2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Selam kızlar nasılsınız kızlar varis problemi yaşayan varmı benim sol bacagim çok ağrıyor ve gitgide yukarilara doğru ilerledi diğerlerinde hiç böyle olmamıştı varis çorabı giymeye basladim ama inşallah biran önce geçer ilerlemez daha fazla

Kizlar benimde asagidaydi cikti... Çoğunlukla çıkıyor demişti dr

Kızlar inşallah benimki de rahim büyğmesiyle yukarı çıkar. Çünkü dinlemiyorum işim çok yorucu. Normal doğum yapılamaması dışında biaka nibir riski va rmı bu durumun?

Ben varislerim hamileliğimin başından beri giderek artıyor varislerim. Bacakları m çok kötüü olduö gün içinde baya yürüdğüm için mi yoksa varisler arttığı için mi ayaklarım ağrıyor. Kalp damar a gitmek istiyorum aslında

Kızlar inşallah benimki de rahim büyğmesiyle yukarı çıkar. Çünkü dinlemiyorum işim çok yorucu. Normal doğum yapılamaması dışında biaka nibir riski va rmı bu durumun?
Canim plesanta previa ise genel anlamda riskli bi gebelik zaten. Eğer işin yorucu ve sürekli ayaktaysan rapor almanı tavsiye ederim. Doktorunun ne dediği çok önemli tabi burda ama benimki evde süpürge bile yapmayacaksın dedi, öğrendiğimden beri hep eşim yapıyor her şeyi. İsim gereği oturarak çalışıyorum, ayaklarımı hep uzatabiliyorum çok şükür. Eğer işim yorucu olsaydı kesinlikle rapor verecekti doktorum

Yorulmak, ağır kaldırmak, cinsel ilişki gibi durumlar kanamaya sebep olabileceğinden yasaklanıyor. Kanama da Allah korusun çok aşırı olabilir. Hiç kanama geçirmeden de gebeliği devam edenler oluyormuş ama bilinemiyor tabi

Bende onu kullanıyorum canım ben yatarken içip yatıyorum. Herhangi bi yan etki olmadı en azından uykudan uyandıracak şekilde. En az yan etkili olanı bu marka diye biliyorum

Benim 2 haftadır arttı ama bacağımın arka tarafı biyere değse çok fena ağrıyor aciyor bacağımın üstüne bastiginda bütün agirlimi bacaklarımda hissediyorum. of çok kötü biseymis bu varis.corapta iyice bunaltiyor beni napcam bilmiyorum hamile vardı çorapları varmış onlardanmi alayım bilemedim külotlu çorap şeklinde göbek kısmında yuvası varmış bende dahada ilerlerse gidecegim sanırım kalp damara

Kızlar bugün ben de yeni birşey öğrendim.Plesanta rahmin on duvarında ise bebiş hareketlerini daha az hissediyormuşuz.Yastık görevi görüyor yani

Kızlar ya benim artık tuvaletim gelince rahmimde baskı oluyor, sıkışma oluyor. Enfeksiyon gibi değil, son zamanlarda hep böyle. Normal mi ki bu

Kızlar ya benim artık tuvaletim gelince rahmimde baskı oluyor, sıkışma oluyor. Enfeksiyon gibi değil, son zamanlarda hep böyle. Normal mi ki bu
Benimde öyle oluyor canım. Çok sık vc ye gidiyorum. Bi de geceleri alt karnım çok sert oluyor. Bazen korkuyorum bi sıkıntı mı var diyorum. kalkıp yürüyorum. Geçiyor.

Benimde öyle oluyor canım. Çok sık vc ye gidiyorum. Bi de geceleri alt karnım çok sert oluyor. Bazen korkuyorum bi sıkıntı mı var diyorum. kalkıp yürüyorum. Geçiyor.
Aynı canım valla benim de. Gece defalarca uyanıyorum hep sertlik oluyor, tuvalete gidiyorum hiç sıkışıklık hissetmeme rağmen. Baya da tuvaletim gelmiş oluyo demek ki normal bu

Merhaba benimde doktorum bugn aşağıda dedi. İlerleyen haftalarda çıkabilir dedi. Ne yapmak gerek dedim yapacak bir şey yok ddi. Ama aklım kaldı nasıl çıkar ya?
Stres yapma canım. Ben doktoruma sorduö benim endişelenmem gerekiyor mu ya da dikkat etmem gereken bir şey var mı diye. Yok dedi bana . Zamanla çıkacak yukarı daha ilk haftalar demişti. Son haftalarda aynı konumda olsa o zaman riskli demişti. Sonraki kontrolümde biraz yukarı çıkmış demişti. Şimdi eylül kontrolümde yine sorcam zaten. Doktoruma güvendiğimden içim rahat. Evde ağır ev işi yapmıyorum zaten. Çok yorulmamaya çalışıyorum. Ama mesela doktorum ilişkiyi yasaklamadı bana. Sadece daha dikkatli hafif demişti. O yüzden ben panik yapmadım. Doktorun ne derse ona uygun hareket et ve gereksiz stres yapma
Heh işte ben de aynıyım iki üç gündür bişiker hissediyorum sanki ama yatarken falan değil iş yerinde sandalyede otururken. Ama bebek mi bağırsaklarım mı ayırt edemiyorum. Çünkü hep kanat çırpması gibi, baloncuk gibi dalgalanma gibi bir his bekliyorum ama bu bu daha farklı içerden buruyormuşlar etimi gibi bir his. O sebwple çözemedim . Bi tam emin olsam not alcam bebişin ilk hareket tarihini ama emin olamadım
Aynı canım valla benim de. Gece defalarca uyanıyorum hep sertlik oluyor, tuvalete gidiyorum hiç sıkışıklık hissetmeme rağmen. Baya da tuvaletim gelmiş oluyo demek ki normal bu

Normal canım ben de öyleyim. İlerleyen zamanda daha da artacak bu hisler

Ben gece 12 dedimi başlıyo mübarek geçende yazmıştım hatta bacaklarımı nereye koysam diksem die ama çözüm bulamadım varis çorabıda giyemem ki bu sıcakta canım çıkar yoksa nerdeyse çıplak dolaşıyorum evde bide çorap giyersem ölürüm valla

Ben dede var canım gece uyanınca sert oluyo neden bilmiyorum
Canim ben mesanenin dolmasına bağladım ama doktora sormak lazım tabi. Sağdan sola dönerken karnimda bi gerilme bi ağrı oluyo uyanıyorum hemen. Korkuyorum da tabi, bi süre kendimi dinliyorum falan. Sonra tuvalete gidince geçiyo kendiliğinden

Bugnde müdürü m daha fazla Gez diyor.dedimki ben azaltmayı düşünüyorum. Çok zorlanıyorum hem sıcak hem maske hemde hamileyim. Yok arttır diyor. Dedm normalde rapor alıp evde yatmam dinlemem gerekirken ben gelmiş çalışıyorum. Gerçekten insan değiller ya psikopat. Allah hepimizi iyi ainsanlarla karşılaştırsın.

Normal doğum yapılamaması plesanta previa nin kaçınılmaz bir sonucu riskten ziyade...Onun dışında tabi ki çok fazla riskli bir durum.Ornegin plesantanin erken ayrılması riski var.Doktorunuza sorun ya da internetten iyi kaynaklardan araştırın.Ama çok nadir görülür.Genellikle yukarı çıkar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…