2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benim de bu iki genim heterozigot, benim bir de pai genimde sıkıntı varmış sanırsam, bir de bunun için bi test varmış, antifaktör xa adı herhalde, size o testten yapılarak dozu ayarlanmadı mı?
Hayir bana sadece genetik test yapildi onda da Mthfr olan 2 gen hemozigot yani taşıyıcı. Pai geni de 4g/ 5g diyor. Farkli bir test yapilmadi. Ben kendi istegimle 0.4 oksapar iğneye devam ediyorum. Dr. biraktirmak istedi homozigot olanlara veriyorlarmış ama ben korkumdan devam etmek istedim o da tamam dedi.

bende de aynı şey olmuştu ölüyorum sanmıştım resmen zehirlendim yani doktor kahvaltını yap 2 saat sonra iç dedi bende öyle yaptım hiçbirşey olmadı siz de böyle deneyin

Aynı genlerden sikintiliyiz... Doğuma kadar oksapar 0.4 kullanacağım ben de

Kızlar beni sağlık ocağından hiç aramadılar bugüne kadar 5 haftalıkken gidip kayıtta yaptırmıştım oysaki.Şimdi gidip tetanoz aşısını sorucam bakalım

Cnm aşı vaktin gelmiş bence arasaydın gitmeden belki unutmuşlardır
Gittim canım dedim böyle böyle biz aramıyoruz aşı için dediler şayet 24 haftaya kadar yapılmassa ondan sonra takip ediyoruz dedi.Ne alakaysa artık.Pazartesi gelin hemşiremiz burda olur aşınızı yapalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…