2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benimki de hala ara ara kasıkta canim endişelenme. Daha son 1 haftadır falan göbek çevresine vurmaya başladı. Yerleri hâlâ çok geniş olduğu için böyle sanıyorum
Cnm inşşş öyledir hayırlısıyla Yukarı da çıkar hep göbek altında olunca bilemedim daha ayrıntılı da yapılmadı endişeleniyor insan çok saol

Cnm çok geçmiş olsun Rabbim tez zmnda şifa versin zaten hamilelik stresli bi dönem eşinde hastalanınca üzülmüşsündür bi taraftan da bebeğini düşünüyorsun tabi ama inş kısa zmnda iyileşir dua edicem inş

Aynen ya bende sizin gibiyim detaylı da sorunsuz çıksa rahatliycam şu son aylarda geçse hizlicada hayırla neticelense kucağımıza alsak

Benim yarın kontrol var aynı güne randevu verir mi bilemem inş bu hafta ayrıntılıyıda hayırlısıyla atlatırım stres oldum valla.
Benim doktorum ayrintiliyi çektir gel yanıma dedi randevu alıyım ki dedim gerek yok dedi aynı gün kontrol olacak yani ama seninkinde aynı güne randevu verir mi bilemem radyoloji yapıyor ya detayliyi

Kizlar elektrikli sineklikden parmagimi elektrik carpti acaba bi sorun cikar mi ki ? Bebek hareket ediyor . Hatta daha aktif oldu gibi anlamadim

Benim doktorum ayrintiliyi çektir gel yanıma dedi randevu alıyım ki dedim gerek yok dedi aynı gün kontrol olacak yani ama seninkinde aynı güne randevu verir mi bilemem radyoloji yapıyor ya detayliyi
Bana da Dr önce bana gel ben yönlendireceğim dedi. Aynı gün olmaz tarih saat verirler sanırım haftaya kalmaz bu hafta içi bu iş hallolur 22. Hafta ayrıntılı için ideal oluyor bildiğim kadarıyla

Çok geçmiş olsun canım. Bi an önce sağlığına kavuşur inşallah
Cok saolun kizlar Allah razi olsun
Cok zor valla kizimda olmuş surekli ishal bisey de yemiuo iyice eridi garibim insallah biran once gecer bu hastalik

Kızlar ben hala bi çorap bile almadım bebeğe korkaklığımdan siz neler aldınız
Ben de aynı... Ama ebebekte çanta ile muslin battaniye bir tanede havlu aldım... Bugün ayrıntılı var... Ayrıntılı iyi gecerse önümüzdeki ay almaya başlamayı düşünüyorum Allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…