2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok saol canım şimdilik normal bi ağrı var 1 saat oldu

Benimde bugün kontrolum var 1 aydan fazladır görmüyorum en son 230 gr di bakalım ne oldu

Kızlar bide bu mama hazırlama makineleri var ek gıdaya geçince kullanılanlar hem Buharda pişirilir hem ögutuyor kullanan var mı yada şimdiden bakmak almak mantıklı mi
Otekilerde sadece ogutucu kullanmıştım bi akraba vermişti ama geri isteyebilirmiyim bilmiyorum çok pahalı bişey bakmıyorum. Max 250 tl gibi alayim mi simdiden

Cnm bi arkdşımdada aynı şekilde akıntı vardı dün serviks kültürü aldırmış mantar enfeksiyonu çıktı aynısı bendede var en sonunda hastaneye geldim vajinadan sürüntü alıyorlar mantar enfeksiyonu var mı diye birde turnusollu bir ped verdi kontrol amaçlı öğleden sonrA göstereceğim

[/QUOTE]
Ben. Yorganı ne tarafıma dönersem o tarafıma destekliyorum gebe yastığı alacağım bu gidişle
Arkadaşımdan gebe yastığını aldım ama boyun kısmı o yastığa değil kendi ortopedik yastığı MS koymak için u şeklinde kullanıyorum. Yan yattığımda dizlerimin arasına alıyorım. Göbeğimi ve belimi desteklemeye çalışıyorum. Ama uyuyunca bu tüm hazrlık gidiyordur bence. Ben daha ergonomik bi şey bekliyordum. Umarım yararı vardır. Son aylarda napacağız bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…