2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Selam kızlar bir kaç gündür net hareket hissedemiyorum. Geçen hafta baya net hissediyordum. Tamam yerleri geniş her hareketi hissetmemek normal ama hareketin azalmasıda beni kuşkulandırdı

Selam kızlar bir kaç gündür net hareket hissedemiyorum. Geçen hafta baya net hissediyordum. Tamam yerleri geniş her hareketi hissetmemek normal ama hareketin azalmasıda beni kuşkulandırdı
Selam canım. Dünden beri bende de durum aynı. Geçen günlerde baya net hissetmiştim ama dünden beri çok çok nadir hissediyorum. Aşırı gerdi beni de. Ne yapmak lazım acaba

Ben de öyle yapıyorum, bana bi doktor kullan öteki kullanma dedi, ama risk almak istemiyorum ve antifaktör testini de talep edeceğim, fazla ya da az kalmasın dozu diye

Selam canım. Dünden beri bende de durum aynı. Geçen günlerde baya net hissetmiştim ama dünden beri çok çok nadir hissediyorum. Aşırı gerdi beni de. Ne yapmak lazım acaba
Normal sanırım kizlar çünkü ben de son bir haftadır çok iyi hissetmiyorum... Sırt üstü yatınca o gobegimdeki hareketler yok gibi... Ama bugün ufak bir tekme attı sanki... Ben daha hareket mi bağırsak mi onu bile cozemedigim için cokta şey yapamıyorum

Ya daha çok küçükler aslında, bizim beklentilerimiz biraz fazla onlardan ama bi çok net hissettirip, çok hareketli olduktan sonra hep aynı performansı bekledim ben. Az önce minicik bi dokundu. Rahat bırakayım yavrumu en iyisi

Aynısı 2 gundur bende de var hissedemiyorum niye bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…