2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Özel sektör maalesef hamile, hasta dinlemeden insanın iliğini kemiğini sömürüyor. Sen yorulduğunu hissedince hep dinlenmeye çalış canım. Hiç bişey senden ve evladından kıymetli değil

Normal gebeliklerde cinsel ilişki hicbir hafta yasak değildir.
Mesela biz gebeliğin başından beri kocişimle birbirimize uzaktan bakıyoruz Ayrıntılı ultrasonda plesantanin yukarıya çekildiğini söyledi doktor ama kendi doktorum hayır hâlâ riskli sakın ilişkiye girmeyin dedi, böyle böyle doğurcaz inşallah

Benim de kanamam olmuştu o zamandan beri bizde de durum aynı. Kanamam bitti 2 aydır da olmadı ama doktorum yapabilirsiniz ama yine de perinatolog da görsün ona da sor dedi de ben yine de o da yapın dese de güvenemem. Bu kadar durduk keyif için sıkıntıya giremem hiç biz bi de Ocak ta evlendik vah eşime vahlar eşime

Ay bu Olay beni deli edecek. Berrak su dimi? Bende de var of deliricem doktor bisi yok dedi ama şimdi yine var nabicam yaa
Cnm şeffaf su bendede vardı çocuğun suyu diye nasıl korktum şehir hastanesine gittim turnusol kağıtlı bez verdi biraz yürü öyle gel dedi geri doktora gittiğimde kağıt sırılsıklam olmuş ama kesinlikle bebeğin suyu değildi rengi değişmemiş içim çok rahatladı artık korkmuyorum birde bi arkdşımdada ıslanma vardı vajinal sürüntü alındı mantar enfeksiyonu çıktı bende bütün testleri yaptırdım içim rahat en azından sanırım ben altıma kaçırıyorum yani gerçekten anlamıyorum bu su ne

Gecede çok ağrıyor evet ya varis çorabı çok daraltti beni gün boyu kullanamiyorum tabi.insalah bebeklerimizde bizde sağlıkli bı şekilde kucağımıza alırız inşallah vaktinde zamanında

Ay kıyamam ya bizde kanamalar falan yaşadık çok korktuk ya şimdi istesek de yapamayacak gibiyiz, unuttuk diyoruz eşimle bebeler doğduktan sonra rahat rahat artık inşallah

Evet canım benim de öyleydi sanırım. Belki de o yüzden net hissedemiyorum. Ayrıntılı ultrason nasıl geçti. Kaç dk baktı doktor
1 saate yakın sürdü.Hersey yolunda.Hırsla parmak emerken yakaladık cok güzel oldu.Fotograflarla birkac video da aldım.

Ya ama bildigin su dimi şeffaf çamaşırda. O şekilde olması sinir ediyor. Ben de gittim idrar kültürü vajinal kultur temiz. Sonra amniyo sivisi mi diye bi test yaptı o da temiz.. Ama bugün yine damla damla var. Deliricem valla. Doktor tekrar kontrole çağırdı bakalim..

Özel sektör maalesef hamile, hasta dinlemeden insanın iliğini kemiğini sömürüyor. Sen yorulduğunu hissedince hep dinlenmeye çalış canım. Hiç bişey senden ve evladından kıymetli değil
Haklısın cnm ztn hamileyim diye istifa etmedim. Rapormuş,doğum izniymiş, SGK için kaldım
Ama zor dayanıyorum. Allah'ı m sabır versin
İki kişilik hakka giriyorlar

Benim de varis problemim var sol bacağımdan 6 sene önce ameliyat olmuştum zaten şimdi yine aynı bacakta baya artmaya başladı. 3dk dan fazla ayakta sabit duramıyorum. Varis çorabı da bu sıcakta giyemiyorum. Ama nolcak böyle bilmiyorum yine ameliyatlık olcak gibi :/

Çok geçmiş olsun inşallah dahada artmaz ayakta durmak işkence yatmak ayrı işkence biran önce 38 li haftalara gelelim inşallah

32. Hafta 31+0 baslar dr söylemedinz mi bunu
32.hafta 31+0 da, 24.hafta da 23+0 da baslar bu hususta doğru soyluyorsunuz sıkıntı yok ama raporlar için 24.haftanin ve 32.haftanin tamamlanması gerekiyor.Yani 32 haftalık gebe demek 32.haftayı tamamlamış demektir.32.haftadaki gebe demiyor.32 haftalık diyor rapor için.

O zman 24. Haftayı da 24+0 verirler desenize cok üzüldüm su an ben de iki haftam kaldi diye sevinyordum rapor alı altim şimdi üç haftalık rapor veren dr da oomaz bana ne yapıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…