2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım gerilme benim de doktorum plesanta aşağıda dedi ama bu haftalarda normal rahim büyüdükçe yukarı çıkacak takip edeceğiz dedi
Merhaba benimde doktorum bugn aşağıda dedi. İlerleyen haftalarda çıkabilir dedi. Ne yapmak gerek dedim yapacak bir şey yok ddi. Ama aklım kaldı nasıl çıkar ya?

Dün tetanos aşısı oldum bugün akşamüstü kolum felaket ağrımaya başladı, buz falan koyuyorum ama bana mısın demiyor. Napmam lazım Parol bile içtim

Merhaba benimde doktorum bugn aşağıda dedi. İlerleyen haftalarda çıkabilir dedi. Ne yapmak gerek dedim yapacak bir şey yok ddi. Ama aklım kaldı nasıl çıkar ya?
Merhaba. 15.haftada benim de rahim ağzını neredeyse kapatan bi pozisyondaydi, gecen hafta gittiğimde 1.5 cm kadar yukarı çekilmiş olduğunu gördü doktorum. Rahim büyüdükçe genelde yukarı çıkıyormuş, sizin yapmanız gereken şey dikkatli olmak. Ağır kaldırmak, ev işi yapmak, cinsel ilişki gibi şeyler yasak, doktorunuz söylemiştir mutlaka. Bunların haricinde plesantanin çıkması için bişey yapamıyoruz maalesef

Dün tetanos aşısı oldum bugün akşamüstü kolum felaket ağrımaya başladı, buz falan koyuyorum ama bana mısın demiyor. Napmam lazım Parol bile içtim
gecmis olsun canim. Bana agir kaldirma is yapma demislerdi 2 gun sende biseyler kaldirma o kolunla

gecmis olsun canim. Bana agir kaldirma is yapma demislerdi 2 gun sende biseyler kaldirma o kolunla
Sağol kuzu. Ebe hemşire o kadar bilgisizdi ki ben okuduklarımı bildiklerimi söylüyordum ona yoo hiçbir sıkıntın olmaz dedi bana ağrın olunca buz koy dedi sadece nefret ediyorum mesleğinde kendini geliştiremeyenlerden ben de o öyle deyince bilmeme rağmen kolumu kullandım

umarim cabuk gecer canim. Gercekten meslegini sevmeyen sirf maas icin zorla yapan insanlardan ben de nefret ediyorum. Hele ki saglik sektorunde bu cok onemli

Merhaba benim böbrek kisti var ama bunun ne gibi bi zararı olur bilmiyorum. Pandemiden önce belli olmuştu çok küçük diye ilaç vermemişti doktor. şimdi ne durumda bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…