2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240

Açıkçası ben turnusol kağıdından sonrA çok korkmuyorum bnm baya ağrımda oluyor bi aydır ben ikisinin bağlantısı var mı diye düşünüyorum umarım yoktur sizinde testleriniz normal çıkmış korkulacak bişey yoktur inş

Bana da öyle bi test yaptı o sıvıdan aldı baktı değil dedi ama anlamıyorum neden var sürekli bozuk para kadar bi sıvı.. sizin daha mı fazla?

Bana da öyle bi test yaptı o sıvıdan aldı baktı değil dedi ama anlamıyorum neden var sürekli bozuk para kadar bi sıvı.. sizin daha mı fazla?
Benim arada çok az minik ıslaklık arada çok daha fazlası şu kağıttan sonrA bebek olmadığına eminim olsaydı renk değişirdieskisi kdr bunu takmıyorum ama bişey bulan olursa da bilgilenmek isterim tabiki

Günaydın kızlar 2 gündür çarpıntı problemim var ya yaşayanlar var mı kan sayımı istedi doktor ama kan hapı da zaten kullanıyorum. Canım sıkılıo böle olunca
Ben ilk 3 ay hergün yaşadım tansiyon her defasında normaldi. Tansiyon la alakalı değil. 3 aydan sonra bitti gitti şükür. Çok gıcık bişey biliyorum. Sakin kalmaya bak temiz hava iyi geliyor kapalı mekanda daha fazla oluyor.

Selam kızlar bir kaç gündür net hareket hissedemiyorum. Geçen hafta baya net hissediyordum. Tamam yerleri geniş her hareketi hissetmemek normal ama hareketin azalmasıda beni kuşkulandırdı
Canım bende hemen hemen 10 gün gibi net hissetmemiştim çok korkmuştum bende birşey mi oldu diye ama bir kaç gündür Maşallah baya hareketlendi endişelenmeyin bence

Benim arada çok az minik ıslaklık arada çok daha fazlası şu kağıttan sonrA bebek olmadığına eminim olsaydı renk değişirdieskisi kdr bunu takmıyorum ama bişey bulan olursa da bilgilenmek isterim tabiki
Ben çok takıyorum sızıntı varsa yavaş yavaş bitebiliyormuş çünkü

Haftanız kaç bilmiyorum ama 20lere yakındır sanırım. Doktorum 7. aydan önce su sızıntısının kanla olabileceğini söyledi. Yani içiniz ferah olsun hepimiz az çok o tür akıntılar yaşadık
Evet aynen tam haftam o . Gerçekten mi öyle mi dedi.. ay inşallah. Ya su gibi olmasa takmam normal akıntı derim ama bildigin su.size de mı oldu? Inşallah oledir çok sağolun.

Evet aynen tam haftam o . Gerçekten mi öyle mi dedi.. ay inşallah. Ya su gibi olmasa takmam normal akıntı derim ama bildigin su.size de mı oldu? Inşallah oledir çok sağolun.
Oldu tabi, ben de doktoruma sordum su kanla gelir öyle bu haftalarda sadece su gelmez dedi. İçinizi ferah tutun

Canım suyun o şekilde gelmez,sızmaz yani..Öyle bir sızma olsa birkaç gün içinde tamamen boşalır zaten...O akıntıdır,idrar kaçağı da olabilir. hamilelikte iç çamaşırı ıslaklığı sık görülen bir durum..

Selam canım. Dünden beri bende de durum aynı. Geçen günlerde baya net hissetmiştim ama dünden beri çok çok nadir hissediyorum. Aşırı gerdi beni de. Ne yapmak lazım acaba
Selam kızlar bir kaç gündür net hareket hissedemiyorum. Geçen hafta baya net hissediyordum. Tamam yerleri geniş her hareketi hissetmemek normal ama hareketin azalmasıda beni kuşkulandırdı
Kızlar bende de aynı durum vardı geçen hafta. Kullandığım uygulama gün gün bebeğin ve annenin durumunu yazıyor. Tam o hissetmiyorum dediğim gün için yazan şey içimi çok rahatlatmıştı ki sonradan hissetmeye başladım tekrar. Sizin için aşağıya kopyalıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20200825-000745_Happy Mom.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 58
Bu uygulamanin adı ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…