat ettim, işyerinden erken izin verdiler bayramdan sonra hiç gitmedim; ama eşimin iş arkadaşı pozitif çıktı maalesef. Çok şükür bizde bir belirti falan yok; ama insanın morali ister istemez bozuluyor. Hamileyim diye eşimle falan da odaları ayırdık ne olur ne olmaz diye, koskoca evde yalnız kaldım gibi oldu. Ama olumlu düşünmeye çalışıyorum bakalım haftaya cuma bitecek inşallah izolasyon.

Canım ben su olmadığını anlıyorum ama sarı neden oluyor ki sarı iltihap belirtisidir ama o da değil. Sanırım doğuma kadar böyle devam edecek
Onu bilmiyorum canım. 2-3 hafta önce bende de oldu o sarı ama onu sormadım hiç. Sonradan döndü zaten beyaza. İlaçlar falan etkiliyodur mutlaka

Kızlar sırtüstü yattığınızda bebeğiniz bir yere toplanıyor gibi geliyor mu? Sancım ağrım falan yok, kasılma da değil. Ama sanki kafası ya da poposuna dokunuyor gibi oluyorum

Kızlar sırtüstü yattığınızda bebeğiniz bir yere toplanıyor gibi geliyor mu? Sancım ağrım falan yok, kasılma da değil. Ama sanki kafası ya da poposuna dokunuyor gibi oluyorum
O hissettiğiniz sey rahminiz.Özellikle Son aylarda karında toplanmalar artar.Yani oldukça normal bir durum bu

Kızlar bende de var resmen ıslak hissediyorum

Ben tatlı birşey yiyorum bide ardından uzanıp bekliyorum hareketi oluyor mu diye sol tarafima yatıyorum sürekli sende öyle yapabikirsin ben günde bı kaç kez hissediyorum öyle aşırı her anında değil tabi
Teşekkür ederim işe yaradı gerçekten. Sanırım biraz daha yukarı çıkmış o yüzden daha derinden daha hafif hissediyorum hareketlerini.

Ya doktor da öyle dedi de bana sanki bebekmiş gibi geliyor top gibi ama olamaz da diorum ay ilk bebek ne zor yaaa
emin olun bir zaman sonra dışardan bile elini ayağını farkedeceksiniz.Hatta tekmelerden uyuyamayacaksiniz,uykunuzdan uyanacaksiniz.Ancak şimdilik hissettiğiniz sey sadece rahimİlk gebelikte bu heyecanınız gayet normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…