2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
O zman 24. Haftayı da 24+0 verirler desenize cok üzüldüm su an ben de iki haftam kaldi diye sevinyordum rapor alı altim şimdi üç haftalık rapor veren dr da oomaz bana ne yapıcam bilmiyorum
evet malesef öyle.Ama benim 2.gebeligimde doktor 31+5 te vermişti 32.hafta raporumu.Randevumuz o güne denk gelmişti.2 günden birşey olmaz kim soracak son adet tarihinizi önemli değil 2 gün için tekrar gelmeyin rapor almaya demişti.Belki öyle birkaç gün kurtarabilirsiniz

Çalışıp rapor alacak öğretmen var mi heyet raporu verirler mi acaba benmde bebek asağıda baya yürüyemiyorum üç haftaşık rapor almam şazim okuşum köyde ve aktarmaşı gidiyorum normalde

Çalışıp rapor alacak öğretmen var mi heyet raporu verirler mi acaba benmde bebek asağıda baya yürüyemiyorum üç haftaşık rapor almam şazim okuşum köyde ve aktarmaşı gidiyorum normalde
Ben mimarım ama arkadaşların çoğu öğretmen.Heyet raporu olmadan tek doktor maximum ne kadar rapor verebilir arkadaşlara soralım

Kızlar ben artık çalışmak istemiyorum ya ne aptalmışım , gecenin bu saatinde neden ben insanlarla muhatap olup tartısıyorum herkes bana yükleniyor bırakıp gidesim var allahım kurtar beni
Ben de çalışmak istemiyorum ama bırakamıyorum işleri

Ay nasil sinir oldum şimdi, bizimki de sinsi pisliğin teki...Allah ıslah etsin

Cnm doktorun ne dedi yazar mısın bnmde hep devam ediyor merak ettim ??

Günaydın kızlar 2 gündür çarpıntı problemim var ya yaşayanlar var mı kan sayımı istedi doktor ama kan hapı da zaten kullanıyorum. Canım sıkılıo böle olunca

Günaydın kızlar 2 gündür çarpıntı problemim var ya yaşayanlar var mı kan sayımı istedi doktor ama kan hapı da zaten kullanıyorum. Canım sıkılıo böle olunca
Kan akışı çok şu an...Kan kapasitemiz 1.5 kat arttı nerdeyse.Damarlar çılgınlar gibi kan taşıyor bebeğe.Carpinti olabilir bazı gebelerde..Tansiyon ölçümünü ihmal etmeyin yine de

Kan akışı çok şu an...Kan kapasitemiz 1.5 kat arttı nerdeyse.Damarlar çılgınlar gibi kan taşıyor bebeğe.Carpinti olabilir bazı gebelerde..Tansiyon ölçümünü ihmal etmeyin yine de
Günde 4 5 defa ölçüyorum canım 11 7, 12 8 hep. Dün okulda canım sıkıldı biraz ağladım falan ondan da olmuş olabilir belki. Eskiden de panik atağım vardı belki tetiklendi.

Günde 4 5 defa ölçüyorum canım 11 7, 12 8 hep. Dün okulda canım sıkıldı biraz ağladım falan ondan da olmuş olabilir belki. Eskiden de panik atağım vardı belki tetiklendi.
Ha tabi bir de psikolojik nedenler var.Ah ya bizi yormasalar çalışmasak bu corona sürecinde çok iyi olacak.Ama benim isim daha zor.Kendi işim olduğu için bırakamıyorum.işi 5 ay bıraksam müşterilerim dağılır.Siz izne ayrılıyorsunuz maaş yine yatıyor.Ben çalışırsam para var çalışmazsam yok işte.Ozel sektör de bu acıdan zor.Strese girmemeye çalış az kaldı

Allah yardımcınız olsun

Siz ba
[/QUOT
Ben size siz bana skruyoru
[/QUOT
Valla siz bana ben sana soruyoruz:)))) yani sizin anlattığınız çok ıslaklık benim o şekilde değil ama çamaşırımda hep damla damla bi su var. Gittim idrar kültürü yaptı temiz çıktı vajinal kültür temiz çıktı. Sonra bi test yaptı vajinal amnio sivisi mi diye baktı negatif çıktı ama hâlâ o damla damla şu var.. 2 gün sonra tekrar çağırdı. Ban bir ay yok dedi ama çok korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…