2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Günaydın kızlar. Doktorum bana artık yan yatmalisin dediği için özenerek yatıyorum ama gece karnımı desteklemezsem bel ağrısı ve sağa sola dönerken karnimda da hafif ağrı oluyo. Hatta dümdüz yatınca garip bi gerginlik hissediyorum, defalarca uyanıyorum gece. Böyle olan var mı aranizda

Benim o karnıni neyle destekliyorsun? Bende bu gidişle gebe yastığı alacagim

Kızlar hastahanelerinizden fiyat aldınız mı paylaşabilir misiniz
Doğum için ben kendi doktorumu istiyorum, özel muayeneye gidiyorum, doğuma 6000 TL ye giriyormuş... Hastaneyi de doktor belirliyormus annenin ve bebeğin durumuna göre...daha hastanenin fiyatlarıni ve hangisi olacağını hiç konuşmadık...

Milyon defa uyanıp pozisyon değiştiriyorum bazı geceler bel ağrısından uyanık kalıyorum saatlerce. Yastıkla desteksiz uyuyamıyorum. Daha göbekte çok büyük değil. Bunun bide son ayları var

Benim o karnıni neyle destekliyorsun? Bende bu gidişle gebe yastığı alacagim
Babyjem'in hamile yastığını aldım ama asla adapte olamadım ya gece firlatiyorum onu başka küçük bi yastık koyuyorum karnımın altına ama olmuyorr 2 gecedir baya uykusuzum ve anlaşılan daha yeni başlıyoruz

Milyon defa uyanıp pozisyon değiştiriyorum bazı geceler bel ağrısından uyanık kalıyorum saatlerce. Yastıkla desteksiz uyuyamıyorum. Daha göbekte çok büyük değil. Bunun bide son ayları var
Yav aynen valla benim göbeğim galiba normale göre bi tık büyük ama öyle kocaman bi göbek yok daha. Hamile yastığına alisabilirsem belki gecelerimiz güzel geçer, inşallah. Aşırı yorgunum 2 gecedir

Merhaba Mısır zamanı haşlayıp yerseniz faydasını görürsünüz

Ayyy canım kaç gündür ben de öyleyim yaa. Erken diyorum gece bu kadar uyanmalar, psikolojik diyorum ama her gece defalarca uyanıyorum. O kadar cok dönüyorum ki bi sağ bi sol uykum bölünüyor. Sırt üstü zaten yatamıyorum gece uyanmalara böyle böyle alışıyoruz demekki

Ya öyle galiba. Bide karnım falan gerilip hafif ağrı yapınca korkuyorum uykum açılıyo komple analık böyle böyle yükleniyo demek ki

Ben. Yorganı ne tarafıma dönersem o tarafıma destekliyorum gebe yastığı alacağım bu gidişle

Ben. ☺ Yorganı ne tarafıma dönersem o tarafıma destekliyorum gebe yastığı alacağım bu gidişle
Of üzgünüm ama yalniz olmadığıma çok sevindim gebe yastığı ben aldım canım ama alışamadım daha kendilerine. Gece ben bırakınca eşim sarılıyo falan saçma sapan bişey oldu

Kızlar günaydın. Şimdi dr kontrolünden çıktım kızım 314 gr mış nasıl kilosu aynı hafta da olup yeni dr a giden var mı ? Bide dr um tetanoz aşısı olmana gerek yok dedi. Siz oldunuz mu? Bu arada ayrıntılı ultrasonumun randevusunu da tam 22. Haftaya aldım. Şuan için herşey seyrinde dedi dr. Ama kasıklarımda çok ağrı var. İlk doğum sezeryan olanların rahim aşağıda oluyormuş bu haftalarda ondan ağrım oluyormuş. Güzel haberlerinizi bekliyorum sizinde

Ben doğallıktan yanayım. Ama doktorum Tetanoz aşısını muhakkak olmamı istedi. Çevresel risk faktörü çok fazla. Bıçaklar iğneler metal olan herşey. Kandaki enfeksiyon da hızla çocuğa geçiyormuş. Zaten tetanozdaki mikroplar canlı değilmiş. Yani bebeğe canlı olarak giden bir mikrop yok. O yüzden doz doz yapıyorlar.

sabahlari kalktigimda karnim aciyor biraz ama onuda bacaklarimin arasina minder koyarak cozdum. Bazende kendimi esime yasliyorum

Selamlar, siz ne yaptınız o dönem, iğneyi bıraktınız mı?
Merhaba benim doktorum da oksapar igneyi birakabilirsin demişti ben kullanmak istiyorum. 13. haftadayim. Genetik testte 2 gende ( MTHFR A1298C ve C677T) heterozigot taşıyıcılık vardi. Sizin durumunuz nedir?
Benim de bu iki genim heterozigot, benim bir de pai genimde sıkıntı varmış sanırsam, bir de bunun için bi test varmış, antifaktör xa adı herhalde, size o testten yapılarak dozu ayarlanmadı mı?

Kızlar ben bugün tetanoz asısısı oldum orda ki kadın buz koy oraya dedi koydum size dendi mi böle bişey
Bana 3 gün halsizlik baş dönmesi vs olabilir ama kolunda ateşlenme olursa gel dediler. Bende bana bişey olmaz diodum aşıdan sonra eve gelince baş dönmesinden kalkamadım ertesi günde devam etti halsizliğim iki gün boyunca da kolum çok ağrıdı kaldıramadım ama tam 2 gün sonra hepsi geçti
bu tarz şeyler olursa telaşlanmayın hepsi normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…