2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
ayrıntılı yapmadılar mı cnm bizim tarihler yakın ya bende bugün akşam 8 gibi gideceğim acaba ayrıntılı ultrason yapar mı die düşünüyorm
Canim ben perşembe günü gittim, yaptılar bana. Normalde 20-24 daha iyi olurmuş ama kilon fazla yok görürüz bebeği dedi doktor, ayrıntılıyı yaptı yarım saat kadar

Bugünler de onla meşgulüm canım,Semih beyi önerdi Dr um ama çok pahalı geldi bana bir de arayıp konuştum tüccar gibi istedikleri güne almaya çalışıyorlar hoşlanmadım hala bakıyorum
Ne kadar dediler banada birkaç isim saydı sen istediğine git dedi 2haftam var bakalım araştırıyorum.

Fiyatlar baya yüksek geldi bana bizim 2.250 TL ama 28. Haftaya kadar nakit ödeme yaparsak 1750 TL ye düşecek doktor kendi isteği üzerine hastahane böyle bir karar almış bizimki baya uygun bu gidisle
Ayrıca içinde doğum konsepti de var kuaför oda süsleme fotoğraf çekimi Lohusa şerbeti kurabiye ikramı bize çok uygun geldi suanlik herşeyden memnunum bakalım hayırlısi

burası neresi bayağı uygunmus normal.doğum paketimi bu

Hangi il ve hastaneye gidiyorsunuz

Hangi ildesiniz hangi hastane??? Benim özel muayene olduğu için biraz yüksek...izmirdeyiz... Bir de beş yılın sonunda olduğu için bu bebek doktoruma 7/24 ulaşmam lazım ister istemez pinpiriklestim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…