2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende başka bir doktora gittim bana da omega3 verdi ekmeği, hamur işini kes dedi. Şu an tansiyonum düşük bile ama bu birden çıkan bi şeymiş sanırım beslenme ile kontrol altına alınıyor. Corasprine de başladım. Erkek bebekler de böbrek büyümesi de normalmiş. Zaten gelişemez demeleri bitiriyo insanı

Doktorun sakin olması çok önemli bu süreçte. İnşallah sağlıkla zamanında dogurursunuz..

Ben
Kizlar günaydın tekme hissedenler kac haftalık oldu. Ben 18+7 yim ama hala tekme de hissetmiyorum aaaa bebek hareket ediyor da diyemiyorum pek
18. Haftada hissediyordum ama sırt üstü uzanıp elimi karnıma koyunca hissediyordum mısır patlaması gibi hafif vuruyodu. Doktor zaten 20 den sonra hissedersin demişti dediği gibi de 20 den sonra bariz belli oluyor

Kizlar günaydın tekme hissedenler kac haftalık oldu. Ben 18+7 yim ama hala tekme de hissetmiyorum aaaa bebek hareket ediyor da diyemiyorum pek
İkinci bebeğim olduğu için ben çok erken hissettim ama net olarak 19-20 de hissedersin uzaninca daha çok anlaşılıyor
Benimki biraz fazla hareketli iki doktor da aynı şeyi söyledi o yüzden erkenden belli etti kendini umarım doğunca sakin olur

Ben 17.haftadan beri çok.fazla.hissedyrm.cnm.kisiden kişiye değişiyor sanırım benim.2.gebeligim ve acayip vuruyor tekmeleri dışardan bile hissediliyor artk şuan 20+3oldum inşallah sağlıkla dogsunlar bebisler

Selam kızlar ayrintiliyi kaçıncı haftada yaptırdınız yada randevunuzu nasıl verdi doktorlar ben pandemiden dolayı gitmiyorum hastanelere özel biyer buldum randevu alicam ona göre ayrıntılı için malum önemli kaçırmak istemiyorum

19+5 te gitmiştim canım doktorumu aradım 20 ya da 21. Haftalarda bakıyorum dedi kendi karar verdi tarihinede

Ilerleyen donemde sürüne sürüne wcye gidyon artk canm ben oyleydim tuvalet icin kalktigimda agliyordum resmen ya bide sabaha kadar kac defa uyaniyosunux
Gece en az 3 kere wc için uyanıyorum canım . Annelik zor be şimdiden başladık

Ben 14 Eylül'de gidicem ayrıntılı ultrason için radyoloji sekreteri den randevu alıp gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…