2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kizlar dün oksapar için rapor çıkardım ama eczanelerin sistemine düşmemiş... Kaç günde duserki bu sisteme? E devlette görünüyor... Ve aile hekimi dün dört kutu reçete etmişti... O dört kutuyu tek seferde alabiliyor muyum?

Alırsın canım ben 9 kutu almıştım eczanenin elinde varsa veriyor. Kovidden dolayı drun yazmasına gerek te yok sistemden rapor görülünce 9 kutuya kadar veriyor eczane

Günaydın kızlar, inşallah herkesin gebeligi sağlıklı ilerliyordur, aranızda hic böbrek yada karaciger kisti olan var mı tada tanıdığı. Benim var ve ona gore dr tercihi yapmam lazım ce deneyimlerinizi çok merak ediyorum

Çok teşekkürler kızlar eşime test yapmamışlar özelde pazar günü gelin izole edin kendinizi dediler bende ona ayrı oda yaptım pazara kadar beklicez dua edin bize

çok endişelenmeyin, biz de eşimin iş arkadaşı pozitif çıkınca aynı sizin gibi odaları, banyoyu ayırdık evde de maske ile gezdik konuşmamız gereken zamanlarlarda. Çok şükür onun ikinci testi de negatif çıktı; ama sinir bozucu bir durum anlıyorum sizi.

32 de çalışır alınca calısıyor muyuz ne zamana kadar ? ne zaman dogum iznine cıkacagız
Eğer öğretmenseniz ve online egitim olursa 32'de çalışabilir raporu alsanız bile devlet bu çalıştığınız süreyi doğum sonrasına eklemiyor.Çünkü online egitim fiziki çalışma sayılmıyormuş.Ancak okulda bilfiil çalışırsanız o zaman doğum sonrasına aktarabilirsiniz

Selam kızlar tam kan sayımı sonrası demirim düşük çıkmış biraz doktor da ilaç yazdı Gynoferon Sabah akşam aç karnına ama sabah ictim o neydi ya mahveti beni öyle bir isifra görmedim o ağzımdaki tat hala var sizde de öyle olan varmı?

Ben de ilk kullandığımda aç karnına içtim 10dk sonra kustum ki normalde hiç kusmadım hamilelikte. Sonra doktor tok karnına iç dedi benim günde bir tane akşam yatmadan içiyorum gyneferon bir sıkıntı yapmıyor

e ne anlamı var 24. haftada izin almanın olayı anlamadım ben. 32 de almayabilirim de değil mi 32 den de cıkabilirim izne
24.haftada Siz izin almıyorsunuz.Devlet pandemiden dolayı size zorunlu idari izin veriyor 32.hafyaya kadar.Bu idari izne çıkmak zorundasınız.Ben çalışacağım istemiyorsunuz.32.haftaya girdiğinizde çalışabilir raporu alarak en fazla 37.haftaya kadar çalisabilirsiniz.Bu beş haftalık süreci doğumdan sonrasına aktarabilirsiniz.İllaki 37dw ayrılmak zorunda da değilsiniz.32den sonra istediğiniz hafta ayrilabilirsiniz

Peki hocam 24. Haftayı doldurunca mı ayrılıyoruz yoksa 23+ olunca mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…