2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben tam 22+0 a aldım randevuyu daha doğrusu gideceğim doktor ancak o zaman müsaitti. Ama burda daha önce 22.haftanın ideal zaman olduğunu yazmışlardı hatta benimde içim rahatlamıştı ordan hatırlıyorum.

Kizlar ebebekte gumus gogus kalkani 100 lira almayi dusunen arkadaslar varsa. Trendyolda baktim 2 kati fiyatlar

Ben tam 22+0 a aldım randevuyu daha doğrusu gideceğim doktor ancak o zaman müsaitti. Ama burda daha önce 22.haftanın ideal zaman olduğunu yazmışlardı hatta benimde içim rahatlamıştı ordan hatırlıyorum.
Ben 18+5te yaptırdım ama 20-24 arası ideal denmişti bana da. Sizinki doğru zaman

Kizlar günaydın tekme hissedenler kac haftalık oldu. Ben 18+7 yim ama hala tekme de hissetmiyorum aaaa bebek hareket ediyor da diyemiyorum pek
ben 21+3 um 19 dan beri cok net hissediyorum. hatta cok zayif hareketleri hic hareket etmiyor cok tembel derken simdi beni uyutmuyor . Benim bebegim kiz gec hissettim ogluma gore erkek bebekler daha erken hissediliyor genelde.

Kızlar şimdi sağlık odağındaki ebe aradı kan tahlilimde böbreklerde protein kaçağı varmış bu nedemek ya hemen bi idrar tahlili vermen lazim dedi aranızda daha önce böyle birsey yaşayan varmi

Benimde gece uykularım tamamen bitti bu aralar ya sağa sola yatınca ben kesinlikle uyuyamıyorum illaki yüzüstü yatıcam ama oda artık olmuyo malesef bide son 2 haftadır her gece bacak ağrısı tutuyo oraya koyuyorum yok havaya dikiyorum yok yok geçmiyo daha şimdiden başladık uykusuz gecelere

Kızlar şimdi sağlık odağındaki ebe aradı kan tahlilimde böbreklerde protein kaçağı varmış bu nedemek ya hemen bi idrar tahlili vermen lazim dedi aranızda daha önce böyle birsey yaşayan varmi
Canım seni korkutmayayım tam da bilmiyorum ama böbreklerde protein kaçağı önemli diye biliyorum ihmal etme

Şimdiden alıştırma yaptiriyor bu bebisler bize

Doktorun sakin olması çok önemli bu süreçte. İnşallah sağlıkla zamanında dogurursunuz..
Amiiin inşallah. Yememe dikkat edeceğim. Aralık sonu, ocak başına kadar dayanacağım artık. Ne yiyeceğimi bilemez oldum 2 gündür. Dokunur mu dokunmaz mı bu sefer de bebek aç kalır diye tereddüt ediyorum. Kilom da çok yok 53den 58e çıktım 21.haftadayım aslında

Tansiyonunu kontrol ettir bende preeklampsi takibindeyim o da gebelikte tansiyon yüksekliği demekmiş. İdarar da protein kaçağı varsa dikkat etmek gerekiyormuş. Gebelik zehirlenmesi gibi bi şeymiş diğer adı da bu yüksek düzeyde olursa bebeği erken doğurmak zorunda kalınıyormuş. İyi bi doktora da gidip takibini yaptırmanı öneririm

Tansiyonumda bi sıkıntı yok şimdilik çok fazla da değilmiş değer ebenin söylediğine göre p.tesi randevu alıp gideceğim idrar tahlili icin

ben 21+3 um 19 dan beri cok net hissediyorum. hatta cok zayif hareketleri hic hareket etmiyor cok tembel derken simdi beni uyutmuyor . Benim bebegim kiz gec hissettim ogluma gore erkek bebekler daha erken hissediliyor genelde.
Benim durumumu seninle çok benzetiyorum canım oğlum 16. Haftada başlamıştı sert tekmelere ama bu bebek çok tembel çok hareket etmiyor hissetmiyorum derken 19 haftadan sonra arttı şimdi dışarıdan bile hissediliyor
Cinsiyetini hala bilmiyorum bu arada

Canım sakın ihmal etme, tansiyonunu ödemlerini çok iyi takip et. Korkutmak istemem, ihmalkarlık yüzünden kuzenimin başına çok kötü şeyler geldi bu sebeple.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…