2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Okullarda yüz yüze seminerler başladı, Türkiye genelinde 20den fazla okul karantinaya alınmış. Ben de çok korkuyorum müdür yardımcısıyım. Hele bir de haftaya sorumluluk sınavları başlıyor dünya kadar öğrenci gelcek. 24.haftama da 11 eylülde giricem ya rapor alcam sanırım önümüzdeki 2 haftaya, çok korkuyorum. Bi de bizim okulda 50 öğretmen var uzak dursam da hep risk

Kızlar şimdi sağlık odağındaki ebe aradı kan tahlilimde böbreklerde protein kaçağı varmış bu nedemek ya hemen bi idrar tahlili vermen lazim dedi aranızda daha önce böyle birsey yaşayan varmi
Canım doktoruna yaz hemen idrarda protein kaçağı riskli ama böbreklerde hiç duymamıştım önemli olabilir

Ben de öğretmenim bu hafta seminere gidiyorum ama müdürüme açıkça söyledim öğrenciler geldiğinde ben rapor alırım diye. 21 Eylülde 22.haftam dolmuş oluyor iki hafta için kendimi riske atmak istemiyorum. Okulum farklı bir ilçede ve halk çok bilinçsiz köy düğünleri yapıp kol kola halay çektiler yaz boyu. Öğrenciler ve veliler bunları marifet gibi nette paylaştı bir de

Ben de 24. haftayi bekliyorum. Kamu bankası. Evden çalışma talep edebilecegim tabi onaylanırsa. 32. haftaya kadar evden çalışma sonra doğum izni...inşallah
Açıkçası okdr yayıldı ki korona hepimiz için risk hamileler içinde izin olmalı en başından beri en hassas süreçteyiz yaşadığımız stres yanımıza kar 24.haftayı bende bekliyorum ancak arada izinlerimi kullanmayı düşünüyorum kalmasın ..

Canım doktoruna yaz hemen idrarda protein kaçağı riskli ama böbreklerde hiç duymamıştım önemli olabilir
Hiç anlamadım bende böbrekte mi idrarda mı olup olmadığına tahlil yapınca belli olur zaten kanda protein kaçağı olduğu belliymiş bildiğim bu bakalım ne çıkacak umarım ciddi bir boyutta degildir

Bende öğretmenim okulumda 60 öğretmen var.Pazartesi doktora gittim kasık agrimi söyleyince 10gun rapor verdi sağolsun.E nabız da risk grubu izni anlamazsan gel yine rapor veririm dedi.Sistemde riskli gebelik diye geçiyorum ama kronik hastalık listesinde yok

Cnm benmde bu ay başlayan kasık ağrılarım var sen neden riskli grup olarak geçiyorsun ??buarada gerçekten riskli bi gebelik varsa illaki direk raporlu olmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…