- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #14.061
Kizlar benimde asagidaydi cikti... Çoğunlukla çıkıyor demişti dr
Kızlaaaarr bugün kontrolüm vardı. Her şey yolunda . Biraz aşağıdaydı plesanta. Çıkmış azcık yukarı bir ucu hala aiağıda ama sıkıntı yok dedi doktor zaten bu haftalar normalmiş doğuma yakın aşağıda olursa sıkıntı dedi. Bir deeeeee cinsiyet öğrendimmmmm kızımız oluyooorrr
Merhaba. 15.haftada benim de rahim ağzını neredeyse kapatan bi pozisyondaydi, gecen hafta gittiğimde 1.5 cm kadar yukarı çekilmiş olduğunu gördü doktorum. Rahim büyüdükçe genelde yukarı çıkıyormuş, sizin yapmanız gereken şey dikkatli olmak. Ağır kaldırmak, ev işi yapmak, cinsel ilişki gibi şeyler yasak, doktorunuz söylemiştir mutlaka. Bunların haricinde plesantanin çıkması için bişey yapamıyoruz maalesef
BenSelam kızlar nasılsınız kızlar varis problemi yaşayan varmı benim sol bacagim çok ağrıyor ve gitgide yukarilara doğru ilerledi diğerlerinde hiç böyle olmamıştı varis çorabı giymeye basladim ama inşallah biran önce geçer ilerlemez daha fazla
Canim plesanta previa ise genel anlamda riskli bi gebelik zaten. Eğer işin yorucu ve sürekli ayaktaysan rapor almanı tavsiye ederim. Doktorunun ne dediği çok önemli tabi burda ama benimki evde süpürge bile yapmayacaksın dedi, öğrendiğimden beri hep eşim yapıyor her şeyi. İsim gereği oturarak çalışıyorum, ayaklarımı hep uzatabiliyorum çok şükür. Eğer işim yorucu olsaydı kesinlikle rapor verecekti doktorumKızlar inşallah benimki de rahim büyğmesiyle yukarı çıkar. Çünkü dinlemiyorum işim çok yorucu. Normal doğum yapılamaması dışında biaka nibir riski va rmı bu durumun?
Yorulmak, ağır kaldırmak, cinsel ilişki gibi durumlar kanamaya sebep olabileceğinden yasaklanıyor. Kanama da Allah korusun çok aşırı olabilir. Hiç kanama geçirmeden de gebeliği devam edenler oluyormuş ama bilinemiyor tabiKızlar inşallah benimki de rahim büyğmesiyle yukarı çıkar. Çünkü dinlemiyorum işim çok yorucu. Normal doğum yapılamaması dışında biaka nibir riski va rmı bu durumun?
Bende onu kullanıyorum canım ben yatarken içip yatıyorum. Herhangi bi yan etki olmadı en azından uykudan uyandıracak şekilde. En az yan etkili olanı bu marka diye biliyorumSelam kızlar tam kan sayımı sonrası demirim düşük çıkmış biraz doktor da ilaç yazdı Gynoferon Sabah akşam aç karnına ama sabah ictim o neydi ya mahveti beni öyle bir isifra görmedim o ağzımdaki tat hala var sizde de öyle olan varmı?
Benim 2 haftadır arttı ama bacağımın arka tarafı biyere değse çok fena ağrıyor aciyor bacağımın üstüne bastiginda bütün agirlimi bacaklarımda hissediyorum. of çok kötü biseymis bu varis.corapta iyice bunaltiyor beni napcam bilmiyorum hamile vardı çorapları varmış onlardanmi alayım bilemedim külotlu çorap şeklinde göbek kısmında yuvası varmış bende dahada ilerlerse gidecegim sanırım kalp damaraBenvarislerim hamileliğimin başından beri giderek artıyor varislerim. Bacakları m çok kötüü olduö gün içinde baya yürüdğüm için mi yoksa varisler arttığı için mi ayaklarım ağrıyor. Kalp damar a gitmek istiyorum aslında
Benimde öyle oluyor canım. Çok sık vc ye gidiyorum. Bi de geceleri alt karnım çok sert oluyor. Bazen korkuyorum bi sıkıntı mı var diyorum. kalkıp yürüyorum. Geçiyor.Kızlar ya benim artık tuvaletim gelince rahmimde baskı oluyor, sıkışma oluyor. Enfeksiyon gibi değil, son zamanlarda hep böyle. Normal mi ki bu
Aynı canım valla benim de. Gece defalarca uyanıyorum hep sertlik oluyor, tuvalete gidiyorum hiç sıkışıklık hissetmeme rağmen. Baya da tuvaletim gelmiş oluyoBenimde öyle oluyor canım. Çok sık vc ye gidiyorum. Bi de geceleri alt karnım çok sert oluyor. Bazen korkuyorum bi sıkıntı mı var diyorum. kalkıp yürüyorum. Geçiyor.
Stres yapma canım. Ben doktoruma sorduö benim endişelenmem gerekiyor mu ya da dikkat etmem gereken bir şey var mı diye. Yok dedi bana . Zamanla çıkacak yukarı daha ilk haftalar demişti. Son haftalarda aynı konumda olsa o zaman riskli demişti. Sonraki kontrolümde biraz yukarı çıkmış demişti. Şimdi eylül kontrolümde yine sorcam zaten. Doktoruma güvendiğimden içim rahat. Evde ağır ev işi yapmıyorum zaten. Çok yorulmamaya çalışıyorum. Ama mesela doktorum ilişkiyi yasaklamadı bana. Sadece daha dikkatli hafif demişti. O yüzden ben panik yapmadım. Doktorun ne derse ona uygun hareket et ve gereksiz stres yapmaMerhaba benimde doktorum bugn aşağıda dedi. İlerleyen haftalarda çıkabilir dedi. Ne yapmak gerek dedim yapacak bir şey yok ddi. Ama aklım kaldı nasıl çıkar ya?
Heh işte ben de aynıyımNormal sanırım kizlar çünkü ben de son bir haftadır çok iyi hissetmiyorum... Sırt üstü yatınca o gobegimdeki hareketler yok gibi... Ama bugün ufak bir tekme attı sanki... Ben daha hareket mi bağırsak mi onu bile cozemedigim için cokta şey yapamıyorum
Aynı canım valla benim de. Gece defalarca uyanıyorum hep sertlik oluyor, tuvalete gidiyorum hiç sıkışıklık hissetmeme rağmen. Baya da tuvaletim gelmiş oluyodemek ki normal bu
Ben dede var canım gece uyanınca sert oluyo neden bilmiyorumAynı canım valla benim de. Gece defalarca uyanıyorum hep sertlik oluyor, tuvalete gidiyorum hiç sıkışıklık hissetmeme rağmen. Baya da tuvaletim gelmiş oluyodemek ki normal bu
Ben gece 12 dedimi başlıyo mübarek geçende yazmıştım hatta bacaklarımı nereye koysam diksem die ama çözüm bulamadım varis çorabıda giyemem ki bu sıcakta canım çıkar yoksa nerdeyse çıplak dolaşıyorum evde bide çorap giyersem ölürüm vallaSelam kızlar nasılsınız kızlar varis problemi yaşayan varmı benim sol bacagim çok ağrıyor ve gitgide yukarilara doğru ilerledi diğerlerinde hiç böyle olmamıştı varis çorabı giymeye basladim ama inşallah biran önce geçer ilerlemez daha fazla
Canim ben mesanenin dolmasına bağladım ama doktora sormak lazım tabi. Sağdan sola dönerken karnimda bi gerilme bi ağrı oluyo uyanıyorum hemen. Korkuyorum da tabi, bi süre kendimi dinliyorum falan. Sonra tuvalete gidince geçiyo kendiliğindenBen dede var canım gece uyanınca sert oluyo neden bilmiyorum
Bugnde müdürü m daha fazla Gez diyor.dedimki ben azaltmayı düşünüyorum. Çok zorlanıyorum hem sıcak hem maske hemde hamileyim. Yok arttır diyor. Dedm normalde rapor alıp evde yatmam dinlemem gerekirken ben gelmiş çalışıyorum. Gerçekten insan değiller yaCanim plesanta previa ise genel anlamda riskli bi gebelik zaten. Eğer işin yorucu ve sürekli ayaktaysan rapor almanı tavsiye ederim. Doktorunun ne dediği çok önemli tabi burda ama benimki evde süpürge bile yapmayacaksın dedi, öğrendiğimden beri hep eşim yapıyor her şeyi. İsim gereği oturarak çalışıyorum, ayaklarımı hep uzatabiliyorum çok şükür. Eğer işim yorucu olsaydı kesinlikle rapor verecekti doktorum
Normal doğum yapılamaması plesanta previa nin kaçınılmaz bir sonucu riskten ziyade...Onun dışında tabi ki çok fazla riskli bir durum.Ornegin plesantanin erken ayrılması riski var.Doktorunuza sorun ya da internetten iyi kaynaklardan araştırın.Ama çok nadir görülür.Genellikle yukarı çıkar zatenKızlar inşallah benimki de rahim büyğmesiyle yukarı çıkar. Çünkü dinlemiyorum işim çok yorucu. Normal doğum yapılamaması dışında biaka nibir riski va rmı bu durumun?
Normal gebeliklerde cinsel ilişki hicbir hafta yasak değildir.Kızlar cinsel ilişki ne zaman yasaktı hangi haftalar, doktor bişey dememişti 16. Haftada hittim en son
Hee hayırlısıNormal gebeliklerde cinsel ilişki hicbir hafta yasak değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?