2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benim ilk gebelik ama son günlerde elimi karnıma koyunca elimde de hissediyorum artık bazı hareketleri, titreşimli gibi :) babaya daha gösteremedik ama. Adam ne zaman gelse dinlese ogluş da onu dinliyor, sıfır hareket

Benim ilk gebelik ama son günlerde elimi karnıma koyunca elimde de hissediyorum artık bazı hareketleri, titreşimli gibi :) babaya daha gösteremedik ama. Adam ne zaman gelse dinlese ogluş da onu dinliyor, sıfır hareket
Bizim de öyleydi canım eşim sabırsızlanıyordu hatta hissetmek için ama bu hafta baya hissediyor senin de 1-2 hafta içinde hisseder bence canım

ben de gece 5-5.30 gibi bir uyanıyorum sonra tekrar uykuya dalmak işkence resmen. Bu gece bir de 3'te ancak uyuyabilmiştim evde şu an zombi gibi geziyorum akşam erkenden yatacağım kısmetse.

Yok canım ayrintiliya daha var belki onda da çıkardı bu kan tahlilinde çıktı doktor sana ne dedi coraspirin dışında
Ayrıntılıdan sonra başka bi doktora gittim. Sonuç göstermeye o da ekmek, pilav, makarna, hamur işi yeme dedi tuzu azalt dedi ama anlamadığım aldığım kilo 6kilo tuz aşırı yemiyorum normal yemeklere ölçülü katıyorum o da kaya tuzu. Ekmek sadece kahvaltıda yiyorum o da çavdar ya da tam buğday ekmeği. Şimdi bi şey yerken korkar oldum. O doktor omega 3 ve demir ilacı başlattı corasprine devam et dedi

Canım bende iştahsızlık var zaten çok iyi beslendigim söylenemez aldığım kilo sadece 1 oda ebe zayıflamışsın dedi görünce bende kilo falan yok ama beslenmeden de kaynaklanıyormuş bu durum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…