2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Merhaba kızlar , ben 7+5 haftalik hamileyim ama 10 gündür kanamam ve lekelenmem oldu.sizde olan var mı kaç gün sürdü acaba yada gün içinde kaç kere karşılaştınız herkese hayırlı sağlıklı evlatlar ve doğumlar olsun insallah

Cnm ben 13haftalıkken lekelenme tarzı yaşadım 5gün sürdü en son bi iğne ile durdu progestab kullanıyorum Allah’ın izni ile bişey olmaz inş birçok kişi kanama yaşıyor ki seninki muhtemelen ilk 3ayda yerleşme kanamasıdır

Amin inşallah basit biseydir canım. Dr gittim iğne oldum progestan kullanıyorum ama hala leke görmek canımı sıkmaya başladı iyi mi die çok merak ediyorum Rabbim sağlıkla bize bağışlasın yavrularimizi

Merhaba canım. Ben de ilk kanamami 7.haftada yaşamıştım. Toplamda 3 defa kanama şikayetiyle hastanede yattım, sonuncusu baya yoğun bi kanamaydi Rabbim kimseye vermesin. İstirahat etmeye bak, ilaçlar da sana yardımcı olacak. Strese girmemek çok zor biliyorum ama her şeyin Allah'tan geldiğini sürekli hatırlamak bana iyi geliyodu. Rabbim evladini sağlıkla sana bağışlasın inşallah. Aramızda böyle kanama yaşayıp gebeliği sağlıkla devam eden çok arkadaş var

Amin inşallah basit biseydir canım. Dr gittim iğne oldum progestan kullanıyorum ama hala leke görmek canımı sıkmaya başladı iyi mi die çok merak ediyorum Rabbim sağlıkla bize bağışlasın yavrularimizi
Kalp atışını duydunuz mu??? Kalp atışını duyduysaniz düşme ihtimali azalıyor diye biliyorum... Benimde vardı kanamam... Çok yüksek dozda pregesteron kullandım ( sabah akşam 200 Luk fitil, öğlenleri 50 lik iğne)

Kalp atışını duyduk canım kanama olduğu gün iğne oldum sabah akşam 200 lük bende kullanıyorum iğne bir defa oldum.midem çok bulanıyor prolaktin mı yapıyor hamilelik Gereği mı ayırt edemiyorum

Benim de o haftalarda kahverengi kanamam olmuştu. 3 gün falan sürdü. Doktorunuzu aradınız mı?

Kızlar merhaba bugün 19olacağız ben artık kızımın tekmesini hissediyorum ancak tam kasığımın üstüne tekme atıyor neden okadar aşağıda anlamadım açıkçası
canım ben cumartesi doktora gitmiştim ben de hep kasıklarımda hissediyorum tekmeleri. bebeğin pozisyonuyla alakalı. doktor detaylıca gösterdi. başı tam göbeğimin biraz üstünde, ayakları aşağıda, zaten ayak ve el hareketlerini hissedersin ayaklar da aşağıda olduğu için hep kasıkta hissedersin dedi. hatta bazen öyle sağlam vuruyor ki kasığıma sanki anlık bişey saplanıyor gözlerim yuvasından fırlıyo valla

valla ben çok iyi anladım nasıl geçtiğini hele 4 ay bir ömür gibi geldi. ama son 1 aydır çok şükür her şey harika gidiyor inşallah doğuma kadar böyle gider. mucize gibi inanamıyorum hala, ultrasonda görünce ay bu benim içimde mi şuan diyorum :) cumartesi gittiğimizde renklide bütün yüz hatlarını gördük o kadar tatlı ki bakmaya doyamıyorum günde 50 kere bakıyorum fotoğrafına. rabbime şükürler olsun bugünleri de gördük

Ben de ekranima koydum minnosumun fotoğrafını. İçim gidiyo şimdiden, nasıl bi mucize, Rabbime şükürler olsun. İsteyen herkese nasip olsun inşallah

Kizlar benim evim çok ufak... İki yıl sonra evi değiştireceğiz nasipse... Şimdilik ufak bir beşik ve dolap almayı düşünüyorum. Dolabı ya çok iyi bir şey alacağım ya da çok ucuz... Çilek in dolaplarının kataloğunu gördüm bugün doktorun muayenesinde.begendim onu... Çilek gibi başka hangi magazalara bakabilirim???kaliteli alırsam evi değişince tekrar dolap almama gerek kalmaz diye tahmin ediyorum...kaliteli ve ucuz marka onerirmisiniz bana

Caploonba var Çilek gibi. Ama Çilek ondan daha uygun gibi.

vivense in fiyatlari cilege gore daha uygundu bi bak istersen canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…