2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok degim mi yaa
Ankara'da tek muayene için özelde 650 lira isteyen doktorlar var doğum sektörü çok değişti ben özele gitmiyorum artık aşırı pahalı olduğu için dlsehir Hastanesi'ne gidiyorum serklajida orda oldum özelden farkı yok tu özellikle pandemiden dolayı odalar teker kişilik özelde ki odada ne varsa aynısı şehir hastanesinde de vardı ve gayet ilgililerdi inşaallah doğumunda da orayı istiyorm

Selam kızlar. Geceleri ben de bacak arama yastık koyuyorum bel ağrısına iyi geliyor gerçekten. Gece ben de çok sık dönüyorum ve uyanıyorum hem dönerken hem de wc için. Ben de düşünüyorım daha bu haftalarda böyleyse ilerleyen dönemde ne olacak

İlk iki gün benim de birşey im yoktu üçüncü gün kolum ağrı yaptı. Bi hafta oluyo yeni yeni geçiyor ağrım
Sonradan etki yapıyor demek. Hayırlısı
bende bugün oldm vurulurken hissetmedm ama şimdi kolumu yukarı kaldırınca hafif sızlama var, 1 ay sonra yine yapılacakmş galiba demi
Aynen 1 ay sonraya yine gün verdi

Kızlaaarr selam
o kadar yoğun çalışıyorum ki eve gelip bişeler yiyip uyuyorum umarım herkes iyidir perşembe günü ayrıntılı ultrasonumuz var çok heycanlıyım arada sert tekmelerini yiyorum nedense eşim elini koyduğunda kaçıyo bizimki ayaklarım öyle şişki anlatamam çok kilo almadım ama galiba çalışmaktan pazar günleri evde olduğum için bu kadar şişmiyo ayrıntılıdan korkuyorum inşallah iyi haberlerle döneriz evimize

Ilerleyen donemde sürüne sürüne wcye gidyon artk canm ben oyleydim tuvalet icin kalktigimda agliyordum resmen ya bide sabaha kadar kac defa uyaniyosunux

Wc olayı bendede çok sık oluyor ya

Canim ben perşembe günü gittim, yaptılar bana. Normalde 20-24 daha iyi olurmuş ama kilon fazla yok görürüz bebeği dedi doktor, ayrıntılıyı yaptı yarım saat kadar
ya süper banada bugün yapacaktı ama dosyamı evde unuttm her gittiğin de götürdüğün bi dosya var onu, cumartesiye randevu verdi neyse 4 gün daha bekleriz artık

Hangi hastane acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…