2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Emzirmekti karnını ac kapattı hastanede (sezeryan) yürü karnın zaten senin değil gibi etek içinden sarkmasını istemedim o yuzden bir uzun 2 pijama takımı almıstım pijamaları kullandım uzun geceligi kullanmadan getirdim

aynen evet simdi gece uyutmuyor, gün içinde bile hareketli hic uyumuyor benimki sanki[/QUOTE]

kızlar selam doona marka bebek arabası bakıyorum demiştm1.5 yaşa kadar kullanım fiyat 4500₺ demiştim, şimdi aynı özelliklere sahip sadece markası farklı bi bebek arabası buldum 2700₺ fiyatı kısa süreliğine bakmak isterseniz... ben sipariş verdm siyah renginden aslında pembesi de çok güzel ama 2. çock düşünerek ileride lazım olursa diye

Canım bende iştahsızlık var zaten çok iyi beslendigim söylenemez aldığım kilo sadece 1 oda ebe zayıflamışsın dedi görünce bende kilo falan yok ama beslenmeden de kaynaklanıyormuş bu durum galiba
Ben anlamadım zaten dikkat ediyodum aslında bebeğe yarasın diye muz yemeye çalışıyordum her gün 1 tane artık daha da dikkat edeceğim. Siz kaçıncı kaftadasınız

Ya onu ne zaman kullanıyoz hep takılı mı kalıyo ne icin o yani
canim urunun altinda nasil kullanilmasi gerektigi yaziyordu. “Doğumdan 2-3 hafta önce günlük belirli aralıklar ile ortalama 1-2 saat ile başlanmalı. Emziren anneler için doğumdan sonra gece ve gündüz dahil olmak üzere tüm emzirme anlarında kullanmasını tavsiye ederiz.” yaziyor

Kızlar çok kötüyüm sinirlerim bozuk eşimin işyerine gelen bi adam pozitif çıkmış eşimle odada tek kalmışlar 1 saat falan allahım kafayı yicem şimdi özel bi hastahaneye gittitest yaptırmak için nolur bana dua edin

Nezaman oldu canım bu olay hemen testte çıkmaz bulaştıysa da inşallah birsey yoktur stres yapmamaya çalış

Çok erken ama p.tesi bulaştıysa bu hafta çıkar illaki bi belirti yoktur insallah gönlünü ferah tut olumlu düşün yoksa insan çok kötü oluyor. Birsey çıkmaz bence bulaşmama ihtimali de çok yüksek
Hiç temas olmamış aralarında of bilmiyorum aklım çıkacak gibi oluyor yemin ederim çıldırıcam

İnşallah bir şey olmaz canım insallahhh... Çok aşırı yayıldı hastalik

Belirti hiç yok bende de yok bana dua edin nolur
Canim hiç endişelenme. Geçenlerde pozitif bi müşteriyle benim de temasim oldu, telefonunu falan almıştım elime. Sonra hemen gidip test verdim, çok şükür negatif çıktı ama pozitife dönme ihtimali de olabiliyo tabi Allah korusun. Sen kalbini ferah tutmaya çalış, haberdar et bizleri de. Dua edicem

İnşallah bir şey olmaz canım insallahhh... Çok aşırı yayıldı hastalik
Küçük bi ildeyim ben, Kütahya'da. Burdaki hastanelerde daha fazla hasta gelirse, artik koridorlarda tedaviye başlanacağı söylenmiş dün akşam. Çevre illere falan sevk ediyolarmis hastaları. Bilinçsizlik bizi mahvedecek. Geçen gün testi negatif ama kendisi karantinada olan birine geçmiş olsuna gidildiğini duydum ve ağzım açık kaldı. Cehalet cehalet..

Çok teşekkürler kızlar eşime test yapmamışlar özelde pazar günü gelin izole edin kendinizi dediler bende ona ayrı oda yaptım pazara kadar beklicez dua edin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…